Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1125299

Sv: Patetiske Puckot Pucken Pucklar på.......
Bissett19: Att du har någonstans att bo, att du har försörjning, att du är frisk, att du inte befinner dig i en krigson, att du har vänner, att du får uttrycka din åsikt fritt...... Tja hur många anledningar behöver man för att vara positiv.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Patetiske Puckot Pucken Pucklar på.......
Izah: Jag håller med dig om att det finns väldigt många saker som är viktigare i livet än Brynäs IF.

Men precis som broder Sylf säger så måste man vara realist och inse att den långsiktiga trenden för Brynäs IF är glasklar; HockeyAllsvenskan!

Vi kanske klarar ingenmansland i år, vi kanske hamnar i KS, vi kanske till och med klarar slutspel.

Men den riktigt intressanta frågan är var vi står om ett år, mitt i en lågkonjunktur med en dyr arena att driva, en dyr juniorsatsning, ett sviktande publikunderlag samt en bristfällig sponsring.

Får vi inte in en rejäla sponsorintäkter inför kommande säsong ser det mörkt ut. Det måste helt enkelt till kapital för att bygga ett slagkraftigt lag som kan spela positiv hockey och vinna matcher. Det är grunden för en god publiktillströmning!

Om Sundlövs mantra "vi har inga pengar" fortsätter att basuneras ut från Sätraåsen är utgången given på sikt; Degradering, spel i en kommunägd arena, krympt organisation samt en framtid som ett topp/mittenlag i HockeyAllsvenskan.

Det saknas uppenbarligen finansiella muskler i Gävleborg!
Kommentera