Brynäs IF

714046 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082981

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
Jajjen: Det är många lag som är i samma situation som Brynäs. Men Brynäs just i år minsta budgeten, efter att Brendl stack, som de inte ersatt. Så visst är Brynäs konkurrenskraftiga, för att spela i Elitserien. Men inte med några marginaler. AIK och VIK inte i närheten av Brynäs.

Sedan med nyförvärven så har de bara gått en fjärdedel av säsongen ännu. Tycker vi åtminstone ska ge dem en fjärdedel till på sig att visa vad de går för. Det tar tid ibland över en säsong, se Sundström. Det är väl upp till tränaren att kunna få fram egenskaper också, exempelvis efterlyser jag att få se Vas i en mer enkel och rakt spelande kedja, med dump och smälla på backar, riv och slit. Brynäs kedjor har just nu det gemensamma att vara otroligt omständiga, där pucken bara måste spelas in strax över blålinjen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
MickeB: "Sedan med nyförvärven så har de bara gått en fjärdedel av säsongen ännu. Tycker vi åtminstone ska ge dem en fjärdedel till på sig att visa vad de går för."

Ja, tänk att en sån självklar sak ska vara så svår att begripa för somliga.
Man drar förhastade slutsatser om både det ena och det andra, baserat på 17 omgångars spel där vi just nu hamnat i en svacka.
För 8 omgångar sedan var allt tipp topp, inklusive ekonomi och hela faderullan.
Nu är allt helt plötsligt nattsvart och alla är inkompetenta idioter.
Pinsamma reaktioner...
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF Lördag 1/11-08
MickeB: Årets nyförvärv presterar som budgeten antyder. Men att man inte lyckades utnyttja investeringen i ny hall till att höja spelarbudgeten är obegripligt. Och förra året hade Sundlöv mer pengar än den genomsnittliga elitserieklubben men lyckades med konststycket att dels ge oss kvalspel, dels sänka ekonomin.

"AIK och VIK inte i närheten av Brynäs."

Vi var nog några här som sa samma sak om Rögle för ett år sen. Om inte Brynäs vänder ekonomin kommer vi spela i samma serie inom 4-5 år.

Huge: Att bygga ett lag för kvalspel med för lite resurser kan nog du också. Jag vill ha en sportchef som kan göra skillnad. Vad är Sundlövs bidrag?
Kommentera