Brynäs IF

713992 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1027195

Sv: Matchtråd Brynäs - Leksand tis 8 april. Mosa Masen !
den här stackaren lär inte ha det lätt ikväll nu när BIF vann..han som var här och spydde galla och hatade så enormt *tror en del är bortredigerat nu*

Uni Gordon Du får dras med oss ser de ut som bara en seger ifrån nu mot Västerås

Uno Gordon: För att jag är norrlänning och står på Timrå och Luleås sida. Har man blivit rånad och bestulen på guld och framgång kan det inte annat än växa fram en bitterhet hos mänskligheten. Dessutom har vi fortfarande inte fått något tack för Micke Lind. Och det kommer vi aldrig få heller. Brynäs bara roffar åt sig saker och ting och profiterar på andra klubbars generositet.
Lagen hade en sån äcklig tur under 90-talet och därför skulle en degradering kompensera all den smärta de förorsakade mig. Har alltid hatat Brynäs och kommer göra det tills jag dör.

Uno Gordon:Fy fan vilken njutning det skulle vara om Leksand vann ikväll. Brynäs IF kan gott få kräla i skiten de med och känna hur det känns. De har hånat och bespottat leksingar och Tikare genom åren med alla sina förbannade guld. Nu är de på tiden att kartan skrivs och att Brynäsarna får lida nåt djävulskt i åratal innan de kommer tillbaks

Uno Gordon:Det finns vissa supportrar jag skulle lida med om de åkte ur. Men LAGET Brynäs IF och dräggen har jag inget till övers för. Det vore en fröjd att kunna ta en lunch i Gävle/Dala utan att få allergiska utslagoch slippa bli pissad på.
Kommentera