Brynäs IF

556227 inlägg · 7754 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Willelöken: ”Ser jag Dacke på stan ska jag ställa mig och hånskratta åt sopan”

- Jag tycker du är så äckligt jävla pinsam med såna uttalanden om en klubblegend som gjort så mycket för klubben.

Du skriver som en annan känslostyrd 8-åring vi hade här inne förut. Det är sååå tydligt pettisbif, sååå tydligt... Skämmes ta mej fan! Eller jag ska uttrycka mig så här.... BOOOM!!!!
+47
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Nej, det är det inte.

Jag stängde av det nya kontot också, och fick ett trevligt brev av Brynäs10/Brynäs21.
Rubrik: "Största tönten i hela hockeysnack"
Text: "Peja din äckliga jävla parasit måste du skicka på dig så fort någon inte håller med dig du är en liten människa usch vilken jävla tönt du är"

Det har även kommit fler brev av samma kaliber från samma avsändare. Det där är ett bra exempel på hur man kan gå tillväga för att göra sig förtjänt av en lång avstängning på hockeysnack. Personer som känner ett behov av att skicka dylika meddelanden till andra användare är inte välkomna här.

Nu kan vi vuxna fortsätta diskutera hockey.
+42
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
susp: De informella ledarna i KK har hamnat i blåsväder och styr nu resten av flocken med järnhand. Polarisering är både effektivt och snabbverkande, men ack så osexigt.

Pga olika omständigheter som jag ej kommer delge här (nej, jag är varken med i KK, anställd av Brynäs, en alkoholhandläggare på granskande myndighet eller för den delen inte någon del av det svenska rättsväsendet.. jag är helt enkelt en simpel supporter som lessnat på hur Brynäs smutskastas i denna soppa) så har jag full insikt i denna händelse....

Ena personen är avstängd av åklagare (ej Brynäs) pga skadegörelse inne i arenan, skadegörelsen ska finnas dokumenterad på film.. den andra personen är avstängd pga att hen försökt styra vilka som får respektive ej får komma in i en viss bar i arenan som jag förstått det och som sedermera utmynnade i en konfrontation från en polis vilket personen inte mottog på rätt sätt (milt sagt).. Agerandet att som civil person ta en barvärds jobb i Brynäs regi är förutom att störa den allmänna ordningen dessutom något som skulle kunna generera i att Brynäs blir av med alkoholtillståndet. För en restaurang innebär det konka. Brynäs säljer mest alkohol i SHL.. iaf var man i topp för nått år sedan.. så gör matten själv av vad den konsekvensen ifall man skulle bli av med alkoholtillståndet skulle innebära ekonomiskt för Brynäs. Förödande.

Summasummarum: jag är extremt imponerad av att Brynäs klarar av att hålla sig kyliga och ej gå ut och offentligt försvarar sig när det mot deras samtycke sprids massa dynga. It takes two tango, och i denna parodi till dans verkar Brynäs uppenbarligen och fullt förståeligt ej vela medverka.
+41
Kommentera

En julsaga
En julsaga

”Morfar, Morfar, berätta om när han med alla de fina orden kom till Sätraåsen!”
” Men mina kära små tomtenissar, jag har ju berättat den sagan så många gånger…”
”Snälla, snälla, snälla…”
”OK då. Det här hände en gång när Brynäs skulle anställa en ny klubbdirektör. Den här gången sökte man extra noga för att hitta någon som var riktigt, riktigt bra. En av dem som intervjuades hette Campari, om mjag minns rätt, och han imponerade väldeliga på dem allihop."
”Menar du Campese, Morfar?” frågade en av nissarna.
”Whatever,”sade Morfar. ”Den där killen lovade att Brynäs skulle vinna fyra SM-guld på tio år, kan ni tänka er? Han sade att vad Brynäs behöver är en organisation som uttrycker vad vi är och som kan vara en dynamisk plattform för att möta framtidens utmaningar.” Vi vart ju helt förstummade, sade Mormor, som var högsta hönset på åsen. Och Campari sade att kan vi bara känna värme i kylan och se tryggheten i förändringen så kan inget stoppa oss.”

