Brynäs IF

714124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1225295

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 9/1-2010 Läkerol Arena.
Huge: Haha.. ja kan man tycka, men det kommer han också göra , om han får förtroende .. och 25 matcher som kahnberg. så vänta och se...

Haha, nej verkligen inte, jag tycker +/- är väldigt intetsägande i många fall..

Men det va bara en liten knäpp åt de som sågar Rödins nu -7 när självaste guden molin har -10..Och precis som du huge så lyftar jag fram sånna luckor. Så kom inte och säg nått om tappad bakom en vagn. För det är vad din tillvaro går ut på här inne. Misstolka och lyfta fram luckor som inte är några luckor..

Och som sagt, vet inte vad Rödin gjorde för fel på det mål han va inne på. Snarare backmiss i de fallet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 9/1-2010 Läkerol Arena.
+/- är svårt att tolka. Ove kan jag tänka mig ha spelat i många viktiga lägen när ledningar ska försvaras och när ännu oftare underlägen ska jagas ikapp och det tror jag i Oves fall har betytt några mål i rumpan. I Rödins fall så har han ofta komit in och kört några byten tillsamans med de sämsta killarna i laget i oviktiga lägen i matcher vilket knappast heller ger så mycket mål framåt och heller inte många målchanser.

Att jämföra dessa två spelares +/- och dra någon som helst slutsats är svårt. man kan möjligtvis utläsa att ingen av dem imponerat speciellt mycket.
Kommentera