Brynäs IF

714674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1198986

Sv: Söderkisar spekulerar och raljerar...

mk: Klart att det sliter tangentbord när man i 5 inlägg tvingas förklara självklarheter för trögtänkta, saker som normalt hockeyintresserade begriper efter en första genomläsning.

Jag har hela tiden JÄMFÖRT Rögles spelsätt med Brynäs, och inget annat.
Och påstår då att vi i jämförelse är ett mer "spelande" lag.
Men även om man bortser från jämförelsen och enbart försöker kategorisera vårt eget spel rent generellt så vill jag även där hävda att vi inte alls är ett lag som bara backar hem och väntar på motståndarens misstag utan till stor del faktiskt är ett spelande lag, trots att defensiven är en utgångspunkt.
En utgångspunkt som dessutom alla lag har, bara det att topplagen har större resurser (ekonomi) som gör att dom även kan lägga mer och extra krut på den offensiva biten.

Det där med att vara nöjd har du nog missuppfattat innebörden av.
Man kan vara nöjd med ett resultat (vid vinst) men inte nödvändigtvis nöjd med hur det samtidigt sett ut på isen.
Liksom man faktiskt kan vara nöjd med hur det sett ut på banan efter en förlust, men missnöjd över att det faktiskt blev förlust.
Mao: det är skillnad på att vara nöjd/missnöjd över hur det sett ut på banan och att vara nöjd/missnöjd över resultatet.
När jag försöker analysera en match och gå in på VARFÖR man ex förlorat så tycks många tro att det är nån sorts bortförklaring och att jag därmed atutomatiskt skulle vara nöjd med allting, oavsett hur det gått i matchen.
Inget kunde vara mer felaktigt, men det blir väl som vanligt: man måste förklara det här i ytterligare 5 inlägg innan du förslår.

Nån som känner en bra och billig tangetbordsleverantör?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Söderkisar spekulerar och raljerar...
Huge: Närå. Fattar vid första försöket.Fattar bara inte hur du
aldrig kan säga att. Detta var en skitmatch! Testa. det kan vara
ganska skönt att säga det.
Kommentera