Brynäs IF

709891 inlägg · 7953 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Lemp:

Vet inte vilken bok jag skall skriva i men nu har jag fått ett nytt jobb from i höst samt att jag idag skrivit på ett avtal inför sommaren inom handikappomsorgen i Borlänge Kommun på heltid, livet har vänt efter sjukskrivning, tabletter och fan och hans moster

Nu mår man bra igen.

Trevlig kväll allihopa

Hoppas vi ses nästa år igen i SHL

Kram på er från Mattias
Kommentera

Sv: En julsaga
- ”Morfar, morfar berätta sagan om när Brynäs hamnade i Hockeyallsvenskan och hur de lyckades komma tillbaka till SHL!
- ”Kära barn, jag har ju berättat den sagan så många gånger...”
- ”Snälla, snälla, snääällla...!”
- ”Ja ja”, sade morfar och satte sig tillrätta i fåtöljen. Det var uppesittarkväll före jul och den glöggfryntlige morfar njöt av att ha alla barnbarnen runt sig.
- ”Brynäs tomtenissar hade haft en dålig säsong. Det var dålig stämning i laget. De finska nissarna höll sig för sig själva, samma sak med juniornissarna och Rödin, ja, han höll sig för sig själv. Man hade provat olika coacher och inget fungerade. Man prövade Peter Den Store Andersson som skrek och domderade att ’allt är ert fel!’. Sånt sade man inte ostraffat i Brynäs omklädningsrum, så Andersson fick sparken. Istället tog man in Mikko Manner som sade ’allt är mitt fel, allt blir bättre om vi bara åker skridskon och rör på höften’”. Det budskapet togs förstås emot mer positivt, men funkade inte heller. Så man förlorade en massa matcher, åkte ner i Allsvenskan och Manner fick sparken.”
- ”Morfar”, sade den välkammade Peja, ”tack för en klok analys, men menar du att det fanns en inneboende social, kanske kognitiv dysfunktionalitet bland nissarna som hade en negativ inverkan på deras kollektiva prestation?”
- Kan nån skicka mig ordboken?”, frågade morfar. ”Om du menar att nissarna var för dumma för hockey så var det inte det jag försökte säga. Men hockey är ett lagspel där alla måste se till helheten och sin egen roll i det större sammanhaget. Misslyckas man med det drabbas hela laget.”
- ”Men vad hände med alla nissarna när man åkte ur SHL?”, undrade Lunkan försynt.
- ”Ja, finnarna, dansken och tjecken försvann som oskulder på en studentbal, men en del av de andra stannade kvar. De tyckte att hade man varit med och spela ner laget i HA så har man ett ansvar att spela upp det igen till SHL. Anders Lindbäck, t ex, förklarade högtidligt att ’har jag släppt in en massa skitmål i SHL så ska jag absolut göra det i HA också. Det är vara bara den sortens kille jag är, antar jag.’”
- ”Sade han inte alls det”, pep lille Huge. ”Alla de där målen berodde på att pucken träffade en utespelare och ändrade riktning. Vartenda ett!”
Här rullade alla de andra barnens ögon bakåt och en kollektiv suck gick igenom huset. Men alla insåg att här lär inte några ståndpunkter ändras, så det var lika bra att gå vidare.
- ”Men hur gick det då, i HA?”, frågade lille Munkas med ett septiskt leende. ”Det gick väl inte alls?” Munkas hade precis blivit ny ledare för supporterklubben TGOS (”Typ gamnackar och sofftyckare”) för, som deras motto löd, ”supportrar som inte är det.”.
- ”Ja du, min lille dysterkvist”, sade morfar till Munkas, ”i början såg Brynäsnissarna ganska förvirrade ut. Lagen de mötte verkade inte ha någon plan. De for mest runt som tättingar, alla framåt och sen alla hem. Brynäsnissarna var förvirrade. ’Var ligger Nybro? Någon? Och framför allt, vad i helsicke har vi ens där att göra?”, frågade Rödin. ”Och tröjorna sen”, sade Ölund, ”har aldrig sett fulare tröjor i hela mitt liv. De ser ut som missslyckade hologramöverföringar allihop.”
- ”Problemet”, sade morfar med en lång blick mot taket, ”var att de här misslyckade hologramöverföringarna började vinna en massa matcher mot våra nissar. Vi hade ingen plan för hus man spelar mot såna här lag. Vi har ju aldrig varit ett spelförande lag. I SHL märktes det inte eftersom vi var ett av de sämre lagen, men i HA var vi plötsligt ett av de bättre lagen och då synades den bluffen.”
- Men vem bestämmer egentligen över Brynäsnissarna? Kunde ingen fixa till alltihop?”, frågade den välmenande men ibland tyvärr feltänkande Anders.
- ”Nu blir det lite mer komplicerat”, sade Morfar och satte sig upp i fötöljen och fyllde på glöggmuggen. ”Medlemmarna tycker att de bestämmer eftersom vi har en medlemsförening. Styrelsen tycker att de bestämmer eftersom, ja, de är liksom styrelsen. Och klubbdirektören Svedman tycker att det är han som bestämmer eftersom han är ansvarig för verksamheten. Man förväntas ha medlemsmöten, så Svedman har motvilligt orgsniserat sådana möten någon gång varje år. Men Svedman har hellre svärmor på 14-dagarsbesök än samtal med medlemmar, så han hittade på en metod för de här mötena. ’Tricket’, förklarade han för kollegorna, ’är att låta som om man säger mycket medan man i själva verket inte säger något alls. Språket ska gå ut på att prata om – ingentng. Jag kan prata långa stunder om hur jag känner mig, om att ekonomn är ansträngd men under kontroll, att vi utvärderar förra årets insatser och att styrelsen träffas regelbundet. Ser ni? Mycket prat, noll information. Jag kallar det Svedish. Smart, eller hur?’”
- ”Men hockeyn då?”, sade bradberry.
- ”Well, Brad”, sade Morfar, ”med två målvakter med en räddningsprocent i närheten av den svenska inflationen, ett PP som ofta var varken Power eller Play och en fjärdelina vars enda roll var att ta alla lagstraff var det inte så konstigt att det inte gick så bra. Hade det inte varit för att Hockeyförbundet i sin iver att få upp Brynäs i SHL bestämde att SHL skulle ha fler lag hade vi nog inte kommit tillbaka. Först ökade man till 18 lag, men det visar sig inte räcka så man ökade till 24 lag. Men Brynäs hängde ändå på gärdsgården, så till slut ökade man till 32 lag. Så gick det till när Brynäs kom tillbaka till SHL.”
God Jul, alla Beynäsvänner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Inte lätt att vara Rödin. Han snittar mer än en poäng per match, men vissa tycker att han inte levererar tillräckligt. Han byts ut som lagkapten och surar inte ett jäkla dugg, men folk spekulerar i att han påverkar laget negativt. Han väljer att stanna kvar i Brynäs trots att han kunde tjänat mer någon annanstans. Hans familj blir hotad av "supportrar" men han stannar. Han blir anklagad för att vara en notorisk filmare, men borde i verkligheten ha fler utvisningar med sig. Han jobbar ALLTID stenhårt men är en diva enligt vissa.

