Brynäs IF

715258 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1256540

Sv: Nästa säsongs lag
GävleLasse: Jo, och målvaktsagerandet var väl det jag exemplifierade med.
Känns inte klockrent agerat de senaste säsongerna. Visst man har haft Markström, men Jocke och/eller Lindbäck borde funnits som reella alternativ, vilket de inte verkar varit/vara.

Sen vad det gäller att förstärka;
Eftersom vi inte räcker till guld så måste vi givetvis förstärka. Det bör antagligen ske på flera olika sätt. Att LAGET(gruppen ) blir starkare tillsammans, att flera spelare tar ett steg till i utvecklingen och att man får in något/ helst några tunga förvärv.
Jag skulle gärna se nån stor stadig back, kanske nån mer spelförande back och en eller två forwards av bra kvalitet. Nån grinig jävel och en sniper. Jag har inga speciella önskemål om namn. Men som sagt, skulle gärna se något sådant. Skulle kunna tänka mig att vara med att betala en liten summa för att något av detta skulle bli verkligehet. Men det borde iofs inte behövas...

Nä, det skriker inte framgång så här långt och kommer kanske inte att göra det i spetember heller och det tycker jag är trist, men jag lägger mig inte på golvet och skriker och sparkar för det. (anklagar ingen för att göra det heller)
Jag går på matcher när jag kan, jag är medlem, jag köper prylar, jag pratar gott om Brynäs i allmänhet (utanför forumet typ) och hoppas att det är ett bra sätt att fixa bättre förutsättningar för föreningen att lyckas.
Jag är avundsjuk på DIF just nu...Vilken medvind, vilket drag...

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
Tommy: I Danielsson har du en grinig jävel och sniper i samma person! Vore underbart att se han i samma formation som Granis. Ett plus till med Danielsson är hans bakgrund i klubben. Kommer ihåg en intervju med Bäckis från när vi senast klarade av kvalserien, Danielsson var hos Bäckis då när det blev klart att vi klarade oss och han jublade mer och var mer nervös än Bäckis. Det finns med andra ord Brynäshjärta kvar i den kroppen!
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Tommy: Fanken, ser nu att jag tagit bort det om målvakterna i tidigare inlägg som jag nyss hänvisade till...skyller på att jag är lite "vuxentrött" idag..:-)
Bäst att ta lite frisk luft kanske

Redigerad kommentar

Kommentera