Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1198319

Sv: Uppehållssnack

70 Rodrigues: Ända sen HS startade har jag förfäktat åsikten att "skomakare bliv vid din läst". Och du fortsätter än idag att fråga samma sak.

Mao: låt dom som är utbildade tränare och som dagligen arbetar tillsammans med spelarna och känner till deras resp styrkor/svagheter osv och som har erfarenhet av matchning, coachning, timeout mm, få ta de beslut som i varje situation med största sannolikhet är de bästa besluten.
Jag skulle aldrig komma på tanken att tala om för en hjärnkirurg hur han borde gå till väga vid en ev operation när jag själv ligger på operationsbordet.
Därför har jag heller aldrig varit speciellt intresserad av att diskutera laguttagningar osv. Känns enbart meningslöst.
Och om nåt isf  är ännu mer meningslöst så är det när alla läktarcoacher kommer med tvärsäkra förslag i EFTERHAND på hur man borde ha gjort.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppehållssnack

Huge:Bra skrämmande när du jämför hjärnkirurgi med laguttagningar.

"Och om nåt isf  är ännu mer meningslöst så är det när alla läktarcoacher kommer med tvärsäkra förslag i EFTERHAND på hur man borde ha gjort."

Intressant. Jag Tony och många med mig har föreslagit t ex Kahnberg och Somervuori tillsammans vilket även testades av Cz med ett resultat som åtminstone gjorde DIG nöjd i ditt prat om att Brynäs skapar tryck etc. Att den viktigaste länken Centern utgjordes av Hansen som INTE passade in i den omgivningen var inget som någon tyckte något vidare om.

Och nu har "Hjärnkirurgen" i Brynäsbåset valt att "få igång" Hermanssons målskytte i en Fjärdefemma tillsammans med en förstacenter. Hur mycket speltid kommer de att få?

Kommentera