Rödda är en jävla superkille tycker jag det verkar som. Utan honom kanske vi hade hamnat i HA snabbare än vad vi gjorde..?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan vi inte bara sluta behandla Brynäsboken som ett nationellt prov i svenska och istället snacka hockey?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scrooge: ” Satt inte det fanskapet med i antingen situationsnämnds-fjollorna eller DN?”

Jag har svårt för att man kallar gamla Brynäs hjältar för fanskap. Sundlöv var en grym målvakt och hans första sejour som SC var en succé också. Däremot blev inte ”återandvändningen” under hans andra sejour något vidare.

Jag tycker han ändå ska behandlas med respekt, och uttryck som ”fanskap” gör inte det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mycket har säkert redan sagts, orkar inte scrolla igenom allt.
Vill ändå delge ett par reflektioner.
Nej det är inte OK att tappa 1pinne i denna match efter förstaperiodens dominans. Samtidigt är det en process (klyshigt), där vi behöver arbeta med att gå från att vara ett förlorande lag till ett vinnande lag.
Detta sker inte över en natt. Det är trots allt en styrka att få med sig bonuspoängen i slutändan.
Bra lag vinner trots dåligt spel.
Brynäs blott andra match i hockeyallsvenskan, ge det lite tid. Vi har en lång väg att vandra, och mycket att lära för att bli ”Nya vinnande Brynäs IF”.
Det sista detta laget behöver är gnäll och krisstämplar från oss supportar vid minsta möjliga motgång..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kaptenernas Kapten 🖤❤️💛
Uppladdat:

