Brynäs IF

654019 inlägg · 7924 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Alltså fyfan vad jag tror att Strömgren kommer växa inför nästa säsong. Även Johannesson om han blir utlånade till oss 🤩

Sen älskar jag att se Scott spela med Strömgren. Han blir ung igen av det.
+20
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Hemkommen efter ett släktkalas med många HV fans vid bordet, som förövrigt var ganska tysta.
Som alla är överens om, GRYMT viktig seger. Tycker ändå inte att vi ska be om ursäkt för att Malmö gav bort segern med alla lägen som de brände.
För hur många poäng har inte vi gett bort?
Tuff vecka nu. Ska vi ha chans o plocka poäng mot lag som SAIK o FBK, då måste Brynäs visa upp ett helt annat spel än vad vi sett idag.
Men allt kan hända. Vi har ju sett vad Brynäs kan i sina bästa stunder, och om vi nu kan spela lite mer avslappnat så kanske vi kan få med oss några poäng.
God natt! ❤️💛🖤
+18
Kommentera

Sv: A propósito de nada
LarsGöran: ” Jag har sparat alla elaka förnedrande inlägg du har lagt om mig,”

Ok, på dina svar så har det inte direkt låtit som du tagit åt dig särskilt hårt.
Men om du upplever att jag varit elak mot dig så ber jag om ursäkt. För min del så kändes det mer som att vi gnabbades lite på klassiskt HS-maner.
+16
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wilhelmsson: Det där får stå för honom! 97% härinne förkastar filmningar…

Det händer regelbundet i SHL. Ibland är det en spelare i ens egna lag som filmar/förstärker och då får man ju skämmas lite… Sen finns det ju extremfall som sätter i system att filma och där önskar man ju att det fanns något avstängningsstraff. Men folkets dom kanske är straff nog…?
+14
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Kollar är bara en människa. Han blev intervjuad några sekunder efter slutsignalen av vad som antagligen var säsongens tyngsta förlust. Man kan förstå om han inte var i balans.
+14
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Huge i ett nötskal.. När han har slut på argument så attackerar han personen..eller hur man stavar..Läsförståelsen osv...
Han tycker Kollar är patetisk som kritiserar domaren igår..själv gnäller han över domarna i parti o minut...
Säger man något illa om Brynäs då är man gnällig ..o okunnig...osv..
+13
Kommentera

Sv: A propósito de nada
När domaren utvisar Bertilsson för tripping på en vanlig liten tackling och sen missar en solklar klubba i ansiktet på Friman så är det kanske inte så konstigt att Björninen behöver förstärka ett ögonblick senare.

Hatar filmningar. Men hatar domarnas felbeslut ännu mer.
+13
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Det är väl som med de mesta här på planeten. Det finns gradskillnader.
Är det t ex en filmning/förstärkning när man kastar bak huvudet och tar sig mot ansiktet när en klubba träffar (eller inte träffar) i närheten av ansiktet? Isåfall filmar väl i stort sett alla spelare i serien redan regelbundet. Och sannolikheten för att domarna ska ta en utvisning om du inte gör det minskar säkert med 50 %. Omvänt kan jag tycka att det inte spelar så stor roll om bladet träffar ansiktet eller inte. Det är minst sagt störande om du får en klubba svepande nån cm från ögonen.
Tycker också en del beror på hur olika situationer bedöms på isen. Att t ex Lauridsen crosscheckar Björninen 5 ggr framför eget mål utan puck är tydligen inte utvisning medan Bertilssons tackling på spelare med puck framför eget mål är utvisning pga att han ramlade.
Slutsats nr 1: För att få utvisning är det viktigt att ramla.
Slutsats nr 2: Ska vi få filmningar att minska så måste domare ta utvisningar där spelare blir hindrade utan att ramla.
+13
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Självklart är det du som är boven. Det är skillnad på att på ett forum ifrågasätta yrkesfolk utifrån deras jobb. Nu säger inte jag att det är rätt eller rättfärdigat dock.

Att du sågar och inkompetensförklarar en privatperson på ett forum är något helt annat. På så sätt menar du att man måste uppfylla kriterier för att ens få uttala sig på ett forum.

