Brynäs IF

713179 inlägg · 7953 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Berra har kvartssamtal med Grewe 🤣🤘
Uppladdat:

450x300-img0772.jpegimg0772.jpeg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stort grattis! Ingen kan förneka att bytet Oskarshamn-Brynäs är en storvinst för SHL. Jag ser fram emot att få se Silfverberg på svensk mark igen. När SHL-lag tvärvänder i Allsvenskan kommer folk alltid peka på fallskärmen som en anledning, men det är framförallt så att ni hade något som både årets IKO och 2016 års Modo saknade: Ett gäng killar med äkta hjärta för klubben som vägrade att överge laget. Svensk hockey behöver mer av den varan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scrooge: ” Satt inte det fanskapet med i antingen situationsnämnds-fjollorna eller DN?”

Jag har svårt för att man kallar gamla Brynäs hjältar för fanskap. Sundlöv var en grym målvakt och hans första sejour som SC var en succé också. Däremot blev inte ”återandvändningen” under hans andra sejour något vidare.

Jag tycker han ändå ska behandlas med respekt, och uttryck som ”fanskap” gör inte det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vilken sjukt osympatisk uppsyn coach Holmqvist har, jävligt dryg ton och står och försvarar en idiottackling med att han var nöjd med energin som skapades, spelar dessutom en medelmåtta som Grewe vartannat byte i slutet med ett enda syfte.
Tackar vet jag Gälla, klassgubbe rakt igenom!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Äntligen på plats i Gävle efter 55 milatripp från Tjörn. Nu blir det tre nätter i Gävle med två finalmatcher i Monitorn. Nu jävlar tar vi dom rätt upp o ner bara!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det finaste ikväll var nog efter slutsignalen i omklädningsrummet, där Blomman vägrade ta av sig matchtröjan. Var det sista matchen tro? Kommer alltid älska Blomman, en sann ledare och ambassadör för Brynäs IF ❤️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bättre bild, jag har blivit gratulerade och önskad "välkommen tillbaka" av flera Leksingar idag..för jag sa väl att jag kör buss i Leksand.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan folk sluta snacka om SHL innan jobbet är gjort?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det som gör mig förbannad är domarchefens svar på det bortdömda målet. ”Nordh initierar kontakt med målvakt utan att bli störd” kan vara det dummaste jag har hört. Utan att blir störd, har han ens kollat på situationen?? Kan acceptera misstag, även om nivån är alldeles för låg. Men då ska man lägga sig platt och erkänna att det blev fel, inte hitta på någon skitförklaring.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Larsson får alltså gå ut med en officiell ursäkt för ”Watergate”-skandalen. På allvar vad är det för fel på detta Sverige anno 2024?

Stenberg sitter och skriker och svär i tv, använder klassisk mobbningsretorik i bästa sändningstid. Är det något som ska vara välkommet på ett idrottsevenemang? Som vanligt silar man mygg och sväljer kameler.

Förstår att en klubbdirektör måste hålla en politiskt korrekt ton mot media men hör tycker jag det blir fel. Tycker Svedman kan försöka backa Larsson något här men icke.

VILKET JÄVLA TRAMS!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Coreau har suttit på bänken nästan hela slutspelet men är ändå gladast av alla. Vilken kung!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Klåparna: Brynäs är tidernas bästa allsvenska lag. Glasklart.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Expressen avslöjar långt gångna diskussioner mellan storebror Lindblom och Brynäs. Underbara nyheter!

"Enligt vad Expressen erfar så finns det långt gångna diskussioner mellan parterna...
... Med tanke på historiken då Lindblom drabbades av cancer för ett par år sedan, som han lyckligtvis blev kvitt från, och att han tappat sin plats i NHL, så är en hemflytt nu väldigt trolig enligt vad Expressen erfar."
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Festen tog slut i Modo-boken nu. Vid 2-2 var det plötsligt hög aktivitet angående den här matchserien i Modos forum igen för första gången sen i fredags. Vid 2-3 satt de och planerade att storma vårat forum. Så jävla patetiska muppsupportrar.


SÅ FÖRBANNAT JÄVLA SKÖNT ATT TYSTA TVÅ MUPPLAG MED ETT MÅL! (Eller ja, det är lagens supportrar som är muppar)

Kapten Larsson, jävla hjälte!
Och Noel Nordh som tystade glappkäften!

