Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2428313

Sv: Vad händer här
Peja: Nu vet inte jag hur du har för erfarenheter med psykisk ohälsa. Men alla som jag har träffat och mött (även mina närmsta vänner) , så syns inga tecken alls. Allt kan vara frid och fröjd utåt och dom vill absolut inte visa sig "svag". Så det med att Alcén skulle hissa "varningens finger" eller hur bra "människokännare" man är spelar ingen roll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer här
Jag kan berätta lite om Psykisk ohälsa för de som inte riktigt vet vad det innebär jag är sjukskriven sedan september för ångest och depression, började i somras när mitt vikariat gick ut på jobbet i Augusti.

Kände direkt efter någon vecka som arbetslös att det skulle komma att bli jobbigt, i mitten av september kontaktade jag läkare för bedömning och konstaterades direkt att jag var deprimerad, fick tid hos psykolog och fick 2 olika mediciner utskrivna för mitt mående.

Blev sjukskriven på heltid from 28 september - 1 december, nu är jag sjukskriven på halvtid fram tills 9 Januari sedan skall jag förhoppningsvis komma i arbete igen,

I slutet av Oktober försökte jag ta mitt eget liv, jag trodde inte jag var kapabel till det men tydligen, jag överlevde men det var inte mer, drack kopiösa mänger alkohol under flera månader, nu dricker jag inget så länge jag äter tabletter och jag får den hjälp jag behöver av vänner och läkare psykologer och medicinerna har hjälpt m.m

Man skall ta Psykisk ohälsa på allvar, detta är ingen man skojar om, det kan drabba dig nästa gång.

Allt kanske verkar fint på ytan hos folk man träffar men det är ingen som vet hur personen mår inombords om man inte känner personen.

Förlåt om jag öppnade mitt hjärta lite men kände att jag ville.

Lycka till mot Frölunda ikväll.

// Mattias
Kommentera

Sv: Vad händer här
Rumpelstiltskin: Väldigt olika det där. Yngre personer verkar mer öppna än äldre. Patrik Berglund har ju till och med pratat om det i medier.
Kommentera