”Och sen då, till sist då, innan han gick, så sa han, att, fan också, han sa… ’tack för att ni finns’. Kan ni, kan ni tänka er?”
”Gråter du, Morfar?,” frågade en av nissarna. ”Äsch”, sade morfar, snöt sig hårt och torkade något fuktigt ur ögonvrån, ”såklart inte. Det var nån chilli på lunchpizzan, tror jag.”

”Campari kunde börja med en gång, så redan nästa vecka dök han upp och började använda alla de där fina orden om styrkan i att känna svaghet och dynamiskt ledarskap. Han skulle skriva ett program för att reformerna hela organisationen, lovade han. Mormor och de andra i klubben förstod väl inte riktigt vad han menade, så Mormor föreslog att han kunde väl snacka med han som inte kan hockey men som vet allt om kvinnor, ungar, miljö och framtid, vad var det han hette nu igen? Var det Cahvring?”
”Du menar Cahling”, sade en av nissarna försiktigt.
”Whatever”, sade morfar irriterat. ”Mormor bestämde att Campari och Cahvring får komma upp med nåt.”

Hockeylaget hade inte vunnit en match på hur länge som helst, men i den nya organisationen betydde inte det så mycket. ”Jävla fint med det där som Campari kallar den diversifierade, vertikalt integrerade organisationsstrukturen”, sade Mormor. ”Förr blev man ju både förbannad och orolig när laget förlorade 10-12 matcher på raken. Nu vet man att det där är bara en ’säsongsbaserad justering av resursinflödet’. Sen på sommarn, då, det har ju Campari förklarat, då har vi inga intäkter från det sportsliga, det är stabilt och bra. Han är fan inte född bakom en byrå, den grabben.”
”Jag tror han heter Campese”, försökte en av nissarna.
”Whatever”, sade Morfar. ”Poängen är att förr i tiden blev man sur när vi torskade. Nuförtiden hade man ju så mycket annat att stå i. Det var ungarna och vindkraften och att alla ska koncentrera sig sin emotionella och metaboliska harmoni. Att inte klubben tänkt på det tidigare.”

Alla var inte lika övertygade. Lagets nye tränare, en tuffing av den gamla stammen, tyckte att alla förlusterna var ”skit” och att man borde stärka upp truppen så att de kunde börja vinna några matcher.
”Det där är ju bara fyrkantigt 1900-talstänk”, sade Cahvring till Campari.
”Precis”, svarade Campari, ”binärt, machostyrt, ärträknande 1900-talstänk. Man trodde att alla var ombord vårt nya organisationsparadigm, och så dyker den där rauken upp från ingenstans. Det han kallar förlust är ju en tillfällesstruktur att kognitivt bejaka en lärdomsprocess. Det återstår mycket arbete innan vi är färdiga.”

God Jul, alla Brynäsare. Vinster är överreklamerade. Matcher också, för den delen.
+40
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Samma här. Bästa presenten så här långt på 67-årsdagen!!! 🎂🍷🍾🎉
+38
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bra inställning av Danielsson. Han vill vara kvar i Brynäs och säger att han är beredd att gå ner i lön för att laget ska kunna få in fler bra spelare och slåss om SM-guldet.
+37
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa: Fy fan va löjligt att göra en grej av att Berglund är på krogen. Klart han vill fira när han ansluter till Sveriges finaste förening.

Förresten när på året, om inte under sommarledigheten, ska elitspelare få koppla av och vara som andra...?

Upp med nivån!
+36
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Im back!

Jag har haft ett enormt långt uppehåll från HS och har ej reggat nån ny användare. Jag mådde skit psykiskt i höstas/vintras och behövde en paus för att inte smutsa ner i boken.

Allt jag kan säga är att jag och Brynäs21 inte är samma användare!