450x300-img1592.jpegimg1592.jpeg

Kommentera


Sv: A propósito de nada
En eloge till Brynäs tifogrupp "Tifo 39" och ”Gävlegrabbarna” 🤘😊
Uppladdat:

450x300-img0752_0.jpegimg0752_0.jpeg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Några dagar FÖRE löning
Andra hemmamatchen i rad inom få dagar
Match på en måndag
Hockeyallsvensk decemberlunk
Mot Kalmar

Också kommer det ändå hela 5613 som engagerar sig tillräckligt i Brynäs för att åka upp på matchen. Det är grymt BRA!!!!! Bra jobbat alla som stöttade BIF!!!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Måste bara ta tillfället i akt och berömma en person i vår förening som jag tycker förtjänar lite kärlek, nämligen Johan Alcén. Mycket kan man tycka om denna herre och hur han rekryterades. Allt har inte varit guld och gröna skogar.
Men helt ärligt, Jack Kopacka!
Var det någon som ens kunde drömma om att han skulle vara såhär bra?
Detta är Alcéns värvning helt och fullt. Ingen Manner eller kompisvärvning, utan ren och skär scouting och fingertoppskänsla från Alcén sida.
Tycker det är på sin plats att hylla Alcén för denna rekrytering. En spelartyp vi saknat och som vi förhoppningsvis kommer få njuta av i Brynäströjan många år framöver!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jösses. Löven åker på en 5-0 förlust mot Västervik alltså. Hade Brynäs åkt på en sådan förlust så hade hälften i detta forum knappt överlevt.
Ganska nyttigt för många härinne att se att även andra topplag åker på rejäla plumpar i protokollet. Kom ihåg det nästa gång innan ni lägger er ner och dör vid kommande bottennapp, för de kommer att komma!
Ni vet vilka ni är..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Janne G: Era supportrar såg till att matchen pausades med otillåten pyroteknik när Brynäs höll på att spela ut er totalt. Kanske inte rätt läge att prata om osportslighet?
Kommentera


Sv: A propósito de nada
Den story jag gillar mest den här säsongen är Kinnvalls stora revansch. Snacka om klokt beslut att stanna med Brynäs i HA och försöka hålla sig skadefri och bygga upp, vad som måste ha varit, ett rätt sargat självförtroende. Vi har inte haft en sån här pålitlig offensiv pjäs på backen sedan Gunderson i min mening.

Han inledde lite halvdant första matcherna tycker jag, men har ju därefter varit seriens bästa back såhär långt (i mina ögon) och varit fullständigt dominant i bra många matcher nu. Det verkligen lyser om honom och jag gläds så oerhört att han fått vara skadefri (peppar, peppar) och kunnat visa vad han verkligen kan.

Såklart ska han vara en klassback i HA, men man har kunnat ana ett stukat självförtroende sedan den där säsongen i HV när han halvt dominerade SHL. Förhoppningsvis kan han ta med sig det här in i nästa säsongs tänkta SHL-spel och vara bra där också. Han är verkligen en kille att bygga runt framöver och jag hoppas att han inte får för sig att tjäna pengar i Schweiz de kommande åren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SaggeBoy: "Äntligen!! Lycka till lindbäck i knatte ligan!!! =) du kanske har chans där"

Höj dig för fan. Oavsett vad man tycker om Lindbäcks insatser på isen måste man kunna vara stor nog och tacka för den här tiden och se framåt.

Lindbäck är precis som du och jag en Brynäsare sedan barnsben, dvs en av oss. I mitt Brynäs tar vi hand om varandra och vill alla väl. Oavsett om man hatar målvakten Anders Lindbäck bör man kunna fatta att människan Anders Lindbäck också finns där och säkert mår piss idag, när han fått packa sina saker och lämna klubben i sitt hjärta.

Nej, jag mår piss idag rent känslomässigt. Det är smärtsamt uppenbart att han inte håller som elitmålvakt längre, men lik förbannat gör det ont när en av våra egna går ett sånt här öde till mötes.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
xFafx: Jag är övertygad om att Larsson kommer att bli en alldeles förträfflig lagkapten. Han har erfarenheten som krävs och efter 10 år i NHL så har han även respekten som krävs för att funka som kapten för alla nyförvärv. Speciellt killarna från NA där kaptensrollen alltid är förknippad med en stor ära.

