Brynäs IF

674926 inlägg · 7953 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Lemp:

Vet inte vilken bok jag skall skriva i men nu har jag fått ett nytt jobb from i höst samt att jag idag skrivit på ett avtal inför sommaren inom handikappomsorgen i Borlänge Kommun på heltid, livet har vänt efter sjukskrivning, tabletter och fan och hans moster

Nu mår man bra igen.

Trevlig kväll allihopa

Hoppas vi ses nästa år igen i SHL

Kram på er från Mattias
+86
Kommentera

Sv: Alla Helvetes Kval
Min lillebror Jonas född Brynäsare somnade in 02:35 inatt 💔 Fuck Cancer! Var bara tvungen att få skriva det 💛🖤❤️2023 blev inget bra år..
+70
Låst ämne

Sv: Vad händer här
Jag kan berätta lite om Psykisk ohälsa för de som inte riktigt vet vad det innebär jag är sjukskriven sedan september för ångest och depression, började i somras när mitt vikariat gick ut på jobbet i Augusti.

Kände direkt efter någon vecka som arbetslös att det skulle komma att bli jobbigt, i mitten av september kontaktade jag läkare för bedömning och konstaterades direkt att jag var deprimerad, fick tid hos psykolog och fick 2 olika mediciner utskrivna för mitt mående.

Blev sjukskriven på heltid from 28 september - 1 december, nu är jag sjukskriven på halvtid fram tills 9 Januari sedan skall jag förhoppningsvis komma i arbete igen,

I slutet av Oktober försökte jag ta mitt eget liv, jag trodde inte jag var kapabel till det men tydligen, jag överlevde men det var inte mer, drack kopiösa mänger alkohol under flera månader, nu dricker jag inget så länge jag äter tabletter och jag får den hjälp jag behöver av vänner och läkare psykologer och medicinerna har hjälpt m.m

Man skall ta Psykisk ohälsa på allvar, detta är ingen man skojar om, det kan drabba dig nästa gång.

Allt kanske verkar fint på ytan hos folk man träffar men det är ingen som vet hur personen mår inombords om man inte känner personen.

Förlåt om jag öppnade mitt hjärta lite men kände att jag ville.

Lycka till mot Frölunda ikväll.

// Mattias
+69
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Detta har inget med Brynäs och göra men idag vände det i mitt liv till det positiva, skrivit på att anställningsavtal i 3 månader som vikarie på förskola och skola inom kommunen där jag bor.

Detta känns så skönt efter all skit man gått igenom senaste månaderna med sjukskrivning, självmordsförsök, panikångestattacker m.m

Så skönt att må bra igen och kunna börja jobba.

Skall fira med en pizza och ett glas vin ikväll och förhoppningsvis en Leksandsseger.

Nu känns det skönt och leva
+64
Kommentera

SLO-tråden
Tjena alla Brynäsare!

Jag är en trogen läsare av HS och idag har jag äntligen skapat mig ett konto på Hockeysnack. Dock inte som enbart supporter utan som SLO för Brynäs IF.

I rollen som SLO är tanken att vara ett bollplank mellan supportrarna och klubben. Med tanke på det stora intresse och engagemang det finns för Brynäs på HS så tänkte jag därför att det vore lämpligt om jag finns tillgänglig för frågor och diskussion även här. Således tänkte jag att denna tråden enbart handlar om vår läktarkultur och så kommer jag svara på alla frågor som är möjliga. Ett HS-bollplank med andra ord 🙌

Läste precis GD’s artikel som de gjorde med mig i torsdags och tänkte förtydliga två saker.
1 Jag har arbetat med våra sociala medier under matcher sedan 2020.

2 Jag skriver matchreferaten på vår hemsida. Därav är min enda koppling till hemsidan just referatet som kommer ut efter matchen.

Vill ni komma i kontakt med mig utanför HS?
Då är det [email protected] som gäller.

