Brynäs IF

714258 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1161142

Sv: A propósito de nada
Läste i sportbladet idag (vet ej hur gammal artikeln var... menmen), att LHC va rosenrasande över avtalet som antagligen blir av mellan NHLPA och Europa. Där spelare kan dra till NHL redan i sommar om dem vill. Dem ska fan inte gnälla i LHC!!! Dem köper ju för f-n ihop sitt lag varenda jävla år, så det gör väl inget om detta avtal blir av? Mike Helber: "Vi harrrr inge emot attt våårrrrra unga killaar drrrar ditt, men vi vil inte att våårrraa eldrre och dyrrrra speeelarrre åkeir dit"... HAHAHA Dem satsar ju ändå inte på yngre killar, så tror fan det! När satsade LHC på eget?????
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jonte321: Finns ju två sidor av det där myntet, och delvis kan jag hålla med Helber, är faktiskt lite förvånad att bara LHC och HV är emot avtalet.
Den tråkiga sidan är ju att NHL kan gå in och plocka vilken spelare dem vill, oavsett att han kanske har kontrakt en eller flera säsonger framåt och är det då en spelare som är en av grundbultarna i lagbygget kan ju det ställa till en del problem, även om man får viss ersättning.
Den fina sidan är just att man får ersättning för alla som går till NHL, till skillnad från nu då de går gratis om de ej står under kontrakt.

Så vad är då bäst? Jag är osäker. Ekonomiskt är avtalet en klar fördel men det gör förmodligen det svårare att få någon kontinuitet i lagbygget.

Som sagt, det finns två sidor av ett mynt.
Kommentera