Underbart!! Så jävlas underbart!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson:

Nej nej. Allt beror på att allsvenskan är så otroligt svag i år. Det har modoboken konstaterar 300 gånger om dagen sen Brynäs gick upp i serieledning. Allsvenskan är faktiskt endast Sveriges fjärde starkaste serie i år efter SHL, division 1 norra och lokala hockeybocky-serien i Örnsköldsvik. Den som säger annat kan inget om hockey.

Annat var det åren Modo var med i Allsvenskan. Då var serien snäppet starkare än SHL och Modo hade kunnat utmana om Stanley Cup. Om det inte hade varit för domarna, såklart…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Välkommen tillbaka!

Elitserien SHL har inte varit på riktigt utan er.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Party på FB, party på Twitter (X), feststämning i de flesta brynäspräglade forum…

Går in på HS. Här grälas det. Som vanligt…

Varit på forumet i över 20 år. Det alltid varit lite munhuggning men som det är nu alltså… Det finns en anledning att HS har gått från solklar nummer 1 och det självklara man går in på till att bli ett fjärdehandsalternativ man kollar av nån gång om dagen, om ens det…

Ursäkta för ett destruktivt inlägg men klimatet här inne får en deprimerad…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Njuter av hur många diffare som gråter över hur många utländska spelare Brynäs hade.

Snacka om att greppa efter halmstrån.

Så underbart sopa rent Djurgården i fyra raka. Det här har jag väntat på hela livet som uppväxt i Stockholm.

Sweep sweep 🧹🧹🧹
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Idag känns allt fantastiskt men också lite vemodigt. Den här säsongen har varit fantastisk. Rolig hockey, fint spel många mål och en trupp fylld av hjältar. Självklart hör Brynäs hemma i SHL men med tanke på hur tråkig SHL har blivit är jag säker på att man i minnet kommer att vända tillbaka till slutspelet 2024 då och då.

Måste ge Johan Alcen en tanke. Han hade en svår uppgift men med ett undantag (Lindbäck) så löste han det galant.
Gällstedt har gått från klarhet till klarhet, han har byggt teamet och att den här gruppen har roligt ihop, litar på varandra och står upp för varandra är Gällstedts förtjänst.
Sen tänker jag på Rödin, som jag länge ansåg vara en primadonna och som kapten fanns mycket mer att önska. I år tog han på sig blåstället och visade vägen både genom kvalitet men också moral. Starkt av honom och trots stenhård konkurrens blir han hjältarnas, hjälte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ytterligare en knapp miljon på ingång från ”out of the blue”…? Samuel Johannesson på gång till NHL…👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Grattis till SHL-platsen!
En väl genomförd säsong där det i slutändan inte var något snack om vilket lag som skulle vinna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fan vad tråkigt SHL är att titta på när man är van med HA nu.
Nedstängt. Defensivt. Disciplinerat.

HA gav ju en glädjen åter eller vad man ska säga till att se Brynäs.
Se sitt lag vinna. Spela bra hockey. Offensivt. Massvis med mål.
Studio och kommentatorer som hyllar Brynäs.

Ingenting man direkt blivit bortskämd med sista åren.





❤️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
På presskonferensen frågar Abrahamsson BIK's tränare om situationen med Benn. Antar att det inte var intressant att höra Gällas syn på tackligen som Kvist fick i huvudet. Man märker redan vart media vill att det här ska gå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Helt magiskt 🥰🥰🤘
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Benns mål igår måste vara slutspelets snyggaste!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har nästan slut på ord och allt som kan sägas är nästan redan sagt.
Vilket underbart jävla lag att följa, en fröjd som supporter.
Jag ÄLSKAR detta lag!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alltså, matchen igår. Måste ha varit den bästa jag har varit på, i alla fall på plats i Gavlerinken. Otroligt defensiv och tråkig första period, men sen, ojvoj. Att stå i klacken igår var verkligen få förunnat.

Mina bästa från igår

- Stämningen. En mer aktiv sittplats har jag aldrig sett live och jag hoppas det gick igenom rutan också. Det var gåshud från början till slut och när man står är det så jäkla kul när sittplats hakar på direkt (Skybar var en positiv överraskning). Hatten av till er som satt!

- Cukste. Jag har läst ikapp lite idag och jag är glad att Cukste får dom hyllningar han förtjänar. Vilken gigant han har varit i slutspelet och igår var fan kronan på verket. När han fick pucken i ansiktet och är borta i två sekunder och sedan ställer sig upp och fredar sitt mål, det är det inte många spelare som hade gjort i dagens hockey. Inte i Sverige iaf. Ge Cukste nytt kontrakt, oavsett serie, han är en sann hjälte och en slutspelsspelare ut i fingerspetsarna.

