Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1198062

Sv: Uppehållssnack
Huge:Skall du beskylla någon för att vara i det närmaste hulligan så får du ha mer på fötterna än att du läst mellanraderna...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppehållssnack

GävleLasse: Nu är det väl snarare du som borde ha mer på fötterna innan du beskyller mig för att anklaga nån för att vara huligan.
Så har skrev jag:

"Möjligt att det ingår i den supporterkultur DU sympatiserar med.
Den som i förlängningen brukar sluta med adrenalinstinna idioter på läktarna som står i rånarluvor, provocerar fram bråk med allt och alla och bl.a försöker trumfa igenom sina förslag till det egna lagets ledning via hot och andra trevliga metoder."

Gurra88 anser att det ingår i supporterkulturen (iaf hans egen) att bl.a kasta glåpord/öknamn och vara allmänt otrevlig verbalt mot spelare/ledare. Saker som i FÖRLÄNGNINGEN kan leda till våld, hot och grov huliganism. Inte konstigare (för att göra ta en liknelse) än att vanlig rökning i förlängningen kan leda till grovt missbruk av droger etc. Det jag alltså "beskyllt" skribenten för är INTE det som kan ske i förlängningen utan stadiet innan, sas.
Om jag sen personligen mellan raderna läser det han skriver och drar mina egna slutsater huruvida han ev också sympatiserar med det som kan ske i förlängningen, är ngt jag håller för mig själv.

Kommentera