Brynäs IF

715471 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082452

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
Davey_22: Vi är inne i en rejäl svacka och då ser spelet ut så här.
Både SSK och Luleå har upplevt samma sak men är nu på väg upp, så det finns inget som säger att inte vi också kan ta oss ur det här.
Spelarna kan ju knappast ha tappat all kunskap och skicklighet sen förlusten mot FBK?
Tror tvärtom att SSK var riktigt taggade inför den här matchen och dom får på det sättet oss att framstå i ännu sämre dager, i ett läge där vi redan är dåliga.
Finns inga genvägar för att ta sig ur såna här lägen utan hårt jobb och tro på det man gör är det som gäller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
Huge: Ja men frågan är om inte Lind, i åtminstone hyfsad form, behövs.
Vas, harvar i fjärdekedjan, bortplockad match efter match. Fyller inte luckan ens med det lilla, efter antingen Månsson eller Brendl. Inte bra det heller. Tyvärr gör ingen annan det heller för stunden.

Men visst kommer Brynäs igen. Frågan om tillräckligt mycket bara. Ser ihåligt ut, speciellt när självförtroendet har naggats rejält. Kan det återfås i tillräcklig grad? En viktig del av spelet är det iaf. Spännande att se.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
Huge: Nädu, SSK såg inte så särskilt taggade ut, men vad gör det när Brynäs bjussar på ett grovt räknefel i defensiven efter 30 sekunder och sätter ribban för kvällens insats..

Det som oroar mig är hur förvånansvärt tafatt det såg ut idag,en del spelare skickar mycket dåliga signaler till övriga i laget.
Kommentera