- Bertilsson. Han gör ett självmål, men i övrigt var han isens bästa spelare (som så många gånger annars). Ligans bästa back, ligger alltid rätt i positionerna och är så sjukt underskattad med puck.

- Clara. Fortsätter att vara en matchvinnare. Är inte ett dugg nervös att åka till Hovet längre, för jag vet att Clara klarar det.

- Benn. Gör en väldigt bra match igen. Slagskottsmackan till forward (glömt vem det var) för att skapa kontring och målchans var något vi inte ser ofta. Hockeygodis.

- Boxplay. Har vi någonsin haft ett bättre boxplay? Difen skapade inget i sina power play och vi måste ha haft mer zontid än dom i offensiv/neutral zon än vad dom hade i vår zon under PP. Känslan var så iaf.

- Gälla. Det är dags att ge mannen den cred han till slut har förtjänat. Vårt försvarsspel och tålamod är ju fantastiskt och han har ju satt en spelidé som alla köper, annars hade det inte sett såhär bra ut. Så jävla glad för hans skull att han får vända hem till Brynäs och göra ett bra jobb som ger resultat på isen.

Har säkert glömt något/någon och det var mycket försvarshyllningar totalt sett, men vi är så jävla bra i egen zon nu och DIF kan inte hantera oss i spelvändningarna heller. Vi har nu alltså vunnit 20 av de 21 senaste matcherna. Var längesen man var såhär lycklig som brynäsare. Bring it, Hovet!
Kommentera


Sv: A propósito de nada
Verkar bli presentation av Silfverberg nu vid 15:00.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Danne66: Karlskoga maxar verkligen sitt lag. De gör en magnifik säsong utifrån sina resurser. Det har varit lite av Brynäs grej att kunna vinna även när inte spelar bra, skönt att det fortsätter under slutspelet. Spelar ju egentligen ingen roll om man vinner en slutspelsmatch med 6-2 eller i sudden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
xxx BIF xxx: Klart det finns vissa frågetecken, men i det stora hela var Gällstedts uppdrag att vinna grundserien och framförallt sätta spelet i slutspelet. Det gjorde Gällstedt och laget var som bäst när det betydde som mest. Man var fysiskt och framförallt mentalt förberedda. Mina farhågor om att toppspelarna matchades för hårt under grundserien visade sig och vara obefogade, för de var ju formtoppade i slutspelet.

Håller med om att det var ganska många slappa grundseriematcher och att det inte kommer hålla i SHL, men samtidigt svårt att tagga till under 60 minuter i matcher som man vet att man vinner om man kör för fullt i en period.

22 vinster på de 23 senaste matcherna är ju faktiskt helt galet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Jag var faktiskt aldrig orolig denna finalserie. Jag ser inte vad andra såg i Djurgården. En på jobbet, Djurgårdare, varje gång den människan såg mig, iaf 2-3 gånger i veckan, skrek alltid DET ÄR MARS APRIL MAN SKA VARA BRA INTE NU. Det ska bli fruktansvärt skönt att träffa på den människan nu!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu börjar pulsen slå. In på jobbet för ett möte sen sätter jag mig på T-banan mot Globen, ska kolla om det är Klasen som kör.
Vore stort att få uppleva live om Brynäs vinner och blir klara för SHL ikväll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
"Efter en kollaps från Djurgården kan Gävle-laget säkra SHL-avancemang på tisdag."

Är det bara jag som stör mig på att när Brynäs kör över en motståndare så vinklas det alltid till en kollaps av motståndarlaget?

Skulle inte säga att difen dominerade fram tills 1-1 direkt, så det fanns inte så mycket att kollapsa. Hade dom lett med typ 3-0 eller 4-0, ja då hade jag köpt det, men 1-0 är inget i hockey. Dom hade ju inget spelövertag alls för bövelen. Hatar Stockholmsmedia vissa gånger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Match-hjälte!!!!!
Kolla visiret ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uppladdat:

450x300-img6441.pngimg6441.png

Kommentera

Sv: A propósito de nada
havre: Kul för Cukste att få rubriker. Han ger ett väldigt sympatiskt intryck, det brukar letter rent generellt ofta göra. Man blir ju lite taggad på att ta in fler till nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lite tankar efter matchen.

Första perioden var dominant från vår sida, kunde lätt ha gjort 3-4 mål redan där. Jävligt surt att dom får 1-1 på det sättet.. Men tycker ändå perioden i sig var dominant från oss som sagt.

Andra perioden börjar på värsta tänkbara sätt, tycker perioden i sig är lite för svängig och det känns som det är ett spel som gynnar Karlskoga mer. Vår individuella skicklighet (och kanske retroaktiv tur från första) gör att vi ändå har ledningen inför tredje.

