Brynäs IF

715765 inlägg · 7953 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Lemp:

Vet inte vilken bok jag skall skriva i men nu har jag fått ett nytt jobb from i höst samt att jag idag skrivit på ett avtal inför sommaren inom handikappomsorgen i Borlänge Kommun på heltid, livet har vänt efter sjukskrivning, tabletter och fan och hans moster

Nu mår man bra igen.

Trevlig kväll allihopa

Hoppas vi ses nästa år igen i SHL

Kram på er från Mattias
Kommentera

Sv: Alla Helvetes Kval
Min lillebror Jonas född Brynäsare somnade in 02:35 inatt 💔 Fuck Cancer! Var bara tvungen att få skriva det 💛🖤❤️2023 blev inget bra år..
Låst ämne

Sv: Vad händer här
Jag kan berätta lite om Psykisk ohälsa för de som inte riktigt vet vad det innebär jag är sjukskriven sedan september för ångest och depression, började i somras när mitt vikariat gick ut på jobbet i Augusti.

Kände direkt efter någon vecka som arbetslös att det skulle komma att bli jobbigt, i mitten av september kontaktade jag läkare för bedömning och konstaterades direkt att jag var deprimerad, fick tid hos psykolog och fick 2 olika mediciner utskrivna för mitt mående.

Blev sjukskriven på heltid from 28 september - 1 december, nu är jag sjukskriven på halvtid fram tills 9 Januari sedan skall jag förhoppningsvis komma i arbete igen,

I slutet av Oktober försökte jag ta mitt eget liv, jag trodde inte jag var kapabel till det men tydligen, jag överlevde men det var inte mer, drack kopiösa mänger alkohol under flera månader, nu dricker jag inget så länge jag äter tabletter och jag får den hjälp jag behöver av vänner och läkare psykologer och medicinerna har hjälpt m.m

Man skall ta Psykisk ohälsa på allvar, detta är ingen man skojar om, det kan drabba dig nästa gång.

Allt kanske verkar fint på ytan hos folk man träffar men det är ingen som vet hur personen mår inombords om man inte känner personen.

Förlåt om jag öppnade mitt hjärta lite men kände att jag ville.

Lycka till mot Frölunda ikväll.

// Mattias
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Detta har inget med Brynäs och göra men idag vände det i mitt liv till det positiva, skrivit på att anställningsavtal i 3 månader som vikarie på förskola och skola inom kommunen där jag bor.

Detta känns så skönt efter all skit man gått igenom senaste månaderna med sjukskrivning, självmordsförsök, panikångestattacker m.m

Så skönt att må bra igen och kunna börja jobba.

Skall fira med en pizza och ett glas vin ikväll och förhoppningsvis en Leksandsseger.

Nu känns det skönt och leva
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Grattis och lycka till!

De flesta slutspel ändas med att man är utslagen och halva livet - det som handlar om hockey - är över och det återstår ett halvt år innan livet vaknar igen. Och det är tungt.

Och ibland har man svårt att acceptera att det som hänt har hänt, om det förekommit dåliga domare eller fuskigt uppförande av motståndare.

Men så är det inte idag. Tack och lov fick vi en avgörande match där domarna levererade en utmärkt insats och lät lagen avgöra. Och ni gjorde precis vad som behövdes och vann och det är bara att acceptera.

Nu är allt över och vårt hockeyliv är dött medan ert lever. Men jag kan ta det. Jag till och med är övertygad om att det är nödvändigt, till och med önskvärt på något sätt.

Föreställ er ett liv där precis allt går som man hoppas. Överraskande kul första dagen, lite mindre andra dagen, men fortsätter det så kommer det inte att beröra oss längre. Vi människor behöver dessa framgångar och motgångar och det är vad som gör livet värt att leva. De som drabbas av en djup depression upplever inte alls att "allt går emot dem" utan att allt är känslomässigt nollställt och risken för att en människa i det läget tar livet av sig är extremt hög: vi människor kan inte leva så. Vi behöver uppleva glädje, men priset är att vi också måste uppleva sorg. Detta mitt sätt att betrakta livet är för mig viktigt i mitt andra liv utanför hockeyn, men tillika inom hockeyn som de flesta av oss känner och förstår verkligen är en betydande del av vårt liv. Så jag överlever att vi förlorar mot er liksom ni överlever när, och om, ni förlorar.

Jag vet att man allmänt anser att ni är chanslösa och speciellt när ni nu får möta suveräna Läjkers. Men jag håller inte med. Ni har en strålande uppsättning backar som kan spela slutspelshockey, ni har Rautio Berguv i mål och ni har ett helt lag som kan försvara sig med Bula… förlåt; Sjödinhockey och till det har ni vassa forwards som kan vara extremt effektiva att utnyttja de kontringar och andra chanser som är tillräckliga för att vinna matcher mot lag, som skenbart äger puck och spel men som ni inte släpper in i slottet.

