VIK Västerås HK

224 inlägg · 45 ämnen

Inlägg #298401

Sv: Dålig bemötande!
znuttis: Hejsan! Mitt namn är Magnus och jag är en ÄKTA TIKare som ÄLSKAR mitt lag över allt annat här på jorden. En skötsam och kultiverad supporter som dricker pilsner och håller på mitt lag och möter andra lags supportrar med respekt så till vida jag själv får det. Jag menar att om någon är oförskämd och otrevlig så får dom ju samma bemötande tillbaka. Har bara gott att säga om exempelvis leksingar och lulingar m fl. Har personligen ingen erfarenhet av RögleFans men generellt kan jag säga att ALLA gästande lags supportrar är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Timrå för att heja fram sitt lag och går RBK upp i Elitserien ska jag personligen om du vågar dig hit upp bjuda dig på öl i puben om du dricker det vill säga? Jag är en ärlig och rakryggad person som har vunnit mkt sympatier genom mitt exemplariska uppförande på bortaplan. Nu senast i helgen var jag upp till Luleå och bevittnade matchen LHF-TIK i Coop Arena och fick dessvärre se Timrå förlora med uddamålet 2-1 i en match där det var Luleå som sett till chanser och spelövertag var det bättre laget så segern i sig var inte orättvis och efter matchen ställde jag mig upp i restaurangen "Copacabana" och sjöng: "GRATTIS Luläää, GRATTIS Luläää" och fick varma applåder för mitt sportsliga beteende vilket naturligtvis värmde mitt hjärta.

En Timråprodukt spelar ju numera i VIK Hockey - Patrik Ulin!

Och det är oerhört tråkigt att höra vad du blev utsatt för i Rocklundahallen. Jag talar nog för alla seriösa supporters i det här landet. Den stackars tjejen som "läxade upp dig" måste i sig vara en väldigt "liten" person och må fruktansvärt dåligt inombords som måste stärka sin självkänsla genom att göra en sån här intelligensbefriande och obegåvad grej. Ingen människa, inte en endaste förtjänar ett sådant här bemötande.

Det är högst osmakligt, och jag får en fadd smak i munnen när jag hör om sådana här dumheter.

Du får försöka skaka av dig detta och gå vidare och tänka på att det inte är dig det är fel på utan den tjejen som utförde detta.

Lycka till med ditt supportande och ha det så bra!

Puss å kram / Mange
Kommentera