Med tanke på att Larsson dessutom kunde välja och vraka bland SHL eller NL kontrakt men ändå valde att stanna i Brynäs, visar på ett otroligt stort klubbhjärta. Är övertygad om att han kommer visa och kravställa vad det innebär att spela i Brynäs framöver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kul artikel om Johannesson i GD:
” Enligt scouten Kjell Dahlin, som har stenkoll på alla unga spelare, skulle Theo Lindstein och Anton Johannesson kunna vara ett extremt sevärt backpar.
– Ofta sätter man ihop en offensiv och en defensiv back, eller en liten och en större back. Men det skulle vara otroligt kul om Brynäs vågade spela dom här två spelskickliga killarna tillsammans, det skulle bli show, menar Kjell Dahlin.”
”Brynäs har gjort ett kap”

Även att Johannesson tog över förre Johannessons lägenhet. ”Smidigt, behöver inte ens byta namn på brevlådan” 😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alex89: Och Vesel i svart tröja idag (enligt GD)...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ärligt talat så blev jag rejält rörd i kväll. En spelare som inte skulle få vara med, en kille som kom in i matchen tack vare skadade spelare, en kille som är Brynäsare, en kille som har gått i samma klass som min grabb, en kille som blev en av bästa spelare i VM och en spelare som fyller år idag, Theo Lindstein! Du är bäst Theo!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nej, nu tar jag paus från det här forumet ett tag. Vi är alltså på väg mot vår nionde seger på tio matcher. Vi toppar Hockeyallsvenskan. Vi har spelare som snittar runt två poäng per match. Det har inte varit såhär roligt att vara Brynässupporter sedan 2017, men lik förbannat sitter det folk här och gnäller på precis allt, hela tiden. Hur fan orkar ni? Vad är gott nog åt er, egentligen? Måste vi vinna alla matcher med 10-0 och vinna resterande 42 matcher för att ni ska vara nöjda?

Ingen här är nöjd med att spela i HA, men nu är vi här och gör det SKITBRA, så det är bara att gilla läget. Brynäs är ett jävla topplag och kommer vara det hela säsongen, oavsett hur det ser ut på isen borta mot Kalmar idag. Njut lite istället för fan. Såhär bra som Brynäs är nu kommer vi inte vara på ett bra tag.

Hörs hej.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: ” tänkte ett tag ge fan i brynäshockeyn ...”

Kanske kan vara läge att ta en fundering till på det.. Komma in och spy upp galla över allt och alla och sen inte ha koll alls på vad som hänt hittills under sillyn ger ett minst sagt oseriöst intryck som ”Brynäs supporter”..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det som gör mig förbannad är domarchefens svar på det bortdömda målet. ”Nordh initierar kontakt med målvakt utan att bli störd” kan vara det dummaste jag har hört. Utan att blir störd, har han ens kollat på situationen?? Kan acceptera misstag, även om nivån är alldeles för låg. Men då ska man lägga sig platt och erkänna att det blev fel, inte hitta på någon skitförklaring.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Larsson får alltså gå ut med en officiell ursäkt för ”Watergate”-skandalen. På allvar vad är det för fel på detta Sverige anno 2024?

Stenberg sitter och skriker och svär i tv, använder klassisk mobbningsretorik i bästa sändningstid. Är det något som ska vara välkommet på ett idrottsevenemang? Som vanligt silar man mygg och sväljer kameler.

Förstår att en klubbdirektör måste hålla en politiskt korrekt ton mot media men hör tycker jag det blir fel. Tycker Svedman kan försöka backa Larsson något här men icke.

VILKET JÄVLA TRAMS!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
En del tycker ju att Kelleher mest snurrar i hörn. Det är exakt så han skapar ledningsmålet idag. Snurrar, vrider, hittar en lucka...in till Vesel. Pang. 24 poäng på 23 matcher för Kelleher. I min värld väldigt konstigt att han är så ifrågasatt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rödin helt jävla kunglig idag, både offensivt och defensivt. Bra försvarsspel av laget, bättre bp och snygga mål. Inte så illa att piska Aik i Stockholm utan Kopacka, Larsson och Kinnvall.

Ändå sitter vissa och förnedrar laget genomgående under matchen. Skärpning..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Verkar som Kelleher gör comeback på onsdag mot Östersund enligt Sasse.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scrooge: Vi måste komma ihåg dom är en minoritet men har en förmåga att låta högst.