Full fart framåt, mot en aktiv läktarkultur!

Allt gott! /Henke
+55
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Detta ärrr så sjukt känsligt å vackert gråter som en unge .🖤💛❤
Känslorna är på utsidan då jag själv drabbats av en satans sjukdom . Inte samma som kungen men har startat en tuff behandling som ska pågå i några månader med strål å kemo. Så tankar rusar . Blev lite personligt bland Brynäsvänner .
Hoppas nu laget inser vilken förening dom företräder å kan visa det framöver . All kärlek till Brynäsfamiljen ❤💛🖤
+54
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Brynäs är tidernas klubblag inom svensk hockey.
+52
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Blomman kan det här med att gå upp en serie. Enbart för hans skull kan jag hoppas att ni studsar tillbaka direkt. Han gav allt för oss och bidrog stort till vårt avancemang. Hans glädjetårar då var äkta men längst inne bultade Brynäshjärtat. Vi visste det hela tiden men oj vad vi älskade honom! En unik idrottsman ❤️🤍/🖤💛❤️
+47
Kommentera

Sv: A propósito de nada
eltifoso: Jag och "Lasse" Ridderström idag på vår hemmabana Stockholms Golfklubb (Kevinge)
Kanonkille i vårt seniortäng som tävlar varje onsdag under säsongen, när vi inte spelar andra tävlingar/seriespel.
Inte lika vass med golfklubborna som med hockeyklubban, enligt egen utsago... ;-))
Uppladdat:

450x300-img0615.jpgimg0615.jpg

+47
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Efter 42 år tog jag äntligen tag i något jag tänkt göra länge men nu blev det äntligen av. SM-final 3 och 5 från guldet 1980 flyttades över från videoformat till ett digitalt format. Som en bonus på det finns matcherna nu på Youtube. Bildkvalitén är inte som nya produktioner men vad gör man inte för att få se Wille, Stigge, Conny, Näslund och Hammarström och alla andra spela hem 10:e SM-guldet.

Jag och min bror fick en arbetskollega att spela in matcherna på två VHS-band. Vi köpte band trots att vi inte hade någon egen video på den tiden. Kollegan var inte alls intresserad av sport men han hjälpte oss att spela in ändå.

När avgörande matchen spelades hade jag gått över till ett annat fotbollslag på ön där jag bor. Jag var yngst och ny i truppen och vi hade samlats i klubbstugan för att kolla avgörandet tillsammans. Vi var väl ca 15-20 på plats varav alla höll på Frölunda förutom jag och en till som höll på AIK. Gissa om jag jublade när guldet var klart 😀

Så om någon vill se lite old school hockey finns nu även matcher från 1980 att kolla på. Sök på Brynäs Frölunda 1980 och håll till godo.
+45
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Men på riktigt nu, kan ni inte bara bägge två ge fan i att kommentera varandras inlägg?? Så jävla tråkigt och se ert dravel dag ut och dag in
+44
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JOHAN LARSSON ❤️
+43
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan vi inte bara sluta behandla Brynäsboken som ett nationellt prov i svenska och istället snacka hockey?
+42
Kommentera

Sv: Alla Helvetes Kval
Sportnisse: ”Janne Larrson är INTE populär bland de äldre gardet i BIF.”

Är det så? Med andra ord vore det än mer perfekt att få in Janne. De sista som ska vara med och påverka just nu är det äldre gardet.
+40
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: Det är stor komik att läsa dina inlägg. Även i denna stund efter en historisk förnedrande degradering så fortsätter du att försvara ledningen med hänvisning och yrande om förutsättningar, insyn och dom obligatoriska soffcoacherna…

