Brynäs IF

713207 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2394025

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Hoppas på Lindbäck, vi har trots allt fyra st 3p och en 1p på de fem senaste matcherna han vaktat kassen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Efter 42 år tog jag äntligen tag i något jag tänkt göra länge men nu blev det äntligen av. SM-final 3 och 5 från guldet 1980 flyttades över från videoformat till ett digitalt format. Som en bonus på det finns matcherna nu på Youtube. Bildkvalitén är inte som nya produktioner men vad gör man inte för att få se Wille, Stigge, Conny, Näslund och Hammarström och alla andra spela hem 10:e SM-guldet.

Jag och min bror fick en arbetskollega att spela in matcherna på två VHS-band. Vi köpte band trots att vi inte hade någon egen video på den tiden. Kollegan var inte alls intresserad av sport men han hjälpte oss att spela in ändå.

När avgörande matchen spelades hade jag gått över till ett annat fotbollslag på ön där jag bor. Jag var yngst och ny i truppen och vi hade samlats i klubbstugan för att kolla avgörandet tillsammans. Vi var väl ca 15-20 på plats varav alla höll på Frölunda förutom jag och en till som höll på AIK. Gissa om jag jublade när guldet var klart 😀

Så om någon vill se lite old school hockey finns nu även matcher från 1980 att kolla på. Sök på Brynäs Frölunda 1980 och håll till godo.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Jag litar på att coacherna vet vad dom gör och förr eller senare måste Limpan vila trots allt är han ingen ungdom längre sen vill vi supportrar att han ska hålla hela säsongen och vara skadefri men vilken bra målvakt som ett gammalt årgångsvin han blir bara bättre och bättre med åldern jag är mäkta imponerad.
Kommentera