Brynäs IF

715248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1254182

Sv: Nästa säsongs lag
MarcusElving:" Den här Richie Regehr verkar ju vara en riktigt bra ersättare till Hietanen. Rightare med hårt slagskott, säker med pucken och även en fysisk spelare. Gillar spelare med många strängar på fiolen.

Hoppas det låg något i det ryktet...

Redigerad kommentar
Bifogade länkar:
Eliteprospects.com - Richie Regehr"

Har du sett han spela? Är han bra?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
arnio: Nej jag har inte sett honom spela. Men han har fina stats, vilket säger en del. Dessutom är beskrivingen om honom på EP lovande. Jag skrev också om du läser igen att han VERKADE vara en bra ersättare till Hietanen. Det är Sundlöv och co uppgift att kolla upp honom ifall han är aktuell.. Stämmer verkligheten överens med beskrivningen om honom så är han klockren.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
arnio: Ja, han ser vass ut. Poängsnitt på 1,8 per match och mest poäng av en back i JVM senast. Men han behöver ett smeknamn. Nån idé?
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
arnio: Jag tror på Kuk Chol Kim...han kommer kunna styra PP från blå och avlossa tunga, nåja dragskott..han är nog ingen vidare tacklar med tanke på hans vikt men vi kör honom enbart i PP tycker jag..


9 poäng på 5 matcher inger respekt, bara be Mormor ringa Kim Jong-Ill
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Jag undrar hur det blir med Thegel ja. Finns det nån chans att brynäs förlänger med honom? Nån som vet om han varit bra i Sundsvall, såg ju att han låg 3 eller 4 i poängligan där.
Kommentera