Jag skulle säga att förutsättningarna för Brynäs har varit bra. Rätt övertygad om att vi haft en lönebudget på den övre halvan. Men den inkompetenta sportsliga ledningen (som du kallar dom kompetenta tjänstemännen med insyn) har misslyckats kapitalt med att ställa ett konkurrenskraftigt lag på isen. Vi var sämst. Vad tror du bara en sådan sak som målvaktscirkusen kostat Brynäs? Med allt från kickandet av Sohlberg och de 5 målvakterna vi luftat under säsongen…

När man trodde att du omöjligen kunde fortsätta att uppvisa samma strutsbeteende, även i denna stund, så fortsätter du att överraska… Erkänn bara att du hade helt fel..
+40
Låst ämne

Sv: A propósito de nada
Axle San: Grattis till Blomman en av Timrås support favoriter vi har mycket att tacka han för han förde upp oss till SHL och etablera oss TACK JACKE
+40
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vilken kväll, 3 blytunga poäng, HV och Malmö förlorar och sätter 50 spänn på en sjuling på SHL matcherna och får in den, helt sjukt.
(Jag spelar väldigt sällan) Detta blev en bra lördag🌟
+40
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om det mot förmodan är någon av skribenterna här inne som i affekt la så in i helvetes IQ-befriade kommentarer på Brynäs Instagram vid ställningen 0-3 så hoppas jag att ni skäms ögonen ur er.
Att tycka laget är uselt, fine, skriv det.
Men när kommentarerna övergår till i stil med ”Alcén du är så jävla sämst, hoppas du blir rö*kn***ad” osv, så snackar vi något helt annat.
Känner någon härinne sig träffad så vill jag bara meddela att du är en patetisk och miserabel människa, ta och sök hjälp hos en psykolog snarast.
+40
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Håller den här insatsen betydligt högre än Luleå borta. Då hade vi extremt flyt i första och fick matchen precis dit vi ville….

Idag F Ö R vi matchen i tre perioder. På bortaplan. Mot FBK… 2-3 helt klart i underkant.

Säsongens starkaste insats!👍💪🇧🇪
+40
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: David Skelnicka stannar över 24/25!! Snälla låt han bli nästa pudas!!!
+40
Kommentera

Sv: Alla Helvetes Kval
Förlängningen av Ölund är helt klart mest anmärkningsvärd hittills!
En kille i sin bästa ålder som med all säkerhet fått anbud från mängder av andra klubbar.
Fina jävla Ölund!
+39
Låst ämne

Information från Moderatorerna
Hej alla,

Dessvärre har nivån i Brynäsboken varit under isen de senaste veckorna. Personangrepp och andra regelvidrigheter har blivit vardag, vilket inte är okej. Jag uppmanar alla att tänka på att det är medmänniskor som ni addresserar med era inlägg och inte robotar. Tänk på vad ni skriver. Läs igenom inläggen ytterligare en gång innan ni trycker på "Skicka meddelande".

På grund av den senaste tidens händelser är följande användare avstängda från och med nu:
- LarsGöran (3 dagar, personangrepp)
- Forsberg 1978 (3 dagar, personangrepp)
- Danne66 (3 dagar, personangrepp)
- ellis (3 dagar, personangrepp)
- jok3rn (1 vecka, personangrepp)
- Axelsson (1 vecka, personangrepp)
- Jockster (1 månad, upprepade personangrepp av grövre karaktär)

Övrig information: Användaren Huge är inte längre moderator i Brynäsboken. I samförstånd med mig och övriga moderatorer har Huge valt att lämna uppdraget som moderator. Vi tackar Huge för en gedigen insats under sin tid som moderator och önskar honom all lycka i framtiden.

OBS! Den här tråden är ENDAST till för information från moderatorerna. Så vi vill INTE ha några kommentarer från någon här. Dessa inlägg kommer att raderas.