Jag tror att ni har fler verktyg för slutspelhockey än många uppfattar och ni har hockeyanor och en anda som inga andra lag och som innebär att ni alltid kan lyckas vilka förutsättningar som än gäller.

Jag har läst vad som skrivits på denna sida och kan inte annat än att imponeras av den kunskap och den härliga inställning som här finns.

Med detta sagt är det min högsta önskan för resten av denna säsong att ni går så långt att ni vinner den sista match ni spelar denna säsong.

Allt gott,
Sven Savage
Kommentera

Sv: En julsaga
- ”Morfar, morfar berätta sagan om när Brynäs hamnade i Hockeyallsvenskan och hur de lyckades komma tillbaka till SHL!
- ”Kära barn, jag har ju berättat den sagan så många gånger...”
- ”Snälla, snälla, snääällla...!”
- ”Ja ja”, sade morfar och satte sig tillrätta i fåtöljen. Det var uppesittarkväll före jul och den glöggfryntlige morfar njöt av att ha alla barnbarnen runt sig.
- ”Brynäs tomtenissar hade haft en dålig säsong. Det var dålig stämning i laget. De finska nissarna höll sig för sig själva, samma sak med juniornissarna och Rödin, ja, han höll sig för sig själv. Man hade provat olika coacher och inget fungerade. Man prövade Peter Den Store Andersson som skrek och domderade att ’allt är ert fel!’. Sånt sade man inte ostraffat i Brynäs omklädningsrum, så Andersson fick sparken. Istället tog man in Mikko Manner som sade ’allt är mitt fel, allt blir bättre om vi bara åker skridskon och rör på höften’”. Det budskapet togs förstås emot mer positivt, men funkade inte heller. Så man förlorade en massa matcher, åkte ner i Allsvenskan och Manner fick sparken.”
- ”Morfar”, sade den välkammade Peja, ”tack för en klok analys, men menar du att det fanns en inneboende social, kanske kognitiv dysfunktionalitet bland nissarna som hade en negativ inverkan på deras kollektiva prestation?”
- Kan nån skicka mig ordboken?”, frågade morfar. ”Om du menar att nissarna var för dumma för hockey så var det inte det jag försökte säga. Men hockey är ett lagspel där alla måste se till helheten och sin egen roll i det större sammanhaget. Misslyckas man med det drabbas hela laget.”
- ”Men vad hände med alla nissarna när man åkte ur SHL?”, undrade Lunkan försynt.
- ”Ja, finnarna, dansken och tjecken försvann som oskulder på en studentbal, men en del av de andra stannade kvar. De tyckte att hade man varit med och spela ner laget i HA så har man ett ansvar att spela upp det igen till SHL. Anders Lindbäck, t ex, förklarade högtidligt att ’har jag släppt in en massa skitmål i SHL så ska jag absolut göra det i HA också. Det är vara bara den sortens kille jag är, antar jag.’”
- ”Sade han inte alls det”, pep lille Huge. ”Alla de där målen berodde på att pucken träffade en utespelare och ändrade riktning. Vartenda ett!”
Här rullade alla de andra barnens ögon bakåt och en kollektiv suck gick igenom huset. Men alla insåg att här lär inte några ståndpunkter ändras, så det var lika bra att gå vidare.
- ”Men hur gick det då, i HA?”, frågade lille Munkas med ett septiskt leende. ”Det gick väl inte alls?” Munkas hade precis blivit ny ledare för supporterklubben TGOS (”Typ gamnackar och sofftyckare”) för, som deras motto löd, ”supportrar som inte är det.”.
- ”Ja du, min lille dysterkvist”, sade morfar till Munkas, ”i början såg Brynäsnissarna ganska förvirrade ut. Lagen de mötte verkade inte ha någon plan. De for mest runt som tättingar, alla framåt och sen alla hem. Brynäsnissarna var förvirrade. ’Var ligger Nybro? Någon? Och framför allt, vad i helsicke har vi ens där att göra?”, frågade Rödin. ”Och tröjorna sen”, sade Ölund, ”har aldrig sett fulare tröjor i hela mitt liv. De ser ut som missslyckade hologramöverföringar allihop.”
- ”Problemet”, sade morfar med en lång blick mot taket, ”var att de här misslyckade hologramöverföringarna började vinna en massa matcher mot våra nissar. Vi hade ingen plan för hus man spelar mot såna här lag. Vi har ju aldrig varit ett spelförande lag. I SHL märktes det inte eftersom vi var ett av de sämre lagen, men i HA var vi plötsligt ett av de bättre lagen och då synades den bluffen.”
- Men vem bestämmer egentligen över Brynäsnissarna? Kunde ingen fixa till alltihop?”, frågade den välmenande men ibland tyvärr feltänkande Anders.
- ”Nu blir det lite mer komplicerat”, sade Morfar och satte sig upp i fötöljen och fyllde på glöggmuggen. ”Medlemmarna tycker att de bestämmer eftersom vi har en medlemsförening. Styrelsen tycker att de bestämmer eftersom, ja, de är liksom styrelsen. Och klubbdirektören Svedman tycker att det är han som bestämmer eftersom han är ansvarig för verksamheten. Man förväntas ha medlemsmöten, så Svedman har motvilligt orgsniserat sådana möten någon gång varje år. Men Svedman har hellre svärmor på 14-dagarsbesök än samtal med medlemmar, så han hittade på en metod för de här mötena. ’Tricket’, förklarade han för kollegorna, ’är att låta som om man säger mycket medan man i själva verket inte säger något alls. Språket ska gå ut på att prata om – ingentng. Jag kan prata långa stunder om hur jag känner mig, om att ekonomn är ansträngd men under kontroll, att vi utvärderar förra årets insatser och att styrelsen träffas regelbundet. Ser ni? Mycket prat, noll information. Jag kallar det Svedish. Smart, eller hur?’”
- ”Men hockeyn då?”, sade bradberry.
- ”Well, Brad”, sade Morfar, ”med två målvakter med en räddningsprocent i närheten av den svenska inflationen, ett PP som ofta var varken Power eller Play och en fjärdelina vars enda roll var att ta alla lagstraff var det inte så konstigt att det inte gick så bra. Hade det inte varit för att Hockeyförbundet i sin iver att få upp Brynäs i SHL bestämde att SHL skulle ha fler lag hade vi nog inte kommit tillbaka. Först ökade man till 18 lag, men det visar sig inte räcka så man ökade till 24 lag. Men Brynäs hängde ändå på gärdsgården, så till slut ökade man till 32 lag. Så gick det till när Brynäs kom tillbaka till SHL.”
God Jul, alla Beynäsvänner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu tog jag igen det. Av en händelse sprang jag på Daniel Paille på Clarion i Gävle. Pratade i 5 minuter. Han var pratsam, ödmjuk. Tacksam över all support. Berättade om min nu 12-åriga dotter som minns den matchen som om det var igår. Hon var 8 då, vi var på plats och trots sin unga ålder reagerade hon ändå på tyskarnas vidriga uppträdande. Sen förstärktes det med hennes pappas reaktion också såklart…🙄