I tredje perioden tycker jag inte att det är något snack, vi petar i nästa växel och kör över Karlskoga totalt. Är nog första perioden jag INTE är nervös under detta slutspelet. Tycker även man står emot bra när dom kör med tom bur, man håller positioner och ser till att räkna rätt.

Sen är det en FRÖJD att ha domare som faktiskt DÖMER i dagens match, hade vi haft samma domare i match 3 så tror jag serien hade varit över nu, men nu vänder det tillbaka till Gävle och nu får vi fans se till att sluta upp och hjälpa laget till fjärde vinsten!

Sen måste jag ge extra plus i kanten idag till följande spelare:

Indrasis, idag lekte han hockey, såg passningar ingen annan såg och framförallt så satte han dom på bladet!

Cukste, satan i gatan vilken gigant han var defensivt idag! Och dessutom höll han huvudet kallt när fjanten Lennartsson var framme och skulle gruffa.

Ölund, herrejävlar var karln är bra, han tar vår tredjelina och transformerar den till en lina som går att lita på i egen zon och i offensiv zon, det samspelet han och Kopacka har fram till 2-2 målet är hockeygodis! Känns väldigt bra att han är tillbaka i laget!


Sen måste jag även berömma Clara lite, han kommer tillbaka på ett väldigt fint sätt efter en otacksam start på matchen och räddar ett friläge när matchen står o väger vid 2-2, gör Karlskoga mål där så hade det blivit svettigt i soffan för min del!

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg… Men ja det där var iaf några av mina tankar från matchen! Och återigen! ALLA TILL GÄVLE PÅ TISDAG!!

FORZA BRYNÄS!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag undrar om Bofors tränare kommer gnälla något på domarinsatsen efteråt. Vad tror ni?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Supportern: Grattis till segern igår! Välförtjänt ni var överlägsna när det gäller
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Grattis och välkomna tillbaka till finrummet Brynäs! Alltid roliga möten mellan Skellefteå och Brynäs. Har saknat er i SHL den här säsongen!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kelleher slutspelets MVP också. Välförtjänt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
5 matcher för Wiktor Nilsson. Var väl ganska väntat.
www.hockeyallsvenskan.se/article/cpzascc-1el1/view
Kommentera


Sv: A propósito de nada
Satt bara och njöt igår, alla intervjuer, alla sånger, all firande och all glädje. Givetvis tråkigt för utomstående supportar att inget lag bjöd upp till dans men det hade krävt något extra ordinärt för att rubba detta Brynäs!
Detta har varit motsatsen till ”mycket snack, lite verkstad”. Laget har verkligen litat på den berömda ”processen”, ignorerat alla tyckare och bara blivit bättre och bättre med tiden.
Lyfter på den berömda hatten och vill tacka allt från de undanskymda rollerna i Anton Johannesson, Linus Lindblom och Lurken m.fl. till de mer framträdande Rödin, Larsson, Alcén och Gällstedt m.fl.. Ni är alla hjältar och kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat på oss Brynäsare!
Slutligen ett extra tack till publiken som har slutit upp på alla dessa mindre orter och inte minst ståplats med GG, Sektion1912 och Tifo39 i spetsen som verkligen har skapat en läktarkultur att vara stolt över och något bygga på inför framtiden!
Tack!❤️💛🖤
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Så gråter pappa kartong igen. denna gång bara glädjetårar. Jag har känt hela vägen att vi haft högst potential, men det ska ju göras också. Och nu är det gjort!
tack till alla och grattis alla!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Slaven82: Vi måste hylla Alsen med. Snacka om att lyckas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pjåtor: Jag har en bekant som fystränar SAIKs juniorer och hon säger att ryktet där uppe är att Robertson är klar för oss.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Känns som det här var dagen Cukste gick från att vara en riktigt bra men anonym defensiv back till att bli en kulthjälte i Brynäsled. Vilken jävla krigare!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hudiksvall vänder och vinner borta mot Halmstad. Serieledande Kristianstad förlorade hemma mot Vimmerby. Hudiksvall ligger på andra plats endast 2 poäng bakom Kristianstad med två matcher kvar. Hudiksvall mötet Kristianstad hemma nästa match och avslutar med Piteå hemma. Nu har de allt i egna händer. Upp i allsvenskan nu!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Semic: Älskar när ens spelare, Cukste, är iskalla sådär och motståndet på egen hand får göra sig till åtlöje.
Kommentera



1 ·