Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1226157

Sv: Frölunda - BIF
MarcusElving: Tälje hemma ska vi bara klara av, så enkelt är det!
Rögle på Lördag kommer bli tufft, men tänk om om om de blir 2 segrar.. då är vi säkerligen topp 5-6 inför kommande vecka :)

Nää, nu blir det sängen! Underbar match alla Brynäsare, nu kör vi
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - BIF
Tjo! Saknar ord över Brynäs vinst ikväll..Vem hade kunnat tro att man skulle ens ha skuggan av en chans mot Frölunda ikväll?? Ja inte då jag...Efter matchen mot Färjestad hemma senast, tappade jag hoppet för en stund..Blev så jäkla besviken då man för en gångs skull var på plats i LA live igen senast, o dessutom hade bjudit gumman...Så gjorde dom en sån virrig o orkeslös insats, så man bara kokade av frustration...!

Men fy faan vad starkt gjort att vinna ikväll alltså!! =D Markström tillbaka i som det verkade toppform! (har bara lyssnat på radion ikväll så..) Vad jag förstått så spelade Brynäs med hur många ungtuppar som helst! =)

Dom sa på radion att Frölunda inte hade torskat hemma på typ 7 matcher med..Så Brynäs har brutit ännu en fin svit!! Man får inte glömma att vi bröt HV 71:s finfina svit i början på säsongen, o sen LHC:s svit för inte så längesen, o nu denna, med så många yngre! WOW jag är imponerad!
BRYNÄS IF visst fan är det nåt spec med dom!?! ÄLSKAR BRYNÄS!!!
Kommentera