Jag berättade att många fans har pratat om att man borde bege sig till rättegången med banderoller och visa support, men att det är vardag, folk jobbar etc. Han försäkrade att han ändå kände starkt stöd från fans och Brynäs. Dessutom att Brynäs brukar delge honom uttryck från fans etc. där samtalet om den där kvällen kommer upp…

Slås av hans värme. Ett riktigt föredöme när det kommer till såväl inställning på isen som uppträdande och bemötande utanför…
Kommentera

SLO-tråden
Tjena alla Brynäsare!

Jag är en trogen läsare av HS och idag har jag äntligen skapat mig ett konto på Hockeysnack. Dock inte som enbart supporter utan som SLO för Brynäs IF.

I rollen som SLO är tanken att vara ett bollplank mellan supportrarna och klubben. Med tanke på det stora intresse och engagemang det finns för Brynäs på HS så tänkte jag därför att det vore lämpligt om jag finns tillgänglig för frågor och diskussion även här. Således tänkte jag att denna tråden enbart handlar om vår läktarkultur och så kommer jag svara på alla frågor som är möjliga. Ett HS-bollplank med andra ord 🙌

Läste precis GD’s artikel som de gjorde med mig i torsdags och tänkte förtydliga två saker.
1 Jag har arbetat med våra sociala medier under matcher sedan 2020.

2 Jag skriver matchreferaten på vår hemsida. Därav är min enda koppling till hemsidan just referatet som kommer ut efter matchen.

Vill ni komma i kontakt med mig utanför HS?
Då är det [email protected] som gäller.

Full fart framåt, mot en aktiv läktarkultur!