Jag är nu tillbaka med bild och allt.
Kommer ej vara lika aktiv och inte heller skriva 10000 laguppställningar. Dock kommer jag kika in titt som tätt då jag tycker det här är bästa forumet för oss fans.

Hoppas alla mår bra i dessa tider!
+35
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lindblom snart klar med cancerbehandlingen <3 #OskarStrong
+35
Kommentera


Sv: A propósito de nada
Alla som hoppas att Hellkvist tokfloppar i Leksand upp med en hand
+34
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs-krippa: Wtf? Off-season, fredag kväll och mitt i sommaren, vad förväntar du dig egentligen?

Vad gör du där själv?
+33
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Drog iväg 500 till för att reta upp Djyrgårdarna lite mer. 🖤💛❤️
+33
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Härligt Oskar! Cancern hade inte en chans. 💪🏼
+33
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har sågat damhockey genom alla år . Det har oftast sett ut som bambi på hal is . Så nu har jag kollat/kollar på premiären . Och kryper till korset 🙈 Jag är faktiskt impad å road . Detta jag ser överraskar mig . Så nu måste jag nog följa Brynäs dam lite mer . Detta var hårt å erkänna 👍
+32
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: När Sundlöv tog över Brynäs var klubben på väg mot KK, hade knappt fått upp en talang på 10 år och fick ofta kvala sig kvar i ligan. När han lämnade hade Brynäs en av landets bästa ungdomsverksamheter, vunnit ett SM-guld, blivit ett stabilt kvartsfinallag och byggt upp ett eget kapital på x antal miljoner. Jag tycker att det var skickligt gjort sett till vart han började.

Jämför det med var Brynäs var när Bengtzén kom och lämnade.
+31
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Porseland: Persson och Björk är inga nödlösningar. Min gissning är att Sundlöv ser Persson som Rohdins ersättare på sikt. Och Björk är en back med stor offensiv uppsida. Vi behöver komma bort från Bengtzéns tänk att (i princip) aldrig värva spelare med utvecklingspotential. Björk är en back som Sundlöv ändå hade kunnat värva efter säsongen. Då skadar det inte att få in honom redan nu i laget. Han tjänar 50-70 k/månad enligt Expressen.

Vi måste börja värva fler spelare i Björks kategori. Ung, utvecklingsbar och låg lön. Det gör att vi kommer ha råd att värva fler spetsspelare. Att bygga laget som vi gjort senaste åren, med en drös breddspelare som är 27+ i ålder och som tjänar över 100 k/månad är helt fel väg att gå.
+31
Kommentera

Sv: Brynäs - Djurgården 12e januart 2021
Såja ! Peter står upp för Brynäs och Scott. Det gillar jag.
+30
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fick ett hoppfullt svar ifrån Sundlöv iaf.

Hej!
Tack igen för ditt mail. Vi kommer styra mot bättre tider, det är jag helt säker på (sämre kan vi nästan inte göra det). Vi sätter ny ledarstab kring laget och bygger ifrån det. Vi kämpar ihop så kommer vi få stå på torget och njuta och släppa en tår i glädje igen:-)
Sköt om dig.
Mvh Micke
+30
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast om PA felaktigt målade ut nån som fuskare så skulle jag och säkert många brynäsare tycka att han var fel ute.

Vi som sett Scott spela år efter år och känner hans spelstil väl vet att han inte är en filmare.
+29
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mission complete
Uppladdat:

225x300-980cc3be-0e80-44f4-9b9e-2ccb9ef62f99.jpeg

+29
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Uppladdat:

300x300-bif.jpg

+29
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lindblom med på Flyers lagfoto...
Uppladdat:

450x300-9b07c477-5086-495f-a8fe-f22a56957534.png

+29
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: ”Sundlöv kommer nog att sjukskriva sig igen, precis som ett antal år sedan.🤣”

- Se där! Skämta om utbrändhet och utmattningssyndrom. Verkligen träffsäkert...👎
+28
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dallemas: "Förstafemman" :) Denna vecka är det en stenhård favoritfemma som inte viker ner sig när det hettar till. Backparet är rejält defensivt och håller rent framför kassen.
Uppladdat:

450x281-femman.jpg

+28
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tycker dom flesta var bra idag.