MVH PEJA, ledare i Brynäsboken
+39
Låst ämne

Sv: A propósito de nada
Mycket har säkert redan sagts, orkar inte scrolla igenom allt.
Vill ändå delge ett par reflektioner.
Nej det är inte OK att tappa 1pinne i denna match efter förstaperiodens dominans. Samtidigt är det en process (klyshigt), där vi behöver arbeta med att gå från att vara ett förlorande lag till ett vinnande lag.
Detta sker inte över en natt. Det är trots allt en styrka att få med sig bonuspoängen i slutändan.
Bra lag vinner trots dåligt spel.
Brynäs blott andra match i hockeyallsvenskan, ge det lite tid. Vi har en lång väg att vandra, och mycket att lära för att bli ”Nya vinnande Brynäs IF”.
Det sista detta laget behöver är gnäll och krisstämplar från oss supportar vid minsta möjliga motgång..
+38
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kaptenernas Kapten 🖤❤️💛
Uppladdat:

450x300-img1592.jpegimg1592.jpeg

+38
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Hade varit stort av Silfverberg att byta flashiga bortaresor som Rangers och Tampa Bay mot Västervik och Kristianstad. Dock så måste ju en buyout ske om så är fallet.

Ska försöka göra en sammanställning över Anaheims kontraktssituation efter säsongen. Observera att allt nedan är spekulation och alla dollarvärden är avrundade.

Forwards:
Maxime Comtois - $2 mil - kommer landa på runt 20 poäng i år, så hans cap hit kommer nog ligga runt samma nivå som idag.
Troy Terry - $1,5 mil - Har i dagsläget 57 pinnar på 67 matcher, så där snackar vi nog minst (och då menar jag minst, för det kan bli mer om man ser till vad andra i ligan tjänar) 5 mille i cap hit nästa säsong. Blir troligtvis en större siffra när det är klart.
Derek Grant - $1,5 mil - kommer ligga runt samma nivå, om han ens blir kvar.
Trevor Zegras - $925k - här snackar vi guld för Brynäs del. Killen är Anaheims nye förstecenter och kommer minst få $7 mil i ny årslön, om man ska gå på prestation och vad liknande spelare brukar få efter rookiekontraktet.
Jason Megna - $750k - utfyllnadsspelare, kommer tjäna ungefär lika mycket om han blir kvar

Backar:
Kevin Shattenkirk - $3,9 mil - 34-årig veteran som snittar 25 poäng per säsong dom senaste åren (grovt räknat). Anaheim försöker föryngra sig så jag tror han gör ett sista ryck i en contender och försöker vinna cupen.
Nathan Beulieu - $850k - sjätte/sjundeback, kommer max tjäna $1 mil nästa säsong.
Simon Benoit - $750k - rookiekontraktet går ut, landar säkert mellan $1-2 mille på ett kortare brokontrakt.
Scott Harrington - $750k - sjundeback som hämtades på waiver under säsongen, lämnar.

Målvakter:
Lukas Dostal - $800k - rookiekontraktet går ut. Blir säkert kvar som andremålis och kommer väl kanske upp i som mest $2,5 mille?
Olle Eriksson Ek - $750k - klar för MoDo till nästa säsong

LTIR:
John Moore - $2,75 mil - har inte spelat på hela säsongen, lämnar eller lägger av troligtvis.
Jamie Drysdale - $925k - har endast spelat 8 matcher i år pga skada. Framtidsnamn som gick tidigt i draften 2020. Gjorde en helt okej säsong förra året. Tippar på tvåårskontrakt på ca $3-4 mil.

Summerat:
Lönegolvet idag är $60,2 miljoner. Anaheim idag har en cap hit på strax under $70 miljoner. Det pratas om en höjning av lönetaket på $1 miljon till nästa säsong, men inget är klubbat. Då blir lönegolvet $61.2 miljoner.

Anaheim har inga dyrare förlängningar att göra bortsett från Zegras och Drysdale. Bara dom två kilarna kommer nog öka Anaheims totala cap hit med ca $10 miljoner.