Allt gott! /Henke
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Detta ärrr så sjukt känsligt å vackert gråter som en unge .🖤💛❤
Känslorna är på utsidan då jag själv drabbats av en satans sjukdom . Inte samma som kungen men har startat en tuff behandling som ska pågå i några månader med strål å kemo. Så tankar rusar . Blev lite personligt bland Brynäsvänner .
Hoppas nu laget inser vilken förening dom företräder å kan visa det framöver . All kärlek till Brynäsfamiljen ❤💛🖤
Kommentera

Sv: A propósito de nada
På tal om något annat ska Marcus Ersson börja spela hockey igen! Klar för Västervik.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Brynäs är tidernas klubblag inom svensk hockey.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Inte lätt att vara Rödin. Han snittar mer än en poäng per match, men vissa tycker att han inte levererar tillräckligt. Han byts ut som lagkapten och surar inte ett jäkla dugg, men folk spekulerar i att han påverkar laget negativt. Han väljer att stanna kvar i Brynäs trots att han kunde tjänat mer någon annanstans. Hans familj blir hotad av "supportrar" men han stannar. Han blir anklagad för att vara en notorisk filmare, men borde i verkligheten ha fler utvisningar med sig. Han jobbar ALLTID stenhårt men är en diva enligt vissa.

Rödda är en jävla superkille tycker jag det verkar som. Utan honom kanske vi hade hamnat i HA snabbare än vad vi gjorde..?
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ni som väljer att lita på mig får göra det. Ni som inte litar på mig får göra det.

GUNDERSON ÄR KLAR FÖR BRYNÄS IF, 3ÅRS KONTRAKT KLART!!!! VILKEN BOMB... BZ SMÄLLER TILL MED SHL BÄSTA VÄRVNING!!!!!

PLUS,,, MER KOMMER, VA SÅ SÄKRA!
Kommentera

Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
Hallå!
Jag har följt forumet i det tysta under en längre tid. Har sett att det finns en efterfrågan hos oss brynäs supportrar på en mer tifo-inriktad kultur under hemma matcher. Vad jag har förstått så är det rätt svalt med intresse både från brynäs support och KK inför den här säsongen. Och några måste helt enkelt ta tag i rodret för att det ska hända något.

Jag har pysslat med olika former av konst under cirka 17 års tid (Mest inriktad på graffiti). Så jag är relativt van att måla stora motiv på större ytor. Däremot har jag inte så mycket erfarenhet av läktarkultur generellt, förutom att jag gärna står på ståplats och sjunger med klacken. Och jag har inte direkt ett brett kontaktnät av brynässupportrar i mitt umgänge. Men jag kan iallafall tänka mig att bidra med det jag kan för att få igång en tifo-kultur igen. Jobbar dock gärna i bakgrunden och har inte tänkt mig en ”ledande” roll i själva klacken. Men gör gärna det som krävs bakom kulisserna.

Någon har skrivit här tidigare att hjulet inte borde behövas uppfinnas på nytt. Men hur gör vi för att organisera oss isåfall? Jag tror att det behövs ett externt engagemang i det här fallet. De supportergrupper som finns har ju fokus på annat, fixa bortaresor etc..

Jag bor i Gävle och har bra kontakter inom kulturlivet här med omnejd. Så om vi lyckas styra ihop ett gäng som är villiga att bidra med lite extra engagemang för slutspurten av säsongen, kan jag nog fixa lokal osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ingen som uppmärksammat att Världens vackraste Förening fyller 112 år idag !!

Så tycker vi säger ett Stort grattis Brynäs ❤️💛🖤
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Blomman kan det här med att gå upp en serie. Enbart för hans skull kan jag hoppas att ni studsar tillbaka direkt. Han gav allt för oss och bidrog stort till vårt avancemang. Hans glädjetårar då var äkta men längst inne bultade Brynäshjärtat. Vi visste det hela tiden men oj vad vi älskade honom! En unik idrottsman ❤️🤍/🖤💛❤️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag tycker att detta är fint, från Fansens värvnings Facebooksida. Härligt att fansen visar sitt stöd till utsatta kvinnor och tar detta på allvar. Jag Swishade en liten slant och jag hopas fler hakar på.

"Efter önskemål så startar vi i Fansens Värvning 3.0 härmed en insamling till Blåklockans Kvinnojour i Gävle.
Swish: 123 189 84 69
Bankgiro: 261-1721
Att bruka våld, att misstänkas bruka våld och att utsätta en kvinna för våld, är för oss Brynässupportrar helt oförsvarbart.
Det vi kan göra är att göra det vi är bäst på, att starta en insamling och att bidra!
Pengarna går direkt in på Blåklockans konto, men vill ni så lägg gärna upp en bild på er betalning så får vi se hur mycket vi lyckas samla ihop. Det kommer att gå till de som behöver det mest, till de som allt för ofta, måste leva gömda.
Hjälp oss att hjälpa utsatta kvinnor (och barn)
Tack på förhand!2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Nu behövs vi fans mer än nånsin.. alla som kan, SWISHA!! 123 350 06 75

Jag drar mitt strå, antalet gilla markeringar på denna kommentar gångar jag med 10 och swishar, fler som hakar på??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Willelöken: ”Ser jag Dacke på stan ska jag ställa mig och hånskratta åt sopan”

- Jag tycker du är så äckligt jävla pinsam med såna uttalanden om en klubblegend som gjort så mycket för klubben.

