VIK Västerås HK

224 inlägg · 45 ämnen

Dålig bemötande!

331118 · » Till forumet


Sv: Dålig bemötande!
Huss:

Skratt låter inte spec kul!
Upplevde en massa av det du sgäer när vi var där för ngn månad sen dcok ej flaskorna & snusdosorna > fast & andra sidan så ledde VIK!
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
jo1: Ordningsvakterna i Rocklunda är mer än patetiska.
Har själv en upplevelse därifrån året VIK ramlade ur. Hemmalaget fick spö mot Brynäs och då reser sig 2-3 VIK fans och vräker in snusdosar, mynt och flaskor på isen. Två och en halv meter bakom står två ordningsvakter och två poliser, ingen bryr sig. När händelsen upprepas även en period senare så är vi några som får nog och stillsamt påpekar för vakterna att de borde ta itu med saken. Enda responsen man fick var frågan om man ville åka ut från arenan !!
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
AIA_:

Det är väl inte direkt VIK´s fel.. det hela ligger ju på V-ås polisens bord och den för dagen patrulerande vaktstyrkan... Riktiga pajasar!
Mycket har man varit med om men detta tar priset på otrevligt bemötande från vakternas sids
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
znuttis: ja man blir så jävla förbannad på sånna svin...ska dom slåss kan dom fan göra d med sånna som vill slåss tillbaka...inte helt oskyldiga människor....H*TA VIK
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
Även vi har blivit dåligt bemötta i Rocklunda... då inte av supportrarna utan av ordningsvakterna vars intresse endast verkade gå ut på att hitta så mycket fel som möjligt och att få slänga ut så många som möjligt! Tycker det är patetiskt när 4-5 vakter ger sig på en person när det upenbarligen hade fungerat med 1...
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
znuttis:
Jag kan ju inlägga att ni inte är dom enda som blivit idiotiskt bemötta i Rocklunda.
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
znuttis: Hejsan! Mitt namn är Magnus och jag är en ÄKTA TIKare som ÄLSKAR mitt lag över allt annat här på jorden. En skötsam och kultiverad supporter som dricker pilsner och håller på mitt lag och möter andra lags supportrar med respekt så till vida jag själv får det. Jag menar att om någon är oförskämd och otrevlig så får dom ju samma bemötande tillbaka. Har bara gott att säga om exempelvis leksingar och lulingar m fl. Har personligen ingen erfarenhet av RögleFans men generellt kan jag säga att ALLA gästande lags supportrar är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Timrå för att heja fram sitt lag och går RBK upp i Elitserien ska jag personligen om du vågar dig hit upp bjuda dig på öl i puben om du dricker det vill säga? Jag är en ärlig och rakryggad person som har vunnit mkt sympatier genom mitt exemplariska uppförande på bortaplan. Nu senast i helgen var jag upp till Luleå och bevittnade matchen LHF-TIK i Coop Arena och fick dessvärre se Timrå förlora med uddamålet 2-1 i en match där det var Luleå som sett till chanser och spelövertag var det bättre laget så segern i sig var inte orättvis och efter matchen ställde jag mig upp i restaurangen "Copacabana" och sjöng: "GRATTIS Luläää, GRATTIS Luläää" och fick varma applåder för mitt sportsliga beteende vilket naturligtvis värmde mitt hjärta.

En Timråprodukt spelar ju numera i VIK Hockey - Patrik Ulin!

Och det är oerhört tråkigt att höra vad du blev utsatt för i Rocklundahallen. Jag talar nog för alla seriösa supporters i det här landet. Den stackars tjejen som "läxade upp dig" måste i sig vara en väldigt "liten" person och må fruktansvärt dåligt inombords som måste stärka sin självkänsla genom att göra en sån här intelligensbefriande och obegåvad grej. Ingen människa, inte en endaste förtjänar ett sådant här bemötande.

Det är högst osmakligt, och jag får en fadd smak i munnen när jag hör om sådana här dumheter.

Du får försöka skaka av dig detta och gå vidare och tänka på att det inte är dig det är fel på utan den tjejen som utförde detta.

Lycka till med ditt supportande och ha det så bra!

Puss å kram / Mange
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
znuttis: Jag kan bara beklaga, tyvärr finns det människor överallt i Sverige som inte har mer i sitt "huvud" för att kunna inse att sport inte är på liv och död, utan ett roligt fritidsintresse. Även om man är väldigt engagerad i sitt lag i någon lagsport så ska man naturligtvis behandla andra människor med respekt.

Nu vet jag inte hur gammal denna tjej var, men tyvärr så handlar detta precis om samma sak som i skolan då mobbare trakasserar någon utvald person. Det är "små" människor som tror att de måste behandla andra människor illa för att de ska anses "häftiga" samt att de ska få "respekt". Nu vet ju inte dessa människor vad ordet respekt innebär, men i sina egna ögon så tycker de att de är väldigt bra och att deras kompisar ser upp till dem.

Detta problem har även äkta Röglesupporters då de har sin ökända skara som följer dem, de flesta lag i Sverige har alltid några människor som inte har där att göra överhuvudtaget. Dessa människor skulle kunna bråka på vilket evenemang som helst, bara det finns mycket folk samlade tex krogen. Detta är något som VIK-support definitivt tar avstånd från, jag beklagar att jag inte såg vad som inträffade så att man hade kunnat ställa, denna osäkra lilla tjej, den självklara frågan vad i helsike hon trodde att hon pysslade med.

Jag hoppas att du vågar komma tillbaka till Västerås för att se på hockey och skulle du åter råka in i en situation där några börjar trakassera dig, oavsett vart du befinner dig i landet, så borde du omedelbart uppmärksamma vakterna om detta.

Jag kan bara åter beklaga det inträffade.

/Jörgen
Kommentera

Dålig bemötande!
Jag vill bara "tacka" för det dåliga bemötandet som man fick av Vik-supportrarna ikväll på matchen mot Rögle BK.

Inte nog med att man blir nersölad av coco cola i håret när man står på borta läktaren, utan man blir även dängd i en vägg på tjej toan i första pausen med orden J¤vla Rögle!

Här kommer man till er ishall o hoppas på en trevlig kväll men inte det....hade nu Rögle haft en ledning just då kan jag kanske förstå att man e irriterad men ni ledde med 3-1 just då.....och inte ska man väl behöva slåss??

Dock ska tjejen utanför toan ha en ROS som tog mig i hand o sa välkommen hit! Just då kunde jag bara säga tack .....för jag vart så förundrad över vad som precis skett inne på toa.

Jag hoppas det blir bättre till nästa gång..........
Kommentera

331118 · »