Moore och Shattenkirk försvinner och då tappar dom ca $7 miljoner. Sen ska Dostal förlängas. Så allt som allt tror jag att Anaheim ökar cap hiten med en miljon eller två till nästa säsong.

Det är ju högst oklart vilka spelare som kommer att komma in dock, men Anaheims GM Verbeek är inte någon som drar sig för att skicka iväg veteraner, så jag kan tänka mig att han fortsätter att satsa ungt. Anaheim tjänar även på att köpa ut Jakob ($1,75 miljoner), även om han är en bra boxplayspelare för dom.

Jakob kommer dock landa runt 30 poäng denna säsong och jag tror Anaheim känner att med en caphit på strax över $5 miljoner kan dom få betydligt mer poäng gjorda för pengarna med en annan spelare, speciellt när spelaren i fråga fyller 33 i höst, så därför talar mycket för en buyout.

Allt ovan är som sagt spekulation, men när jag gick igenom allt nu känner jag mig betydligt mer hoppfull att Silfverberg faktiskt kommer hem nästa säsong. Speciellt om han själv vill det.

Och ja, jag är en riktig jävla hockeynörd.
+37
Kommentera

Sv: Alla Helvetes Kval
Svensson_62: i väntan på ner sillynyheter från HV, så följer jag eran. Blir fan tårögd över alla de som hittills stannat kvar. Tror era spelare hade mer hjärta än vad vi hade!

Rödin, Kinnvall, Ölund, Bertilsson! Wow!

Ni kommer få ett kanonår i HA! Hoppas att ni, trots allt känner lite glädje och framtidstro nu! ❤️❤️
+37
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Ny ide’ till organisation:
Munkas som GM och Huge som kommunikatör. Blir kul att höra hur då proffsen (Munkas) sägs sköta BIF.

Pettis och Axle får varsin Zamboni att jaga livet ur varandra och prejas - typ Tom och Jerry på folkrace - när isen ska spolas i pausarna.

Pettis dubbeljobbar som SC och bygger laget.

Axle dubbeljobbar och tar hand om Skybar.

Zappa kör ordningsvaktsbiten som f d polis ( tror jag).

Peja ersätter Inge Hammarström som bitter besserwisser i katakomberna.


Själv står jag i yttre entren till Skybar och retas med alla som stått länge och frusit i kön - för att springa in och ta bra platser - genom att öppna entreen nån minut försent och sedan slumpvis släppa in folk som inte stått i kön överhuvudtaget…
🤪
+37
Låst ämne

Sv: A propósito de nada
Alltså SNÄLLA - Kan folk sluta bete sig som tonåringar med skört ego som måste hävda sig själv här? INGEN bryr sig om någon haft "rätt". Om man på riktigt måste bygga upp sitt ego genom att förtydliga att "Jag sa minsann detta först av alla" så skulle jag rekommendera att man spenderar mer tid IRL på att jobba på sig själv alternativt går en självhjälpskurs eller läser en bok.
Dagisnivån är så fruktansvärt cementerad här inne och det är nog inte bara jag som tycker att det är frustrerande.
+37
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ursäkta att jag lägger mig i men man kan alltså inte ha en enda negativ åsikt som innebär kritik mot ansvariga så länge man inte suttit i rummen där varenda beslut bollats och tagits? Så man har f u l l s t ä n d i g insyn och alla perspektiv? Har man inte det ska man le och vara tyst eller? Då tänker du lika i motsatt läge också mao? Om en spelare gör succé vill jag inte läsa nån hyllning från dig till Alcén. Eller om laget presterar och går bra så går det inte som utomstående att lyfta Manner som tränare. Man kan endast hylla det man ser med egna ögon. Det går inte att veta om det verkligen var Alcéns förtjänst att spelare värvades eller om nån annan hade fingret med. Eller om laget plötsligt levererar, det kan ju vara spelarna själva som ryckt upp sig. Manner kanske inte har nåt med det att göra. Vi kan åtminstone inte med säkerhet veta det om vi inte suttit med varenda gång laget är samlat, vid varenda träning och andra tillfällen. Med din logik kan man bara dryfta att en passning missades eller ett mål släpptes in. Det som faktiskt hände, inte en stavelse om vad man tror är bakgrunden till det.
Herregud. Du har en uppfattning om offentliga diskussioner och debatter som närmast kan liknas vid "åsiktsfriheten" i Ryssland
+37
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Linköping är ohotad(!) etta på listan av lag jag vill ska åka ur.
Värdelös och intetsägande förening med smutsiga supportrar.
Får MER än gärna byta plats med någon klassisk klubb från HA.
+37
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Med en hes röst lämnar jag arena mer än nöjd. För jävla stark idag! Vi visar klass.
+37
Kommentera