Du skriver som en annan känslostyrd 8-åring vi hade här inne förut. Det är sååå tydligt pettisbif, sååå tydligt... Skämmes ta mej fan! Eller jag ska uttrycka mig så här.... BOOOM!!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
eltifoso: Jag och "Lasse" Ridderström idag på vår hemmabana Stockholms Golfklubb (Kevinge)
Kanonkille i vårt seniortäng som tävlar varje onsdag under säsongen, när vi inte spelar andra tävlingar/seriespel.
Inte lika vass med golfklubborna som med hockeyklubban, enligt egen utsago... ;-))
Uppladdat:

450x300-img0615.jpgimg0615.jpg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har lite uppgifter!!!!
Träffade Jonas Holmström (fystränaren) på golfen idag.
Han surra om att det är 1 forward klar. Förmodligen Ryan MacInnis.
Utöver det kommer det komma in ytterligare 2 forwards.
Det var han tämligen säker på.
Alltså kan vi förvänta oss 3 nys forwards.
Brynäs har inte gett upp hoppet om Johan Larsson.
Han surras det om varje silly men nu är det närmast trodde han. Dock trodde han att han blir kvar. Men alla silly som varit och JL varit på tapeten så kände han att denna gång är hetast.
Den som lever får se. Men det dröjer nog inte länge innan vi får ett nyförvärv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Oskar Lindblom firar 2 år som Cancerfri idag.
Kommentera

Sv: Information från Moderatorerna!
Hej,

De senaste dagarna har vi sett flertalet användare spamma sönder forumet med monologer och/eller massvis med upprepade inlägg. Det är ohållbart för alla andra användare och typexempel på när vi kan använda den nya "spam"-regeln.

Nedan användare har blivit avstängda i 3 dagar för spam:
- spolaisen
- xxx BIF xxx
- Huge

Om en avstängd användare har den dåliga smaken att återvända under annat nickname de närmaste 3 dagarna kommer avstängningen att förlängas till 1 månad.

Vi brukar normalt sett inte skriva vilka nicknames som blir avstängda, men många användare har efterlyst större öppenhet kring detta och den här gången kan det också bidra till ökad förståelse för den nya spam-regeln.

Min uppmaning till övriga är att lämna käbblet och diskutera hockey på ett vettigt sätt.

Om ni har kommentarer eller frågor angående modereringen - skicka direkt till mig i bubbla. Ta det INTE i forumet.

MVH PEJA, forumledare
Låst ämne

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Att ni länge varit vårt bogey team visste vi. Och detta i seriespel - i slutspel är ju våra resultat mot er ännu värre.

Men så har förnedrade vet jag inte om vi blivit någon gång. Dessutom bjöds vi att spela 5 mot 4 mer än en halv period och vårt "fruktade" PP neutraliserades helt , men däremot massor av fina målchanser i våra PP - men för er på kontringar.

Ja, detta var pinsamt och i övermorgon har vi "glädjen" att spela borta mot er. Vinner ni med fyra mål då har ni dessutom passerat oss i tabellen. Låga odds på det, efter dagens match.

Efter er tunga start med Melin trodde man ju det skulle bli streckspel för er resten av säsongen, men efter dagens match att döma får man nog räkna er bland toppsex till slut. Högt upp bland dessa sex.

Bara att ta av hatten och gratulera.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Efter 42 år tog jag äntligen tag i något jag tänkt göra länge men nu blev det äntligen av. SM-final 3 och 5 från guldet 1980 flyttades över från videoformat till ett digitalt format. Som en bonus på det finns matcherna nu på Youtube. Bildkvalitén är inte som nya produktioner men vad gör man inte för att få se Wille, Stigge, Conny, Näslund och Hammarström och alla andra spela hem 10:e SM-guldet.

Jag och min bror fick en arbetskollega att spela in matcherna på två VHS-band. Vi köpte band trots att vi inte hade någon egen video på den tiden. Kollegan var inte alls intresserad av sport men han hjälpte oss att spela in ändå.

