Brynäs IF

572192 inlägg · 7779 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Brooklyn forever: Ja, det känns så otroligt skönt. Veckor av ångest försvann när Palve hittade krysset. Nu följer vi med spänning vad som händer i vårt kära Brynäs. Känner sån tacksamhet till Josef o Nisse. ❤️
+16
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Käbblet med Timråiterna hör inte hemma i Brynäsboken. Det får ni ta nån annanstans.
+13
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: "Denne sportchef har underpresterat år efter år inse att guldåret var en ren jävla tur pga duktiga egna spelare."

Tråkigt att du hånar Sundlöv som du gör... Inse själv att de egna spelarna från guldåret var frukten av Sundlövs strategi som implementerades 2008...

Det är väl egentligen bara den senaste sejouren som Sundlöv haft stor spelarbudget. Sin förra sejour var det till att vända på varje krona... Därför är det jävligt starkt av honom att fixa ett sm-guld med de ansträngda ekonomiska medel han förfogade över... Dessutom anser jag att han har satt ett bra lag i år. Truppen är stark och jag kan inte invända så mycket kring värvningarna på förhand. Förlängningen av Mannberg med tre år dock ett undantag... Nej, det är historiskt uselt förvaltat av PA/Stråhle. Man borde kunnat göra något bättre av det här materialet...
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Viktig pusselbit för juniorverksamheten, vet att Skellefteå ville ha Marcus kvar.

https://www.instagram..._copy_link
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Timrås klubbdirektör säger såhär:

"Vad känner du kring att finalserien tvingas pausas?

– Jag har respekt för coronan. Vi lever i en värld där smittspridningen är hög och vi ska hålla ned den. Vi inom ishockeyn måste förhålla oss till det och påstår Björklöven att de drabbats av smitta, då är det bara att förhålla oss till det."

Vadå "påstår Björklöven "?? Sjukt

Wallsson han står i intervjun efter matchen och hintar att Timråspelaren fejkade skada trots ambulanstransport.

Ingen av dessa två klubbar är värdiga SHL så stäng serien nu och låt HV få tillbaka sin plats.
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag är lite orolig för våra två ledande spelar på anfallssidan, Scott och Rödin., är de bra nog för att vara två av tre spelare i en topplina i SHL?
Jag känner att tredjelänken i den enheten (om de nu skall spela ihop igen) är otroligt viktig för att vi skall kunna få en stark förstakedja.
+7
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alfred : Han är dessutom taggad i inlägget så Wikegård himself har såklart sett det :)
+6
Kommentera


Sv: A propósito de nada
Kanske varit uppe på tapeten tidigare, men verkligen skönt att LIF tappar sina bästa spelare. Snart nere i botten igen där dom hör hemma! 😉

https://www.expressen...ksands-if/
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Om Bommen gör 2-3 bra år i Brynäs så är jag nöjd. Typ som Bulan gjorde på tränarposten. Förhoppningsvis kan Bommen bygga upp en struktur som finns kvar den dagen han lämnar.
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
???: Angående Molin och Sjödda, och deras utveckling som tränare. De borde gå ner i Allsvenskan och träna något lag där om de har ambitioner som elittränare. Om de får något lag att prestera bra där, som t.ex Sundquist fick i Tingsryd, har de åter igen gjort sig förtjänta av SHL-kontrakt. Men där är vi inte nu.
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Vad menar du, vadå "Ingen av dessa två klubbar är värdiga SHL"

Det är heta känslor, fula smällar och ordkrig förstås, betyder väl inte att de inte är värdiga SHL?

Jag kan hålla om att det är en del rätt osmakliga uttalanden och fula proppar hit och dit, men det BRUKAR det väl vara i såna här matchserier?
+5
Kommentera