Brynäs IF

685559 inlägg · 7953 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Silfver: "Lindbäck rör väl inte upp speciellt mycket känslor, verkar vara en skön kille. Hans prestationer och beslut på isen däremot…"

Ja, snart måste väl "Råttet vara mågat" som Per Ledin sade. Att både Brynäs och Lindbäck hamnade i botten av SHL:s statistik förra året var kanske inte så anmärkningsvärt. Men har det någonsin hänt efter så många omgångar att ledarlaget i Hockeyallsvenskan haft en förstekeeper som ligger i botten av målvaktsligan baserat på räddningsprocent? Lindbäck ligger på 16:e plats nu med 89,12%. Han har minst en målvakt framför sig från alla övriga lag. Han har haft chansen att vänja sig vid svensk hockey i en och en halv säsong nu. ...Och för en sofftyckare som jag är det inte uppenbart att han gjort det.
+18
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Då har han väl ändå missat att vi har jävligt bra publiksiffror denna säsong jämfört med när vi var i SHL.
+11
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pjåtor: Och laget har inte blivit utbuade många gånger. Har varit på plats samtliga hemmamatcher och det är knappast så att det har buats i överflöd. Innan matchen mot Östersund var det i någon av hemmamatcherna man blivit nollade, och gör man inte ett enda mål på tre hemmamatcher i rad är det inte konstigt att publiken är missnöjd.
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Ja, om och när man anser att mv-posten måste uppgraderas så tror jag att Lindbäck blir den som får röra på sig.
Redan nu känns Clara lite tryggare och lugnare i sitt agerande, även om han haft några tuffa matcher och ex blivit utbytt.
Det här förutsätter att tränarna anser att deras insatser hittills inte har varit tillräckligt bra, nåt jag är tveksam till att dom skulle tycka”

Här har du i vanlig ordning fel. Alcen säger till gd i veckan om målvakterna:

” Både vi och dom vet att de både kan, vill och behöver spela bättre”

Första gången jag läser att du föredrar Clara framför Lindbäck. Helgarderingen verkar säkrad mer eller mindre. Väldigt konstigt eftersom du ägnat typ 2000 inlägg åt att skriva typ ”alla insläppta mål har varit otagbara”.

Iaf alcen verkar inte hålla med dig. Men du kanske vet bättre än honom?
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hela Hockeysverige är nog ense om att målvaktsspelet varit för svagt i Brynäs. Madhawk ryktar om att Alcen letar förstärkning redan. Du är väl dock den siste som kommer ändra dig i frågan. Precis som vanligt med andra ord.
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Vore helt klart värdigare både för Brynäs och Lindbäck själv att avsluta detta nu. Låta Clara bli en tydlig tvåa och värva in en etta. Låt Lindbäck välja själv om han vill fortsätta i hockeyettan eller ställ han i båset säsongen ut som ”skön snubbe” om inte den kvoten redan är fylld
+6
Kommentera

Sv: A propósito de nada
UbbeNils: Alla utom ett par stk här inne såg redan förra säsongen vilken nivå limpan har . Han kostade oss många poäng . Tillräckligt många så vi hamnade på fel sida sträcket . Misstag är dyrt å kommer kosta oss shansen att gå upp till Shl . Så är inte konstigt att vi vill se en ändring innan det är försent . Igen .
+6
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag är för att ta hem alla Brynäsare i NHL. Det kan inte gå fel om klubben och spelaren har en realistisk syn på deras kapacitet vid tidpunkten för hemkomsten. Silfverbergs förmodade återkomst blir verkligen så, där måste alla inblandade inse att han nog inte är samma spelare som för 10 år sedan, men att han ändå kommer göra enorm nytta. Det kommer nog påminna lite om när Dackell kom hem.
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kom igen HS, reklam mitt i inläggen?
Uppladdat:

450x300-img5880.pngimg5880.png

+5
Kommentera