När avgörande matchen spelades hade jag gått över till ett annat fotbollslag på ön där jag bor. Jag var yngst och ny i truppen och vi hade samlats i klubbstugan för att kolla avgörandet tillsammans. Vi var väl ca 15-20 på plats varav alla höll på Frölunda förutom jag och en till som höll på AIK. Gissa om jag jublade när guldet var klart 😀

Så om någon vill se lite old school hockey finns nu även matcher från 1980 att kolla på. Sök på Brynäs Frölunda 1980 och håll till godo.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Men på riktigt nu, kan ni inte bara bägge två ge fan i att kommentera varandras inlägg?? Så jävla tråkigt och se ert dravel dag ut och dag in
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hej alla på HS.
Mitt namn är Peter Johansson och var pettisbif för över 1 års sen här på HS.
Kan alla bara sluta smutskasta mig, mitt namn och mitt förra nick.
Har jag satt sått avtryck att ni hela tiden måste tro att det är jag som gör nya användare här på HS, på GDs live rapportering, på X/twitter.
Snälla rara ni.
Jag har gått vidare från diverse sidor som handlar om brynäs.
Jag kan absolut kommentera brynäs intragram under vissa perioder under säsongerna. Jag kan absolut skriva frågor och åsikter på GD. Men jag har inte skaffat nån ny användare här på HS på över 1 år. Jag blev bannad pga massa skit jag utsatte en del för. Helt rätt och det är jag ledsen för.
Men jag har absolut inget som helst behov av att ha en användare här på HS längre.
Annat var det när jag faktiskt hade kvar min källa på Brynäs. Och hen delgav mig massa info under åren som var förr. Men jag kan 100% ärligt säga att jag vet inte ett smack om dagens värvningar/förlängningar längre. Jag tror ingen annan heller har en aning om vilka Alcén ska eller har värvat. Sätraåsen läcker inte ett skit längre. Vilket är bra!

Så snälla ni alla som smutskastar mig ständigt som en ny användare kommer in till er med liknande beteende som jag hade. Det är inte jag.

Jag kommer vita åtgärder om detta fortsätter. Tro mig.
Inte alls kul att hela tiden nån ny användare kommer in bli smutskastad.

Jag kommer inte göra nån ny användare här på HS. Av många anledningar. Dels har jag inte samma insyn i föreningen och kan därav inte dela med mig av namn eller så längre. Dels har jag ett liv (vilket många av er inte verkar ha faktiskt) som jag älskar, Dels blir jag en person som jag inte trivs att vara om jag är aktiv på HS. Så lägg ner ert jävla skitsnack om pettis pettis pettis.

Satte jag såna avtryck att ni misstror varenda ny användare för att vara jag??
Gå till er själva. Bete er så som ni själva vill bli bemötta.

Jag kommer ha kvar mitt nick i 24h. Det går bra att skriva ett PM så kan vi snacka om du vill ta upp nån som jag sagt/skrivit förr om åren. Du kan till och med få ringa mig.
Jag har gått vidare iaf. Älska glömma och förlåta är livets stora gåta. Nått många härinne borde tänka på.

Jag vet vem som försöker vara pettis på olika forum och ställen. En person som förmodligen inte mår helt hundra och som vill framställa sig som bättre än andra. Och som vill få andra att tro att denna har info om nya spelare in och ut samt förlängningar. Denna kille heter (borttaget /mod) och jag kan lova er att det är han som gör massa nya nick här på HS. Han som smutskastar er på X. Han som skrev att Djoos skulle presenteras förra fredagen på GD där han kallade sig för Kalle.

Ta ert skitsnack med honom. Inte smutskasta mig och mitt förra nick.

Hade så bra. Jag tror vi kan se fram emot ett bra säsong i shl.
Heja Brynäs!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Berra har kvartssamtal med Grewe 🤣🤘
Uppladdat:

450x300-img0772.jpegimg0772.jpeg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
JOHAN LARSSON ❤️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Khall92: Efter att ha följt Pettisbif många år här på forumet så känns detta mönster igen. Han lägger fram chansning på chansning då han meddelar att någon spelare är klar. När inget sedan händer så säger han att något gått i stöpet på målsnöret. Om en spelare istället blir klar så kan han säga ”vad var det jag sa”. En så kallad helgardering.

Han blir dessutom skogstokig så fort någon kommer med ett ifrågasättande av hans ”källor”. Han kommer böla om att han aldrig mer kommer skriva ett ”rykte”, alternativt att han lämnar forumet helt.