Gör en lista om nån är intresserad. Jag har + nämligen och kunde se matchen.

Andrén:Såg grymt bra ut, snabb i sidled och vass plockhand. Välförtjänt nolla!

Sigalet:Bra stabil rätt igenom. Stod upp vid ett tillfälle mot en Sskare och gav några jabbar. Capitan dagen till ära.
Hedberg:Är väldigt kylig med puck. Blir kanske lite överkonstuktiv vissa lägen. Bör spela enklare. Kommer straffas betydligt hårdare mot bättre motstånd.

Björk:Tycker han visade bättre än tidigare. Vill hela tiden vara konstruktiv i anfallszon. Söker gärna sitt skott. Dessutom resolut i defensiven.
Andersén:Hård och tuff i närkamperna. Med bra första pass. Nu var motståndet ssk men jag tycker att en sån som Andersén växt med Peter som coach.

Nyberg:Stor och rejäl. Bra i defensiven med hårt spel rakt igenom. Bra att skotta också. Inte alls oäven när han följer med upp i anfallen.
Lindelöf:Tog för sig i offensiven idag. Kreativ och följsam. Dock ser man att defensiven är hans akilleshäl. Han är inte bra på skridskorna.

Berglund:Han kommer vi ha stor nytta av. Är inte stor men sunkan hård i kroppen. Sätter då o då in rejäla tacklingar. Har dessutom bra passningar upp till forwards.


Berglund:Motatåndet var ssk men Bulan var vass idag. Enormt bra på att hålla i pucken och stark runt mål och vid sargen. Hade en sjukt skott som resulterade i 2-0.
Scott:Här förväntar jag mig mer faktiskt. Ser lite nonchalant ut vissa stunder och har en tendens att vara lite puckär.
Persson:Gjorde sin bästa match under dessa 3 matcher. Passade bra ihop med firma Scott-Berglund. Vann tillbaka många andra puckar med sitt slit och sin stress.

Pettersson:Ssk visst. Men Adam var riktigt bra idag. Visade prov på väldigt fint spelsinne många gånger och var väldigt kreativ många gånger. Nyttig i BP också.
Molin:Varit väldigt stabil under alla 3 matcher på försäsongen. Ser rappare och starkare ut. Avig som få andra i laget. Bra på att bära in puck. Fina mackor. Kan bli väldigt bra i år om han får vara skadefri.
Danielsson:Man ser att Nicke gillar Peters ledarstil. Han är bättre tränad än nånsin och gör återigen en väldigt bra match. Han och Molin kan bli en succé.

Sallinen:Även Tomi gör en mycket bra match och ser ut att vara riktigt bra tränad. Kul för oss Brynäsare som hade räknat bort Tomi. Gör att 3e kedjan blir kreativ och vass också.
Ölund:Här förväntar jag mig mycket mera! Han ser inte tillfreds ut. Visst är han stark runt mål och vid sargerna. Även nyttig i BP. Men jag förväntar mig bättre spel i 5 mot 5 och i offensiven av Linus. Han kan så mycket mer.
Descheneau:Såg pigg och alert ut. Tog många hemjobb och vann tillbaka pucken. Bra i PP med fina pass och driv.

Alcén:Nja visst ser man att Alcén inte är den han var under Bulan ocv framför allt playoff mot Hv. Det går segt och liksom ingen tanke. Svårt att vara kreativ och att hålla i pucken. Den som ligger närmast läktaren när Mannberg och Rödda är tillbaka.
Birgersson:Har överraskat positivt på mig under dessa 3 matcher. Ser bra tränad ut. Får in några riktiga Anitti Arnio tacklingar mellan varven. Bra jävla blick och spelhuvud. Hyfsad på tek också och bra i BP.
Solem:Se Alcén... ser inte ut att ha utvecklats vidare mycket tyvärr.

