Brynäs IF

713726 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2150337

Sv: A propósito de nada
Kanske kan detta vara året som vi får den nystart som så länge behövts, på temat bryt ihop och kom igen. Tänker lite på Brynäs damlag vars verksamhet i princip höll på att försvinna för bara nåt år sen. Hur anställningen av ErikaGrahm totalt har förändrat förutsättningarna och nu är man ett topplag som i princip alla vill spela i. Vill passa på att hylla Erika för ett makalöst arbete!

Nyckeln för herrarna nu är förstås att först klara sig kvar i SHL, dels genom att prestera sportsligt och dels genom att klara ekonomin. Jag tror dessvärre att den senare kan visa sig vara den största svårigheten. Mot bakgrund av det så kanske det inte var så dumt att vi inte panikvärvade ytterligare spelare. Det finns en hel del hål att stoppa i...

Frågan är sen. Vem är herrarnas motsvarighet till Erika Grahm?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: ja vi kan ju alltid hoppas på att den här nystarten nästa år ska vara då de vänder! Men vad blir det Revanschen 5.0 ? Hoppas innerligt att dom lägger ned med slogans som revanschen etc vi måste bygga från grunden!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: där handlar det dock inte om någon form av revolution. Grahm är säkerligen driven och duktig men den stora förklaringen ligger i att damlaget har fått betydligt mer pengar att jobba med än tidigare. Det är därför de kan locka till sig några av världens absolut bästa spelare på damsidan.

Sen kan man tycka att herrlaget bör lyckas bättre med sina resurser med. Men det finns inte förutsättningar till kunna locka till sig Crosby, Kucherov, Rasmus Dahlin och Filip Forsberg så jämförelsen haltar rejält.

Jag tror herrlaget problem mycket ligger i att det är för många kockar runt en liten gryta. Då dessa kockar inte drar åt samma håll heller så blir det aldrig kontinuitet. Kvar blir bara förvirring.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
På tal om något annat ska Marcus Ersson börja spela hockey igen! Klar för Västervik.
Kommentera