Nu är det bara räkna med ett raseri om 3, 2, 1…
Kommentera


Sv: A propósito de nada
Kan vi inte bara sluta behandla Brynäsboken som ett nationellt prov i svenska och istället snacka hockey?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Angående värvningen av Tom. Jag likt den absoluta majoriteten av oss supportrar tycker helt klart att det är en märklig värvning, kanske till och med en dålig sådan. Jag tycker det är helt okej att uttrycka sina innersta känslor och kritik angående värvningen i exempelvis ett forum som detta, helt OK.
Däremot så som vissa ”supportrar” uttrycker sig på öppna medier som Facebook, Twitter och Instagram angående Tom är rent ut sagt förjävligt. Man behöver inte utrycka sig om hur dålig spelaren är innan denne ens fått chansen att visa vad han går för. Hur kul tror ni det är som ny spelare att läsa detta det första man gör?
Det finns en mängd namn som återkommer på dessa medier som även existerar här på forumet. Att ni inte skäms! Jag skäms iallafall över att vara supporter till samma klubb som ni supportrar som skriver dessa påhopp. Skärp er, ni är väl för fan vuxna människor?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
När man åker norrut från slätta (Lidköping) så tar man vägen förbi arenan till laget i sitt hjärta och förevigar detta, det är ett måste och odiskutabelt med övriga familjen😉.

Ha en trevlig sommar alla brynäsare❤
Nu ser vi framåt 👍

Mvh Foppa
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Nej, det är det inte.

Jag stängde av det nya kontot också, och fick ett trevligt brev av Brynäs10/Brynäs21.
Rubrik: "Största tönten i hela hockeysnack"
Text: "Peja din äckliga jävla parasit måste du skicka på dig så fort någon inte håller med dig du är en liten människa usch vilken jävla tönt du är"

Det har även kommit fler brev av samma kaliber från samma avsändare. Det där är ett bra exempel på hur man kan gå tillväga för att göra sig förtjänt av en lång avstängning på hockeysnack. Personer som känner ett behov av att skicka dylika meddelanden till andra användare är inte välkomna här.

Nu kan vi vuxna fortsätta diskutera hockey.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Stort grattis till platsen i semifinalen! Totalt rättvist sett till samtliga matcher i denna kvartsfinal. Kunde och borde varit avgjort för länge sedan men Högberg ville annat.

Såklart besviket att åka ut men det kunde varit värre, man kunde varit Leksing...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wilhelmsson: Om Shinnimin inte hade varit ligans värsta filmare genom tiderna så hade vi kunna övervägt andra alternativ än att han åter igen filmade för 1400:e gången i SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan årligt säga att jag aldrig sett en svensk tränare coacha och matcha så aktivt. Det ger en dimension ytterligare i matchen... Bom-Bom spelar de hetaste, vilar de som slitit hund, vädrar då Alcén som avlastare. Sen på slutet sätter han ihop ett sammelsurium av våra puckskickligaste spelare som aldrig tidigare spelat tillsammans....

Bara att efter deras svaga insats senast sätta Palvekedjan som förstakedja idag är ju en sån där underbar psykologisk signal.... Det gav ju effekt! De var klasser bättre än senast. Descheneau hade det fortsatt tungt men Palve och Harper riktigt bra idag.

Jag är faktiskt imponerad av Bom-Bom och Nisse. Sen kryddar ju Bom-Bom det hela genom att markera mot Wikegård innan matchen. Fantastiskt...
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
susp: De informella ledarna i KK har hamnat i blåsväder och styr nu resten av flocken med järnhand. Polarisering är både effektivt och snabbverkande, men ack så osexigt.

Pga olika omständigheter som jag ej kommer delge här (nej, jag är varken med i KK, anställd av Brynäs, en alkoholhandläggare på granskande myndighet eller för den delen inte någon del av det svenska rättsväsendet.. jag är helt enkelt en simpel supporter som lessnat på hur Brynäs smutskastas i denna soppa) så har jag full insikt i denna händelse....

Ena personen är avstängd av åklagare (ej Brynäs) pga skadegörelse inne i arenan, skadegörelsen ska finnas dokumenterad på film.. den andra personen är avstängd pga att hen försökt styra vilka som får respektive ej får komma in i en viss bar i arenan som jag förstått det och som sedermera utmynnade i en konfrontation från en polis vilket personen inte mottog på rätt sätt (milt sagt).. Agerandet att som civil person ta en barvärds jobb i Brynäs regi är förutom att störa den allmänna ordningen dessutom något som skulle kunna generera i att Brynäs blir av med alkoholtillståndet. För en restaurang innebär det konka. Brynäs säljer mest alkohol i SHL.. iaf var man i topp för nått år sedan.. så gör matten själv av vad den konsekvensen ifall man skulle bli av med alkoholtillståndet skulle innebära ekonomiskt för Brynäs. Förödande.

