Brynäs IF

517347 inlägg · 7681 ämnen

Bästa inläggen


Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Måste säga att eran media-sida är riktigt vass!
+17
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
Charles: Vet att Danielsson får mycket skit, även från min egen del stundtals den här säsongen MEN! Enligt mitt tycke är Danielsson en spelare som blir avsevärt mycket bättre med bra spelare omkring sig. Han kan inte själv bära en kedja men när han får spela med andra toppspelare så visar han att han har ett otroligt hockey sinne och blick för spelet!
+15
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
Det är Jaedon. 2-årskontrakt!
+13
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
Måste hylla Kevin och gänget som lyckats hamna högst upp på hela Sportexpressen.
+11
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
munkas:
Om liret på isen är i närheten av hur kreativt det är på Twitter så blir det klapp-klapp i vinter.
+8
Kommentera

Sv: Arenaupplevelsen
Brynäsgubbe: Räknas man som "arenapensionär" om man tycker att Brynäs Hej (gamla versionen) är bästa introlåten?
+7
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
Är det bara jag som fortfarande går och drömmer om Johan Larsson? Kan nästan lova att han skulle vara nästa års Jacob Josefsson. Tro mig! Han skulle vara grym på shl nivå. Han har allt en förste center bör ha på shl nivå. Rödin och Sigalet är dom övriga två som kommer bli klara innan laget spikas är jag nästan säker på.

Då skulle vi mönstra detta:

Ersson - Eriksson
>Bättre än i år! Bägge kan vid bra prestationer spela i Tre Kronor. Framför allt Ersson. Det var väldigt längesen vi hade en Tre Kronor målvakt.

Sigalet - Söderström
Lindelöf - Andersén
Norin - Kilström
Lundgren
(Ersson)
>Lika bra! Sigalet kommer va enormt värdefull. Söderström kommer växa enormt, även Norin, Andersén och Lundgren kommer va bättre tror jag. Kilas i gammal god form igen. Och Lindelöf ett utropstecken.

Rödin - Larsson - Dagens nya, kan inte namnet alls
Boqvist - Sallinen - Danielsson
Zetterberg - Blomqvist - Rohdin
Solem - Asklöf - Forslund /Mannberg/Alcén
(Westfält)
>Bättre! En hel färsk Sallinen kommer va grym andre center. Och jag förutsätter förste centern är i klass med en sån som exempelvis Johan Larsson. Danielsson slipper den hårda pressen och kommer va bättre. Boqvist kommer göra en Lindblom. Rödin vet vi vad han kan, superproffs. Den nya kan bli en hitt. Zäta en positiv överraskning. Jacke och Jocke enormt revanschsugna. Fjärde line spelare som inte gnäller utan bara kör. Dessutom tror jag att både Solem och Asken kan komma att utvecklas väldigt intressant.

Jag är iaf nöjd. Och jag brukar inte vara super nöjd. Tror det kan bli bra! Dessutom Molin tillbaka som kan betyda enormt mycket och Sunken från start med enligt mig bättre lag än det han hade i år.
+7
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
Blir lite deppigt om man kollar lite snabbt på spelare runt om honom i ligorna och vad de presterat senare och tidigare. I NLB hittar vi t.ex. Kim Karlsson med ett liknande poängsnitt säsongen 17-18. Ni vet, han som kom 107a i poängligan i HA 16-17.

Enda ljuspunkten jag hittar när jag tittar lite snabbt är Garret Roe producerade liknande siffror i DEL innan han kom till Linköping.

Jag är nöjd om den här killen:
1 inte får sparken i oktober
2 gör fler än Nilssons 17 poäng.
+7
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Brynäs gör verkligen ett grymt jobb i sociala medier nu. Hur viktigt som helst i dagens samhälle.

Vill också lyfta fram "Veckans Historia" som skrivs av Ulf Kriström. Självklart någonting helt annat än "sociala medie-konstverken" som Kevin och hans kollega levererar, men historieinläggen ger hemsidan en krydda och variation som jag uppskattar.
+7
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
#Dackesignar 11.30

Spelare från tyska ligan
+5
Kommentera