BIK Karlskoga

2224 inlägg · 470 ämnen

Kontrollera mera

169990 · » Till forumet


Sv: Kontrollera mera
Jobo: du kan väll inte tycka att bofors spelade bra mot arboga och tranås hemma och örebro borta.......riktigt dåligt tyckte jag dom spelade....och inte var de speciellt bra mot Nybro hellre....men huvudsaken är att de tar tre pinnar..........
Kommentera

Sv: Kontrollera mera
bikfans: Det var inte meningen att klanka på att publiksiffran var fel men det följde med när jag ändå tog upp det andra. I grunden tycker jag att det är bra att du med flera engaskerar sig så, och tar på sig uppdrag. Om du sedan syfftade på dåligt spel trotts vinst så OK, men lägg fram det då. Tack trotts detta för att det finns dom som skriver lite om Bofors så att man har lite att läsa, även om man inte håller med i sak alltid.
Kommentera

Sv: Kontrollera mera
Jobo: Oki om du säger så jag kan ta den kritiken men om det nu e så så syfta jag på att Bofors inte spelade bra dem senaste fyra matcherna enligt mig... Så detta i mitt tycke men men och puplik siffran kan bli fel skriven i blan det händer.... Men om du nu är så viktigt så ska jag se till att bättra mig... men saken är att vi inte har våran egen inloggning sida utan vi får skcika texterna till ansvariga på svenska... Sedan ändrar dom så det inte blöi stav fel därav kan de bli lite missuppfattningar..

Jobo jag hoppas nu nöjer dig med detta svar!

M:V.H Niklas
Kommentera

Kontrollera mera
Niklas C.

Nu får du ta och kolla fakta lite bättre när du skriver. Som skribent kräver jag lite av dig. Att tex. inför Nybromatchen skriva att "Formsvackan är stor, fyra raka botteninsattser". BIK förlorade mot HCÖ i omgång 23, det känner ju dom flesta till. Men i omgång 22 vann man mot Tranås med 5-3, Omgång 21, 4-2 och Bortamötet med Arboga (omgång 20) vann man med 1-6. Detta kallar inte jag "fyra" botteninsattser. Sedan i matchrapporten sår det "1472 betalande" när det var 1692.
Kommentera

169990 · »