Brynäs IF

713580 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2267530

Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
Hallå!
Jag har följt forumet i det tysta under en längre tid. Har sett att det finns en efterfrågan hos oss brynäs supportrar på en mer tifo-inriktad kultur under hemma matcher. Vad jag har förstått så är det rätt svalt med intresse både från brynäs support och KK inför den här säsongen. Och några måste helt enkelt ta tag i rodret för att det ska hända något.

Jag har pysslat med olika former av konst under cirka 17 års tid (Mest inriktad på graffiti). Så jag är relativt van att måla stora motiv på större ytor. Däremot har jag inte så mycket erfarenhet av läktarkultur generellt, förutom att jag gärna står på ståplats och sjunger med klacken. Och jag har inte direkt ett brett kontaktnät av brynässupportrar i mitt umgänge. Men jag kan iallafall tänka mig att bidra med det jag kan för att få igång en tifo-kultur igen. Jobbar dock gärna i bakgrunden och har inte tänkt mig en ”ledande” roll i själva klacken. Men gör gärna det som krävs bakom kulisserna.

Någon har skrivit här tidigare att hjulet inte borde behövas uppfinnas på nytt. Men hur gör vi för att organisera oss isåfall? Jag tror att det behövs ett externt engagemang i det här fallet. De supportergrupper som finns har ju fokus på annat, fixa bortaresor etc..

Jag bor i Gävle och har bra kontakter inom kulturlivet här med omnejd. Så om vi lyckas styra ihop ett gäng som är villiga att bidra med lite extra engagemang för slutspurten av säsongen, kan jag nog fixa lokal osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
Franke: Bara att lyfta på hatten för dig, mycket bra initiativ! Jag bor 40 mil bort så jag kan tyvärr ej vara så behjälplig men ser fram emot att se detta växa fram, är dock på plats 6/1 mot Saik.
Kommentera

Sv: Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
Franke: Väldigt bra initiativ! Dags att vända stenar efter någon driven person som vill köra igång en TIFO-grupp, det är ju öppet mål med Franke som resurs :)
Kommentera