Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1229110

Sv: A propósito de nada
Jag hade lite småtråkigt igår och bestämde mig för att kontakta Brynäs och ge lite åsikter som jag vet att inte bara jag vill ha ändring på. Tog upp den kassa marknadsföringen, publiksiffrorna, biljettpriset och ett speciellt önskemål där jag vill att man ska skaffa en ny speaker till matcherna. Gubben som sitter nu är ju så förbannat tråkig och det behövs någon som kan tagga publiken, jag menar publiken i Läkerolen behöver all hjälp den kan få. Alla övriga speakers i ES är bättre och kolla bara på NHL, där är de duktiga!

Fick svar från klubbdirektören Hans-Göran Karlsson imorse..

"Tack för dina synpunkter.

Kan tala om för dig att detta område just nu är ett högt prioriterat område
för oss i Brynäs.

En klyscha, men Rom byggdes inte på en dag. Vi har gjort en massa åtgärder inom olika områden i Brynäs för att bli bättre. Beträffande biljettpriser vet jag inte var du har fått dessa uppgifter ifrån (väldigt höga biljettpriset till förhållandet av hur det sett ut de senaste säsongerna, vi har spenderat mer tid i KS än Slutspel..). Vi införde detta år flera olika priskategorier just för att attrahera flera målgrupper. Vi har sittplatsbiljetter till varje match från 140:- kronor. Vi har en familjeläktare där vuxen betalar 140:- kronor och barn/ungdom upp till 18 år betalar 60:- dvs. 200:- totalt för två personer. Vi har också studentpriser på ståplats för 70:- kronor.

Dessutom kör vi olika biljettkampanjer till vissa matcher med reducerade priser. Möjligheten till att gå på hockey finns definitivt för olika ekonomier.

Beträffande marknadsföring har vi i kört både med annonser, radio och tv. Men här vet jag at vi kan bli ännu bättre och hitta andra kanaler ut t.ex. via sms, facebook och andra medier.   

Tar till mig de övriga synpunkterna.

Sen vill jag säga att trots allt har vi ett snitt på 5 650 just nu men vi är inte nöjda. Men som sagt var, vi jobbar stenhårt med att fortsätts utveckla Brynäs IF och vi tar gärna emot olika förbättringsförslag.

Med vänlig hälsning

Hans-Göran Karlsson
Klubbdirektör Brynäs IF och  VD Brynäs Arena AB"

Aja, jag fick ju ett svar iaf, trots att han inte nämnde något angående speakern..

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
90Steen_: Förihelvete, Kenth Larsson är ju ansedd som kanske den bästa vi har i Sverige, Är det något Brynäs är ledande på i hockeysverige så är det just speakern. Att Svenska Ishockeyförbundet sedan anlitar han till Tre Kronors hemmamatcher säger väll också en hel del.
Kommentera