Nu är det upp till oss supportrar och verkligen stötta laget och föreningen 110% för att ta steget tillbaka. Kan man inte göra det, då kan man hitta på något annat i livet.

Finns inga anledningar att gnälla nu, vi alla sitter med våra förutsättningarna. Nu kör vi ända in i kaklet.

Älska Brynäs. ❤️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blir så förbannat trött på det här forumet.

Spelar ingen roll om man går in här efter vinst eller förlust. Det är ändå samma jävla gnällkärringar som spyr ut gammalt gnäll på repeat.

Nu har ju Munkas och gänget värvat in Vesslan med som verkar vara en gnällkärring med erfarenhet från de största sammanhangen. Rutinen lyser igenom. Alltid samma gnäll, alltid 100% nyansfritt. En professionell gnällkärring.

Jämför med Modos forum samma tid ifjol. De var också seriesegrare. I forumet vädrades morgonluft. Laget höjdes. Positiv anda. Det bar hela vägen till SHL.

Jag ska göra som Erik Niva; sätta saker i ett större perspektiv:

Men den supporterkulturen vi har hjälper vi inte Brynäs på samma sätt. Det är också därför andra klubbar hånar oss över hur tyst det är på våra matcher. Finns ingen som har tid att sätta tryck, skapa stämning och bua åt felbeslut av domare. För allt som händer är ju Alcens fel. Innan dess var det Sundlövs fel. Till och med när vi spelade final 2017 så var det ett otroligt gnäll på Bengtzen. Glasen är alltid halvtomma.

Sveriges gnälligaste supporterkultur. Sveriges tröttaste hemmapublik. Här låter vi bortafansen ta över villkoren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vilken jävla underhållning, tack för showen Brynäs!❤️🖤💛
Även stor eloge till publiken och i synnerhet ståplats, otrolig stämning på läktaren idag!🧣
Kommentera

Sv: A propósito de nada
cog: Jag tycker att Svedman är rätt man på rätt plats 👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Trilske: Har följt Silfverberg i NHL genom åren och hans skridskoåkning har blivit långsammare med åren. Inte så konstigt, han är ju inte ung och har inte varit skadefri. Konsekvensen har blivit att han inte kommer till lika bra offensiva situationer, att han inte hamnar i skottlägen och så vidare.

Med rätt omgivning och ärligt talat mycket sämre motståndare i Hockeyallsvenskan borde han kunna utnyttja sina offensiva kvalitéer ännu mer. Att han är en bra tvåvägsspelare och skicklig i boxplay är också bra. Visst skulle han spela powerplay i Brynäs, men just nu är laget i större behov av forwards som kan spela BP än PP.

Lägg därtill ledaregenskaperna och vem som helst begriper nog att han vore en superförstärkning för ett hockeyallsvenskt Brynäs. Egentligen är det väl överflödigt att ens argumentera för varför en ordinarie NHL-spelare vore en bra värvning för ett HA-lag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Samtidigt, om Brynäs inte var ute och gjorde inlägg om säsongskorten eller insamlingen från företag så hade någon klagat om det också. Tycker det är bra att man är aktiva i marknadsföringen. Går som sagt inte att göra alla nöjda.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Domarna får nog ta med klubbor på lördag om Nybro ska kunna nypa en match.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vilket enormt publikstöd vi hade ikväll!! TACK!!!!!
Undrar hur våra spelare utifrån känner när de upplever våra helt fantastiska bortasupportrar - och jämför med stödet deras tidigare klubbar har?
Kanske som Kelleher som sa att Brynäs är en speciell klubb.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
2012: Vårt mål är SM-guld - kommunicerades ut innan säsong - ”ujuj hur ska det gå…” så kan man ju inte gå ut och säga.
2024: Vårt mål är att gå upp till SHL
Roligare mål 2012 men målet 2024 är realistiskt.