Summasummarum: jag är extremt imponerad av att Brynäs klarar av att hålla sig kyliga och ej gå ut och offentligt försvarar sig när det mot deras samtycke sprids massa dynga. It takes two tango, och i denna parodi till dans verkar Brynäs uppenbarligen och fullt förståeligt ej vela medverka.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Uttalande från stark. Bra Brynäs!

"Med tanke på alla skriverier och känslor som flödar efter matchen i CHL mellan Brynäs IF och Adler Mannheim vill vi klargöra några punkter från Brynäs IF.

Vi anser att konsekvenserna från CHL för de inblandade spelarna och ledaren i Adler Mannheim inte alls speglar allvaret i själva agerandet kopplat till de konsekvenser agerandet fick och hade kunnat få för Brynäs IFs spelare.

Vi är inte nöjda med de straff som CHL har delat ut. Vi avvaktar nu hur det Tyska ishockeyförbundet kommer att agera. Vi reagerar också på att konsekvenser i CHL är olika för lag och spelare beroende på vilket landsförbund de tillhör. Det är inte acceptabelt.

Vi kommer fortsätta vår dialog med ledningen av CHL och även SHL. Utifrån de samtalen kommer vi besluta vilka åtgärder Brynäs IF kommer att ta kopplat till fortsatt deltagande i CHL samt eventuella civilrättsliga åtgärder.

Johan Stark, Klubbdirektör Brynäs IF"
Kommentera

Sv: Alla Helvetes Kval
Sportnisse: ”Janne Larrson är INTE populär bland de äldre gardet i BIF.”

Är det så? Med andra ord vore det än mer perfekt att få in Janne. De sista som ska vara med och påverka just nu är det äldre gardet.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: Det är stor komik att läsa dina inlägg. Även i denna stund efter en historisk förnedrande degradering så fortsätter du att försvara ledningen med hänvisning och yrande om förutsättningar, insyn och dom obligatoriska soffcoacherna…

Jag skulle säga att förutsättningarna för Brynäs har varit bra. Rätt övertygad om att vi haft en lönebudget på den övre halvan. Men den inkompetenta sportsliga ledningen (som du kallar dom kompetenta tjänstemännen med insyn) har misslyckats kapitalt med att ställa ett konkurrenskraftigt lag på isen. Vi var sämst. Vad tror du bara en sådan sak som målvaktscirkusen kostat Brynäs? Med allt från kickandet av Sohlberg och de 5 målvakterna vi luftat under säsongen…

När man trodde att du omöjligen kunde fortsätta att uppvisa samma strutsbeteende, även i denna stund, så fortsätter du att överraska… Erkänn bara att du hade helt fel..
Låst ämne

Sv: A propósito de nada
Axle San: Grattis till Blomman en av Timrås support favoriter vi har mycket att tacka han för han förde upp oss till SHL och etablera oss TACK JACKE
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vilken kväll, 3 blytunga poäng, HV och Malmö förlorar och sätter 50 spänn på en sjuling på SHL matcherna och får in den, helt sjukt.
(Jag spelar väldigt sällan) Detta blev en bra lördag🌟
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om det mot förmodan är någon av skribenterna här inne som i affekt la så in i helvetes IQ-befriade kommentarer på Brynäs Instagram vid ställningen 0-3 så hoppas jag att ni skäms ögonen ur er.
Att tycka laget är uselt, fine, skriv det.
Men när kommentarerna övergår till i stil med ”Alcén du är så jävla sämst, hoppas du blir rö*kn***ad” osv, så snackar vi något helt annat.
Känner någon härinne sig träffad så vill jag bara meddela att du är en patetisk och miserabel människa, ta och sök hjälp hos en psykolog snarast.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Håller den här insatsen betydligt högre än Luleå borta. Då hade vi extremt flyt i första och fick matchen precis dit vi ville….

Idag F Ö R vi matchen i tre perioder. På bortaplan. Mot FBK… 2-3 helt klart i underkant.

Säsongens starkaste insats!👍💪🇧🇪
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: David Skelnicka stannar över 24/25!! Snälla låt han bli nästa pudas!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Som Sanny sa är det lite sött att Luleåfans som verkligen avskydde chicken Shinnimin för 18 månader sedan, nu istället gör allt för att försvara honom...😄
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Behövs inga egna läkare öht, som vi och alla andra lag har idag.
Vi har ju spolaisen.
En välmeriterad, erkänd och respekterad expert bland de medicinska teamen i SHL.
Hemifrån soffan och framför teven kan han enbart utifrån att ha sett Kinnvall mot Leksand, ge en korrekt och säker analys av dennes både fysiska och mentala status.
I sanning imponerande….
Kommentera
1 ·