Kvist:Gjorde några inhopp och var faktiskt nära att göra mål i slutet av 3e Perren.

Trevlig läsning och ha en fin fredag alla Brynäsare. Alltid skönt med seger.
+28
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Har lyssnat på podden med Campese och läst den längre intervjun med honom. Förstår varför båda är lååånga, karln kan verkligen snacka.

Och det är mycket snack men mindre verkstad. Campese lägger mycket fokus på vad man SKA göra och betydligt mindre på vad man har GJORT. För det man SKA göra låter imponerande men det man har GJORT är snarare katastrof (iaf kring herrlaget).

Campese svarar på frågor om misslyckandet och naivitet men jag tycker att han viftar bort dom för enkelt. "Jag är en vinnare och vill sätta ribban högt" (typ). Och visst kanske det är bra att sätta ribban högt om man ska nå framåt.

Problemet med att snacka mycket och inte leverera och samtidigt vifta bort kritiken förvandlar ju en "vinnare" till något helt annat: en loser.

Och tyvärr är det den stämpeln Brynäs har just nu: en loser-förening med hög svansföring som viker ned sig allt för lätt. Saknar karaktären att backa upp sina högt ställda mål. Som Sanny säger i sin podd, "man vet att Brynäs kan vika ned sig om det inte går deras väg."

Att man torskar avgörande matchen mot Växjö är ingen slump eller för den delen dom 2 "betydelselösa matcherna" nu på slutet.

Blir verkligen intressant att se vilken tränare som kommer in. Har ledningen, med Campese i spetsen, förmågan att hitta en tränare som kan förvandla ord till handling? Eller tar dom in en tränare som "snackar samma språk".

Ärligt talat skulle jag helst av allt vilja se en tränare som sa: Era mål är orealistiska utifrån vart vi är idag. En tränare som visar resultat snarare än snackar om vad som ska hända framåt.
+28
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Oskar Kvist hann alltså tangera Rhodins målsumma denna säsong på en match.
+28
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Willelöken:

Riktig bullshit. Sallinen har varit en av Brynäs bästa spelare den här säsongen (vilket inte är en jättebedrift, men ändå)

Sallinen har dessuotm kyla och gör därför ofta viktiga mål. Som idag. 8+11 i ett lag som bärs av förstakedjan är ett gott kvitto. Sallinen är en av de få forwards som inte bör få skit den här säsongen.
+28
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Det är ett scenario. Kanske det bästa.
Men nu fan räcker det med domedagspredikningar.
Vi har spelat 18 matcher, alltså 7 matcher mindre än Malmö t.ex. Det är 21 poäng att lira om och vi ligger ynka 10 poäng upp till resten av packet. Jag förstår själv genom detta inlägg att munkas kommer håna skiten ur mig men jag tror stenhårt på detta. Rödin och c/o kommer lyfta, Harper kommer komma in och vi kommer gå in på ett vinnande spår och kommer jaga ikapp och vi kommer ta oss till play in. Om vi mot förmodan inte gör det då får jag stå med huvet uppe i hundarslet och sniffa skit tills säsongen 21/22 drar igång men då får det fan vara så!
Jag älskar Brynäs IF från botten av mitt hjärta och jag kommer vara en del i vändningen. Det borde ni också vara.

Nu gävlar går vi mot ljusare hockey!
+27
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Sundlöv lär inte sova gott om nätterna. Fyfan vilket förfall. Läser intervju med V Persson där han berättar om anledningen varför han väljer college: ”Det började väl med att jag såg hur många backar A-laget hade. Det dök inte upp så mycket möjligheter för andra juniorer heller, jag såg att 00:orna inte heller fick spela så mycket med A-laget förra året.”

Man tror verkligen inte att det är sant att det är Sundlöv som är arkitekten bakom detta. Vad fan har hänt? Okej om vi hade ett superlag som gick för guldet och att vi då var tvungna att ”offra” en junior för att tänka kortsiktigt. Men att Sundlöv bunkrar medelmåttiga (eller i vissa fall klappkassa) 30+ spelare på hög är sånt jävla underbetyg.
+27
Kommentera

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Ove Myling

Som utomstående är det väldigt tröttsamt att läsa Huges inlägg men det blir ju inte bättre av att ni svarar honom varje gång-.

