*/ ?>

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Manner verkar vara en duktig tränare men fokus den här säsongen kan inte vara att tävla med topp- och mittenskiktet av lagen i SHL. Det handlar bara om att överleva och knipa nödvändiga poäng. Vi har hittills torskat mot Lhc, Dif, Timrå och Oskarshamn. Alla bottenkonkurrenterna. Det är ett stort misslyckande av Manner.
Precis som Bradberry var inne på så är matchen igår ett tydligt exempel på en match där vårt spel ser fint ut på papper men är oerhört ineffektivt och sällan leder till poäng. Alla måste upp!
+17
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Var på matchen igår, grym uppladdning och uppslutning av Brynäsare som marscherade till arenan. Väl på plats så får vi se ett iskallt trubbigt pp, nästan ingen som driver på mål, såg ut som Brynäs lirade träningsmatch. Ett dåligt och skadedrabbat Lhc kunde bekvämt vinna matchen utan att förta sig. Luften gick ur mig lite igår, jag måste pausa hockeyn ett tag. Hoppas på bättring, men det såg såååå tamt ut igår.
+12
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33: Är även jag inne på detta - Rödin känns alltför känslostyrd för att funka som kapten.
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag börjar ärligt talat fundera på om Rödin är rätt kapten? Jag känner inte Rödin och inte hur han är med de andra spelarna i omklädningsrummet. Jag vet heller inte hur hans relation med tränare och ledning ser ut.
Resultaten för laget sedan han kom tillbaka som kapten har jag dock koll på, inte speciellt smickrande.
Man har ju sparkat och bytt ut i stort sett allt i föreningen de senaste åren utom just lagkaptenen.
Det kanske är dags? Ett problem med detta, VEM ska i så fall ta över? Jag har inga svar, bara funderingar.
Tyvärr är det inte kul att titta på hockey längre😢, jag sitter liksom och väntar på misstagen och baklängesmålen och 0 poäng igen. Kommer att se eventuella segermatcher i efterhand ett tag. Mitt humör blir lidande för mycket i dagsläget.
Ha en bra vecka kära vänner, det vänder nog snart.
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: Nu kommer jag säkert bli halshuggen, men jag har funderat på en sak.
Dåligt ledarskap, kapten rödin?
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Ska en back till skeppas så kan man ju hoppas på Berglund eller Björk
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: "Kan ta det defensiva fysiska spelet, är tung, har landslagsmeriter, ledarskapsegenskaper mm. Allt sånt vi efterfrågar."

Nja, inte riktigt, va? Manner är tydlig med att man skeppade Nyberg för att ta in en mer offensivt skicklig back, så Brynäs och du verkar inte efterfråga samma egenskaper hos den eventuella backförstärkningen.

Gillar egentligen inte att såga rutinerad räv som Andersén, men han har inte hängt med i SHL-tempot de senaste åren och att ni vill se honom göra comeback i Brynäströjan är helt obegripligt för mig.
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lultiger: Hur menar du att backarna står i en fyrkant?
Vi spelar väl ändå med två backar åt gången?

Och varför kallar de flesta skribenter Dima för Tima?
Om killen har ett nick så kan vi väl använda det kan jag tycka.

Sen måste jag passa på att ifrågasätta Brynäs beslut att släppa Nyberg till LHC inför gårdagens match. Jag ifrågasätter inte beslutet att göra sig av med Nyberg som kanske sitter på en för hög lön i förhållande till hans spel. Men att bidra till att kraftigt förstärka en konkurrent i de två matcher som mycket väl kan avgöra var vi hamnar i tabellen vid säsongens slut är för mig helt obegripligt.
Det vore en helt annan sak om vi bytt spelare så att även vi förstärkt. I detta fall är det ju så att vi ensidigt gynnat motståndaren inför dessa viktiga matcher.
Det tillsammans med beslutet att kasta ut en jetlaggad Dima på isen gör att man måste ställa frågan:
Finns det inget konsekvenstänk alls i klubbledningen?
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: ”Jo jag tycker det ser hyffsat ut, vi är med i matcherna och igår till exempel så var det ju närmast ett mirakel att vi inte fick några mål.”

- Du driver? Eller kan man se på sporten ishockey på så vansinnigt olika sätt…? Ser du inte att Brynäs spelar för mjukt? Att vi inte tar kampen framför målen, ja någonstans överhuvudtaget egentligen… Ett mentalt nerkört lag som ber om ursäkt för sin existens kan bedriva alibispel i 60 minuter ute vid sargerna… Det är inget mirakel att man inte gör något mål. Snarare är det helt i sin ordning utifrån hur det ser ut…
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
En del har ju skrivit om Anton är rätt kapten för oss. Jag tror nog han skulle må bra av att slippa det ”oket” och bara fokusera på sitt spel.

Testa Scott som kapten. Det är otroligt stort för Kanadensare att vara kapten och han kanske skulle lyfta sitt spel av det.
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Helt rätt. Att förlora mot samtliga dessa lag finns det ingen ursäkt för. Förutom Oskarshamn som tyvärr är klart bättre än oss, Lhc, Dif och Tik.

Man får skämmas.
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Menar mer att Lhc är ett ganska dåligt lag. Särskilt med skadorna. Men det räckte för dem att vara lite disciplinerade för att ta en bekväm seger. Säger en del om vart vi befinner oss just nu.
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brown ass IF: Det enda som provocerar är väl alla kritiker som först konstaterar hur jävla usla vi är, att det bara är kval som vi har att se fram emot, att halva laget bör bytas ut osv osv.
För att i samma andetag vara förvånade, bli förbannade och upprörda när samma usla och värdelösa lag spelar på exakt samma sätt som man borde ha förväntat sig.
Snacka om att vara provocerande mot allt vad logiskt tänkande säger.
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brown ass IF: Sluta ”Tjata” om Andersén
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Jag vet inget om ”tränare” Holmqvist men vad jag funderat på är att det verkar som om ”karln” aldrig pratar med övriga tränare. Av TV- bildens förra året och i år så smyger han in och vill bli delaktig när de bägge andra tränarna står och diskuterar! Det verkar aldrig som att han säger något eller att de övriga frågar honom om nå’t. Vet inte vad det står för men lite underligt kan jag tycka…..
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Du måste vara en av de drygaste här inne. Bara ute efter att provocera
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brown ass IF: Jag är inte alls säker på att vi klarar ett kval mot Timrå… Väg in den mentala aspekten SAMT det faktum att Brynäs av någon anledning är detta lags favoritmotståndare…
+5
Kommentera