Brynäs IF

714112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082959

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
Jag tycker ärligt talat att det vore på sin plats att ge Bertilsson chansen i en match. Svanberg gör ingen människa glad och Hietanen spelar som en kärring. Några backar som bedöms som ungefär likvärdiga som Bertilsson i J20-serien har spelat i elitserien den här säsongen och gjort det på ett godkänt sätt.

Självklart behövs det nyförvärv. Om det inte finns resurser i dagsläget räknar jag med att klubben försöker frigöra resurser genom att bryta kontraktet med någon eller några underpresterande spelare som inte presterar tillräckligt bra sett till sina löner.

Utöver de rent spelmässiga egenskaperna som man skulle önska från ett nyförvärv tror jag att det vore nyttigt för laget att få in en ny energiinjektion - någon som spelar respektlöst och sprider mod.

Lauritzen-Hansen-Molin blir en konstigt ihopsatt kedja i och med att ingen ytterforward driver på mål. Och ingen är en speciellt bra avslutare, även om Lauritzen lyckades hänga dit en igår. Men för mig är det framförallt det som är problemet, alltså att ingen driver på mål. Både Lauritzen och Molin placerar sig hellre en bit ifrån kassen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
Peja: "Självklart behövs det nyförvärv. Om det inte finns resurser i dagsläget räknar jag med att klubben försöker frigöra resurser genom att bryta kontraktet med någon eller några underpresterande spelare som inte presterar tillräckligt bra sett till sina löner."

Det värsta är väl att Sundlöv inte verkar fatta när spelare underpresterar. Att vi i dagsläget skulle ha en sådan "stark" person i klubben som styr (läs. Sundlöv) att våga sparka spelare tror jag absolut inte på. Du såg väl när Boork ville sparka spelare (Wahlberg, Vesa, Miettinen) s¨å fick ju Sundlöv "pess i bôx".

Titta när Frölunda sparkade Holmqvist, han presterade inte och då hade inte Norberg/Adrihan några problem med att sparka honom. Dom tyckte det var skönt att bli av med en säkerhetsrisk. Sådan är inte Sundlöv och att vi därför skulle sparka spelare tror jag ligger långt bort.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
Peja: Ja du, tippar att du blir bönhörd, angående Bertilsson. Skulle inte bli förvånad alls om han släpps fram i matchen imorgon, åtminstone några byten. Vi vet om några timmar, förmodligen:)
Kommentera