Var inte så mesigt bruksortsmentalitets försiktiga. Inte läge att gömma sig och vara oroliga för att jinxa. Ujujuj. Buhu Krösamaja - hjälp oss med dina kloka råd…

Visa attityd för fan! Nu tar vi dom jävlarna rätt upp och ner! Detta slutspel ska vi ÄGA! Vi kan lika gärna förvarna och sätta oss i respekt innan. Vi äger detta.
Går det åt helvete så ska det inte vara p g a feghet i organisationen. Helt rätt att köra Brynäs version av ”Drive to survive”. Ökar även intresset kommersiellt för klubben om det görs bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
parks: Nu är vi inne i säsongens slutspurt. Brynäs kommer inte att byta tränare. Eller sportchef. Eller värva mer, för transfer deadline har ju passerat. Nu handlar det bara om att skapa enighet och se till att göra bästa möjliga av den här säsongen. Att skrika på någons avgång kan man göra efter säsongen istället för att skapa störningsmoment nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hittade den här på X. Den är till alla er som gnäller på att Alcén inte gör något vid minsta motgång. Det pågår faktiskt ett liv utanför Monitorn också. Hoppas det kan vara en tankeställare och ögonöppnare för några iaf.
Uppladdat:

450x300-alcen.jpgalcen.jpg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: Det är helt galet att Lindstein inte blev uttagen från början. Antlngen handlar det om okunskap eller kompisfasoner. Theo har överlag varit den bäste backen i Sveriges lag i VM.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Behövs inga ord!

Eller jo det behövs det.

Tack Alcen för Jack Kopacka!

Tack Gävle stad och Brynäs fans som åker på matcher som fått han att trivas.


Kanske även ett litet tack till Kristianstads ekonomi avdelning :p
Uppladdat:

450x300-img5910.jpegimg5910.jpeg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hela hockeysverige har identifierat Brynäs målvaktssituation som problematisk. Alla experter, alla tyckare, initierat hockeyfolk samt soffcoacher... Alla utom en... 🤷‍♂️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
rafalski: Jag har fortfarande svårt att riktigt ta in att Larsson valt att stanna trots degraderingen. För drygt ett år sen spelade han Stanley Cup, han är inte lastgammal och hade nog kunnat få ett kontrakt i SHL, Schweiz etc. Ändå väljer han att stanna kvar för att spela i en liga han ät totalt överkvalificerad för. Ska medge att jag nog underskattat vilket hjärta för Brynäs han har.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: ” Skulle man göra klart med Lindbäck så får man väl vara tydlig mot honom att han är tvåa.”

Vi alla här inne vet mycket väl vad du tycker om Lindbäck. Men att tro att han kommer agera 2:a målvakt i HA är ju bara larvigt.

Visst släppte Lindbäck in ett antal billiga mål, framför allt 1:a halvan av säsongen. Men ingen målvakt i hela världen hade sett bra ut i Brynäs föregående säsong med försvarsspelet vi hade. Jag tycker att ”häxjakten” från vissa här inne på Lindbäck är tragisk..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten:
Hur fan har man mage att klaga på folk/människor/företag som skänker pengar??

Med motivering att dom borde skänka mer???

Hoppas jag missat något i konversationen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Festen tog slut i Modo-boken nu. Vid 2-2 var det plötsligt hög aktivitet angående den här matchserien i Modos forum igen för första gången sen i fredags. Vid 2-3 satt de och planerade att storma vårat forum. Så jävla patetiska muppsupportrar.


SÅ FÖRBANNAT JÄVLA SKÖNT ATT TYSTA TVÅ MUPPLAG MED ETT MÅL! (Eller ja, det är lagens supportrar som är muppar)

Kapten Larsson, jävla hjälte!
Och Noel Nordh som tystade glappkäften!

Underbart!! Så jävlas underbart!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson:

Nej nej. Allt beror på att allsvenskan är så otroligt svag i år. Det har modoboken konstaterar 300 gånger om dagen sen Brynäs gick upp i serieledning. Allsvenskan är faktiskt endast Sveriges fjärde starkaste serie i år efter SHL, division 1 norra och lokala hockeybocky-serien i Örnsköldsvik. Den som säger annat kan inget om hockey.

Annat var det åren Modo var med i Allsvenskan. Då var serien snäppet starkare än SHL och Modo hade kunnat utmana om Stanley Cup. Om det inte hade varit för domarna, såklart…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kinnvall i svart tröja idag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Kollar Leksand mot Örebro. Kameran zoomar in en herre i Brynäströja, jävla king!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Rödin har också varit extremt drivande i spelet om man kollar på underliggande siffror, typ alla säsonger han varit i Brynäs. Folk måste verkligen sluta använda honom som någon slags hackkyckling.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Men jag måste ge eloge till Gällstedt som tar timeout vid ställningen 6:2 och skäller ut laget som kommer igång igen och gör fler mål.
Kommentera



1 ·