Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1225686

Sv: Nya backen?
MarcusElving: Absolut. Jag bara resonerade i principiella ordalag eftersom sylf i sedvanlig ordning inte fattat nånting.
När jag först läste om Ossi och utan att ha kollat upp hans meritlista så var det redan då ngt som poppade upp i mitt minne, nämligen att jag kände till honom från ES. Jag kanske är fel ute men var han inte enligt mångas uppfattning ngt av en säkerhetsrisk när han spelade i slutspelet för Frölunda? Kan vara fel ute men jag har för mig att dom hade det rätt så turbulent på spelarfronten under den säsongen och även som bekant under påföljande säsong.
Kan dock ha blandat ihop honom med nån av alla finska backar som passerat revy i Frölunda genom åren.
Kan ju iaf hoppas att jag minns fel....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya backen?
Huge: Hehe. Säkerhetsrisk, försvarsspelare och Frölunda brukar vara helt korrekt analyser av Frölundas försvarsspelare. OP däremot. Han var det inte . Tyckte han var suverän i positionsspelet och hade ett defensivt tänk i sig som vi inte sett i Frölunda på ett bra tag.

Vi hade honom på lån från Kärpät som han redan signat med även om Tomas Ros i en välkänd artikel om skräckbossen hade epitetet "höll inte måttat och skickades till Finland".

Han gjorde riktigt bra ifrån sig men å andra sidan har vi helt andra referensramar än många andra. Vad som känns stabilt i vår försvarslegion kan i ett annat lag klassifieras som ytterst instabilt.
Kommentera