Jag fattar din strategi men den fungerar inte tyvärr. Förstår du inte skillnaden så vet jag inte hur jag kan hjälpa dig vidare.
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Känns som att du inte förstår skillnaden på utvisningar och filmningar? Nyss börjat titta på hockeymatcher kanske?
Vilka pinsamma diskussioner du för.
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wilhelmsson:

Det är hans egna åsikter. Dessutom gillar Axle att provocera så ta det inte på allvar.

Det är en solklar filmning av Björninen och man skäms när man ser det. Nu har han ju långt ifrån Shinnimin men det är illa ändå.
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hur kan du inte förstå skillnaden? Är man en yrkesperson som man är i Brynäs så är man faktiskt offentlig. Och alla dom är väl beredda på att dom får ta kritik vilket är självklart när man är en offentlig person.
Att sitta på ett forum och uttala sig är allas rätt. Man behöver inte ha kompetens för det.
Du attackerar en PERSON när du gör så, en privatperson, när du borde attackera deras uttalanden istället. Det är skillnaden.
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: det tycker jag han har gjort i varenda match efter Nyår. Dem FÅ tabbarna han har gjort är p g a katastrofalt spel. Vilket jag inte kan klaga på Lindbäck om. Svårt att ta 10+ skott om utespelarna inte gör sitt jobb för 5 öre.

2022 var Lindbäck katastrofal, 2023 är han en top 5 målvakt enligt mig. Hade han spelat i Skellefteå med samma form hade han haft 95% efter nyår utan problem.
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas:

Noterar att Jaromir Jagr startar för Kladno i den tjeckiska förstadivisionen.

Still going strong 50 år gammal
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Svarar kort så här långt efter.
Jag har inte sett någon använda det emot dig. Så jag kan inte kommentera det annat än att jag tycker att INGEN borde syssla med sånt här inne.
Sen är detta ett FORUM. Det ska inte finnas vissa kriterier som man behöver uppfylla för att få uttala sig. Människor kommer alltid att kritisera och vara hård emot offentliga personer i truppen eller i ledning.
Och nej, det är snarare så att om någon kommer med åsikter om någon/någonting och du svarar med sakliga argument så är det troligtvis så att de inte kan bemöta dom. Då har du "vunnit". Men när du sjunker så lågt som du gör så är det du som blir boven. Det borde du förstå.
+8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Just det där med när en klubba far förbi alldeles framför ögonen: även om den inte träffar är det väl helt naturligt att man spontant rycker till rejält med huvudet. Utan att det är en medveten filmning. (var väl precis sån situation i SHL som Järnkrok anklagades av några för att filma)
+7
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wilhelmsson: Ingen vill se filmningar i hockeyn. En hockeymatch ska avgöras med sjyst spel. Det får inte bli lika pinsamt som fotbollen har blivit.
+7
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Då gäller det även filmningar som ämnet handlar om? Vi (läs Brynäs) jublar när vi (läs Brynäs) filmar ... men gillar det inte när Luleå filmar?

Jag hoppas verkligen detta är din egna personliga åsikt för du försöker smeta på detta på alla Brynässupportrar när du använder ordet "vi" istället för "jag".
+7
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan-Erik : Skulle funka som väggbonad: "Jag var en dålig förlorare, men nu har jag förlorat så mycket att jag har börjat hitta vägen att bli en bättre tränare."
+6
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fjuppen: Greg Scott hade ett ribbskott och ett bortdömt mål igår. Så det var nära ju💁🏼‍♂️
+6
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Du kan tycka det är straff, men du är soffdomare. Litar mer på kunnigt yrkesfolk. Det var helt enkelt inte straff, det va ingen hög klubba på Friman och det avslagna målet var en korrekt bedömning.
+6
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: "Jag var en dålig förlorare, men nu har jag förlorat så mycket att jag har börjat hitta vägen att bli en bättre tränare."

Herregud alltså…

Hej!
Välkommen till arbetsförmedlingen!
Vi har just nu tre lediga jobb.
Vill du bli Brynästränare, Parkeringsvakt eller handläggare på försäkringskassan?
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blindpass: Ska man tolka det som att du önskar se mer filmningar från och med nu, bara det ger laget en fördel?
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: såg inte matchen men Lindbäck verkar ha vant sig vid stor rink nu. Välbehövligt och sent.
+5
Kommentera