Sv: Alla Helvetes Kval
mattias - 74: Skellefteå säger du.
Ok, måste erkänna att jag har lite dålig koll på SHL nuförtiden…
+36
Låst ämne

Sv: A propósito de nada
Back: ” Då kan dom också hänga upp Palve som räddade klubben kvar i högsta serien.”

Ja, Palve kan få åka upp i taket. Tröjan blir dock kvar på marken.
+36
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag pratar med Rödin. Han sa såklart inget. Men sa, 2 mål, 35 till tack. Han skratta o log och sa. Jobbar på det. Bertilsson, jag sa till honom, tacka för hans Brynäshjärta, så sa han, men detta då? Tack för allt. Kinnvall. Jag sa. Kul att se dig i dom rätta färgerna. Då sa han. Hallå, one time born Brynäs, alltid Brynäs. Larsson sa bara att han var glad att vara hemma. Kul o snacka med alla. Greg var hur snäll o schyst som väntart, ville snacka med oss hela tiden. EN MYSIG LÖRDAG!
+36
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Janne G: Era supportrar såg till att matchen pausades med otillåten pyroteknik när Brynäs höll på att spela ut er totalt. Kanske inte rätt läge att prata om osportslighet?
+35
Kommentera


Sv: A propósito de nada
LarsGöran: Nästa onsdag är sista cellgiften . Å 1 vecka till med strål hoppas på ett par dubbla så är jag klar nästa fredag . Är en djävligt behandling. Har inte kunnat äta något på 4 veckor å får droppnäring varje natt. Blir skönt när börjar vända med bra prognos. Så man orkar bli förbannad på Brynäs igen 😉 Sitter också å tänker på resa . Lycka till med checken säker på att det blir skit bra .
+35
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jok3rn: Du har ju lobbat för Kempe hela säsongen…. Nu är det plötsligt ”bra fingertoppskänsla” av Alcén att skippa Kempe… Jag har aldrig varit med om någon som vänder kappan efter vinden mer..

Sen ditt bekräftelsebehov, du borde jobba med det… Spara ”print screens” på 6 år gamla grejer och tror att någon på ett forum ska bli imponerad…

Grattis liksom, du visste att Gunderson var klar innan Höken, vilken jävla hjälte…
+35
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag är färdig här. Man går in för att läsa lite mellan varven och alldeles för mycket får man läsa personangrepp. Att Manner ser ut som ett mongo, sättet vissa letar fel på Lindbäck vid varje situation (Ja, han har det tufft, det fattar ju alla) Det är ju rena påhopp och ett jävla hat på ett sätt som man får skämmas för. Känns som ett jävla gäng tonåringar som vill hävda sig.
Sen att det tillåts här är ett jävla skämt, man stänger av vissa 1, 2 veckor. Till vilken nytta? Dom kommer tillbaka och är ännu värre.
+35
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tycker det räcker med den här häxjakten nu mot Lindbäck. Dags att vända blad och se framåt. Alla vet även han att det inte har varit bra nog. Dags att stötta våra spelare, för nu letar vi fel i varje situation gällande honom.
+35
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Veini höll nollan idag och har släppt in ett mål på 2 matcher, kul för han!
+35
Kommentera