Ett tips i all välmening, sluta svara honom.

Jag jobbar med 7 åringar och som lärare väljer jag mina strider med barnen och det tycker jag ni andra skall göra med Huge också,

Låt han bete sig som en barnuge ifall han vill men ge honom inte tillfälle att skriva sina försvarstal om och om igen.

Tack för mig.
+27
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Zappaholic: Hej där!

Vi diskutera ju igår på Luleåsidan överfallet på Scott, där man tydligt ser hur han träffats av motsvarande ett knockoutslag till vänster på huvudet, och funderade på hur lång avstängning det skulle bli.

Och nås idag av informationen att situationsrummet - ansvarig för övervakning av spelares säkerhet - nonchalerar händelsen!

Har publicerat en rejäl analys av varför inte övervakningen av spelares säkerhet fungerar, men eftersom den är lång avstår jag lägga in den här, utan länkar nedan.

Tror länken fungerar - annars finns analysen på Luleåsidan.
+26
Kommentera

Sv: Brynäs - Djurgården 12e januart 2021
xxxx BIF xxxx: Grymt smart av Peter att stå upp för en spelare i truppen. Han växte garanterat i sina egna spelares ögon. Sen var det en pik till Wikegård också som också kommenterade Scotts förra matchen..
+26
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad
Huge: ”Medgångare” - tveksam till att det begreppet existerar längre när det gäller Brynäs IF.....,Är vi inte motgångssupporters allihopa?
+26
Låst ämne

Sv: A propósito de nada
Shoutout till han med brynäströja bland dom 50 i publiken. Jävla legend!
+26
Kommentera

Sv: A propósito de nada
satana perkele, ett företag har skänt sjusiffrigt belopp till insamlingen
+26
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Du gnäller konstant på att vi inte satsar. Nu går Brynäs ut med att de vill värva två klasspelare och DU har till och med chansen att göra det möjligt. Men nej, trots det väljer du att återigen gnälla. Jag blir mer och mer övertygad över att du inte är en Brynässupporter.
+26
Kommentera

Sv: Örebro HK - Brynäs IF 2020-01-30
Huge: Märklig spekulation? Maila Abris då på Sportbladet. Få besitter mera inside än honom. Självklart Madhawk men sen är det nog Hans.

Han skriver att Ryno kan vara på väg bort.

Brynäs skriker efter kompetens.

Är det då märkligt att spekulera i om han kan vara aktuell eller inte samt diskutera vad vi tycker om det.?Jag tycker det är sånt HS är till för. Jag vet att du brukar använda forumet till andra....”saker”....men jag föredrar nog diskussioner om spel, potentiella värvningar, spelares prestationer, potentiella förändringar/sparkningar är mera givande att diskutera än att hacka på skribenter och gräla... Thats just me...
+26
Kommentera

Sv: Brynäs - Djurgården 12e januart 2021
xxxx BIF xxxx: Tycker det är bra att Peter Andersson markerar. Det blev lite fel på presskonferensen senast när asstränaren inte markerade, han borde ha försvarat Scott mer där. Riktigt bra intervju av Peter.
+25
Kommentera

Sv: Brynäs - Djurgården 12e januart 2021
Skönt att höra PA stå upp för Scott och platta till Ohlsson.
+25
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hade jag varit NHL proffs och blivit fostrad i Brynäs. Då hade inte jag tvekat en enda sekund för att hjälpa Brynäs ekonomi. Vafan dom tjänar alltså sjuka pengar.
Om Lindblom, Lindholm, Järnkrok, Silfverberg, Bäckström, Markström går ihop så kan dom alla hjälpa till att rädda oss från den ekonomiska misär vi kommer hamna i snart.
Dessutom hade jag som NHL spelare gått in med pengar till min klubb till nyförvärv. Allt för att hålla kvar klubben i sitt hjärta. Den dagen några återvänder så vore det väl kul att spela i högsta ligan??
+25
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad
Trodde aldrig jag skulle skriva detta. Jag säger upp Cmore. Jag orkar inte att se fler förluster. Jag mår så dåligt av detta att det går ut över mitt eget välbefinnande och mitt humör gentemot min familj.

