Brynäs IF

532493 inlägg · 7719 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Skrubben: Personligen tycker jag det är uppfriskande och intressant att man avslöjar lönerna. Gillar denna transparens. Kanske vissa som gapar efter nyförvärv hela tiden får sig en tankeställare.
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
R?dinAGJ: Dackell känns fortfarande väldigt grön och orutinerad i sin roll. Hur ofta hör man sportchefer öppet i media berätta vad spelare kostar?
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: varför är det konstigt att berätta i generellt vad en KHL spelare kostar? Var en hockey pod avsnitt där en agent partade lön generellt!
Dessa erbjuden om spelare som de får lär fler klubbar få så det är väl ingen hemlighet.
Dom lär aldrig berätta vad som står på en specifikt kontrakt
+7
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Guldet är BIF : Många gör fel när man väger in att man gjorde ett visst antal poäng i ett ”svagt lag” och ser det som en större prestation än att leverera i ett ”starkt lag”. Detta är ju helt fel, åtminstone när det gäller marginalspelare...

I ett svagt Karlskrona t.ex. får ju en sån som Rhodin betydligt större förtroende än vad han t.ex. får i Brynäs. Kanske spelar i en andrakedja? Mera speltid? Kanske förtroende i PP?

Det är väl klart att förutsättningarna att göra poäng då blir bättre i ett svagt lag kontra ett starkt lag...

För stjärnspelare däremot kan man göra din jämförelse. Anton Rödin t.ex. Skulle han spela i Karlskrona skulle han säkert inte få så avsevärt mycket mera förtroende/istid etc. än vad han får i Brynäs. I hans fall blir det såklart svårare att prestera i ett ”svagt lag”...

Bara lite perspektiv så man inte gör det för enkelt för sig...
+7
Kommentera