Sv: A propósito de nada
Träffade Mattias Ekholms mamma nyss, hon bor på samma område som mig, hon frågade om jag var uppe och såg hyllningen av Börje, ja svarade jag och det var så otroligt känsligt att jag började grina vilket hon också gjorde, hon sa dessutom att när Mattias blev årets rookie i Elitserien 2011 med Brynäs så var det Börje som delade ut priset. Stort för Mattias sa hon.
+35
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag brukar sällan lägga mig i diskussioner om andra lags " problem " eller vad det nu är för att en del personer i alla forum bemöter inlägg från vissa skribenter med att vara otrevlig, så läser ni detta och känner ni att ni måste va otrevlig så tar vi det på bubblor ok?

Har följt diskussionen om Alcen och eran sk dåliga start länge

Hade eran match på samtidigt som våran på Datorn senast när ni mötte Rögle , tycker friman Palve och Bergman ser ut som div 1 spelare. Jag vet att det är jävligt lätt och sitta som supporter till ett annat lag och säga hur man skall göra, har skickat en del av inlägget till en del Brynäs skribenter för jag är lite rädd att lägg ut offentligt då man är rädd att bli attackerad av en del kränkta personer som alltid försvarar Brynäs

Varit turbulent i många år i Leksand innan Tjomme och BH kom till klubben, Djurgårdarna grät när TJ lämnade sthlm för Dalarna, inget illa menat men Alcen bör bytas ut, han saknar totalt erfarenheten som krävs för att bestämma över en sådan klassisk klubb som Brynäs, även om diskussionen går om att vissa klubbar mår bra av att spela i allsvenskan så köper jag inte det, det är en mardröm att spela i den där jävla serien, ni skall va glada att ni sluppit den

Alcen har iof värvat Larsson och Sikcklenka som varit enligt mig era bästa spelare, den sistnämnda kommer nog inte va kvar i SHL länge, otroligt imponerad av honom hittills.

Jag vill med detta inlägg säga att jag hoppas ni repar er, många leksaingar vill att ni åker ur, jag är inte en av dom, jag har personliga problem just nu och är sjukskriven och han andra saker och tänka på men kände att jag ville lufta mig lite

Vill citera min gamla gymnasielärare innan jag slutar " för varje dumt ord du säger om en person skall du säga 10 positiva " detta var 1991, kommer ihåg det som igår.

Svara folk med respekt och kärlek istället för att va otrevliga och dryga. Undrar vad Huge tycker om detta?

Ha en fin dag på er alla Brynäsare


// Mattias
+35
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Detta är fruktansvärt… Brynäs borde köra en insamling till ALS-forskning eller något… Verkar eskalera i det här fallet…
+35
Kommentera

Sv: A propósito de nada
xFafx: Jag är övertygad om att Larsson kommer att bli en alldeles förträfflig lagkapten. Han har erfarenheten som krävs och efter 10 år i NHL så har han även respekten som krävs för att funka som kapten för alla nyförvärv. Speciellt killarna från NA där kaptensrollen alltid är förknippad med en stor ära.

Med tanke på att Larsson dessutom kunde välja och vraka bland SHL eller NL kontrakt men ändå valde att stanna i Brynäs, visar på ett otroligt stort klubbhjärta. Är övertygad om att han kommer visa och kravställa vad det innebär att spela i Brynäs framöver.
+34
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kul artikel om Johannesson i GD:
” Enligt scouten Kjell Dahlin, som har stenkoll på alla unga spelare, skulle Theo Lindstein och Anton Johannesson kunna vara ett extremt sevärt backpar.
– Ofta sätter man ihop en offensiv och en defensiv back, eller en liten och en större back. Men det skulle vara otroligt kul om Brynäs vågade spela dom här två spelskickliga killarna tillsammans, det skulle bli show, menar Kjell Dahlin.”
”Brynäs har gjort ett kap”

Även att Johannesson tog över förre Johannessons lägenhet. ”Smidigt, behöver inte ens byta namn på brevlådan” 😂
+34
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kanske intressant skvaller för någon;
Fick info idag, är inte intresserad av att försvara eller förklara, men enligt min bedömning ytterst trovärdig källa med mkt god insyn i klubben och nära vän med Ove.

