Brynäs IF

713417 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1138682

Sv: Operation Widing
MarcusElving:
Känner inte att världen går under om Widing lämnar...visst känns det (liksom med Brendl) att vi förlorar offensiv spets, men jag byter honom gärna mot någon som är bredare och jämnare i sitt spel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Widing
Horace76c: Ja, jag skulle inte heller ha något emot att få in en mer komplett och jämn spelare, men han måste fortfarande vara en riktigt bra målskytt. Faktum är att vi med Brendl och Widing har förlorat runt 60 mål. Vi har inga naturliga målskyttar i laget efter att Widing lämnat, om han nu gör det. jag skulle gärna se att en vass målskytt värvas även om Widing blir kvar, laget gör ju för lite mål.

Försvinner Widing måste vi ha in MINST en målskytt, som då gärna kan gå in och göra sisådär 30 mål på en säsong. Det håller inte att ersätta med en ung, utvecklingsbar spelare från allsvenskan. Drömmen vore ju att få in två spelare med näsa för målet.
Kommentera

Sv: Operation Widing
Horace76c: Visst är Widing ersättningsbar men klarar Sundlöv att ersätta honom?
Widings energi och vilja kombinerat med hans målsinne betyder oerhört mycket för Brynäs. Försvinner han så måste han inte bara ersättas utan vi behöver dessutom en offensiv spets till. I truppen finns inte många som kan utvecklas när det gäller målskyttet. Visst kan spelare som Sandin och Silfer öka sin målproduktion plus att Thegel och Rödin kan stänka in ett par om de får chansen. Kan Sandin, Silver, Rödin och Thegel tillsammans komma upp i Widings målproduktion? Knappast. Och hos de andra i truppen finns inte mycket hopp heller.
Kommentera

Sv: Operation Widing
Horace76c: Amen!
Kommentera