Brynäs IF

715582 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1225273

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 9/1-2010 Läkerol Arena.
Bissett19: Håller fullständigt med om att det är urlöjligt att Dixon blir avstängd efter sin fight med den där sopan i FBK..Men hur fan kan det komma sig att Printz o Goren inte blir avstängda då?? Gör man skillnad på lag o spelare?? Det är ju sjukt hur det får vara isf..!

F.ö tycker jag att hela Brynäs uppträdde som ett gäng juniorer igår! Hur faan kan man ha ett så vidöppet försvarsspel som igår?? Jag tycker, utan att överdriva att Brynäs igår såg ut som ett pojklag som "spelade" hockey..O vilken meshockey sen!! =( Visst Brynäs har mkt skador o är hårt drabbade hela tiden just nu..Samt att domaren var riktigt dålig igår med o gav FBK 5-3 spel, som naturligtvis förstörde matchen helt då det därefter blev 0-3..! Men faktum kvarstår ändå..Det var en riktigt svag insats igår..Inte konstigt att man tappar publik då man spelar som igår....Betala dyrt för att se sån där hockey...Nej fy faan =(
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 9/1-2010 Läkerol Arena.
andreasknox: Intressant det där med lagsinsatser.
Inte ett inlägg hittills där man verkar ha noterat att vi haft en motståndare också, som dessutom gör en klockren insats i 60 minuter.
Men såna saker har förstås aaaaaaldrig nån inverkan på den egna insatsen....
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 9/1-2010 Läkerol Arena.
Jag tror Dixon tappade sin handske o därmed borde han få spela i nästa......
Kommentera