Enligt denna icke namngivna källa hade Ove varit väldigt bekymrad efter sin första träning med laget inför kvalet då han upplevde att laget var uppdelat mellan ”importerna” (exkl greg) och övriga. Importerna stod på ”manners sida” även inför kvalet och ove upplevde en stor spricka i gruppen och ove sa direkt att han trodde uppgiften kommer bli för tuff. Även snacket om rödins förehavanden var grovt saltat och enligt min källa är han den som gör allt gör laget och fått enorma mängder skit han inte absolut inte förtjänat.

De som nu skrivit på är alla enormt revanchsugna och vill verkligen med ärligt uppsåt bära klubben tillbaka till shl.

Greg är muntligt överens och presenteras inom kort om inget plötsligt händer även en helt ny målvakt har långt gångna förhandlingar men vem det är ville han inte säga.

Sillyn är igång på allvar iaf!
+34
Kommentera

Sv: Alla Helvetes Kval
Ja ni vänner.

Kval igen. Men väljer att se det positiva i det. Förra gången vi var i kval så var det betydligt värre, i mitt tycke. Det var ju inte bara kval, det var ju väldigt mycket negativt i klubben, inte direkt så att media och andra människor skev ros om oss. Som vi alla minns.. Det tog vi oss ur. Med det sagt.

3-1 mot Malmö denna säsong i inbördesmöten. Det kanske betyder noll i ett kval, men jag tar med mig det. Malmö gått sjukt bra de senaste matcherna. Senaste förlusten var emot just Brynäs. Malmö har kunnat spelat dessa sista matcherna med ingenting att tänka på, avslappnat osv när det inte gäller någonting. Helt annat i ett kval.

Men något måste kanske hända? Jag är enig med många här inne att Blomman ska ta över C. En uppgiven Rödin med C på bröstet som har gjort en handfull bra matcher denna säsong håller inte. Sen kanske inte Blomman är bättre som spelare, men tror någonstans att hans röst kan göra mycket och hans hjärta för klubbmärket.

Sen håller jag Olkinuora högre än Maxwell. Alla dagar i veckan. Det gör vi alla. Hoppas verkligen nu att truppen släpper på axlarna, spelar ut, att det lossnar med målskyttet. Vi har haft otur i stort sätt hela säsongen, vinner överlägset skotten men inte matchen, men matchen avgörs ju inte med skott på mål. Någon gång måste det lossna för oss. Jag väljer att tro att det lossnar i detta kval.

Nu kan väl för en gångs skull alla i detta forum sluta upp och ta oss genom detta tillsammans. De mesta människor som skriver här håller på samma lag, svårt att se det ibland.

Trevlig helg allesammans, på tisdag visar vi att det kommer att bli att åka av för Malmö!
+34
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Tillbaka på hotellet och kan återge reflektioner av matchen:
- Fan.
- Grymt fin arena och bra arrangemang. Välplanerad och mycket event på och utanför isen. Häftigt intro. Upplevelsen bättre här än hemma i Husqvarna Garden
- Trevliga Brynäsare överallt. Både på hotellet, i periodpausen och under match kom det fram Brynäsare som ville prata. Dock satt ett as framför oss som hånade HV-klacken och HV-spelarna. Hade klarat mig utan honom. Såna as finns överallt och inte unikt här.
- Tung bilresa hem imorgon...
- Nåja, grattis då.
+34
Låst ämne1 ·