Kommer att följa Brynäs via SHL.se och jag kan bara hoppas att vi blir kvar i SHL. När jag ser spelet och inställningen på isen tvivlar jag så mycket att jag lägget ner nu. Om vi hamnar på 13:e eller 14:e spelar ingen roll, kval blir det oavsett. Normalt är jag av naturen positiv men nu orkar jag inte mer.

Vi hörs 21/22, förhoppningsvis i SHL men förmodligen i allsvenskan.
Älskar Brynäs, kommer alltid att älska Brynäs men jag orkar inte mer.

Kanske ser det bättre ut i februari, då kommer jag tillbaka och ni ser mig som en medgångssupporter, då får ni göra det. Jag är dock så fast i Brynäsgreppet att jag måste släppa nu, mår för dåligt och det går ut över mitt liv för mycket.

Må gott govänner och håll fast, jag fortsätter att följa....på distans
#33
+25
Låst ämne

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Tyvärr rätt väntat angående Kilström, dels med tanke på hjärnskakningshistoriken men framförallt hur länge han var tvungen att vara från spel vid hjärnskakningen näst senast.

Förbannat tråkigt när spelare blir tvungen att avsluta karriären i förväg på grund av hjärnskakning/skador.

Kilström är värd att uppmärksammas och hyllas för sina prestationer i Brynäs. Det är en personlig favoritspelare. En riktig krigare i mina ögon, som kämpar och inte viker ner sig.

Glömmer aldrig när Kilström stod upp för Paille när Larkin begick sitt överfall. Det gjorde mig varm i hjärtat, att se när han står upp för sina lagkamrater.

All heder och respekt, hoppas att han repar på sig gott det går. 🖤💛♥️
+25
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Skojar du? Dags att vakna nu.
1) Klubben försöker fixa extremt bra förvärv. Du har inte hjälpt till för fem öre antar jag. Finns ingen hemlig god fe som kan träda in. BIFs ledning har arbetat fram denna möjlighet till förstärkning själva.
2) Resurser kommer inte bara av sig självt till BIF. Man är beroende av pengar in var de än kommer ifrån. Man har inte sökt bidrag från socialen. Man har bett dem som vill att det ska gå bra för klubben att bidra efter förmåga (1 krona och uppåt). Ingen har tvingats att bidra. En del kanske t o m ser det som en liten kompensation för att man inte kan köpa biljetter i denna tråkiga Covidsituation.
Har mycket mer att säga men jag nöjer med detta.
+25
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enligt MrMadhawk på twitter närmar det sig en lösning mellan Viktor Stråhle och Brynäs!
+25
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bagdad Bob: Det är fruktansvärt surt, men det var väntat att just de unga backarna skulle lämna om vi inte tog steget upp. Då känns det ändå bättre att de hamnar i en riktig klubb istället för typ Oskarshamn.
Gillar även Sundlöv och jag önskar er lycka till nästa säsong. Hoppas ni kan vända på skutan.
+25
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Inser man inte hur bra och passande denna rekrytering är just nu så vet inte jag vad ni förväntar er för tränarnamn?
Brynäs har inte råd att chansa en gång till.
Peter är erkänt duktig, hård i nyporna och har en röd tråd som är så otroligt viktigt.
Håller med sanny, grattis Brynäs!
+25
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Han sa att Gud inte fanns.
+25
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Eloge till Brynäsfansen som var på plats. Tyckte dem överröstade HV-blåfansen under hela matchen. Nästan så man trodde det var hemmamatch ibland
+25
Kommentera1 ·