Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1265270

Sv: A propósito de nada
MarcusElving:

"Till nästa säsong så har Brynäs infört ett supporterkort. Ett seriekort på ståplats som medlemmar i Brynäs, eller i någon av Brynäs tre supporterklubbar; Brooklyn Tigers, Supporterklubben Brynäs Stockholm och Brynäs Supporterklubb Väst, kan köpa. För endast 995 kronor ser de alla hemmamatcher från ståplats."

Det är ca 36 kr/ match! Ingen kan iaf gnälla på att det är dyrt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lunkan: “För endast 995 kronor ser vi alla hemmamatcher från ståplats.”

Linkan: I september 2009 betalade jag 1550 till Brynäs IF. 995 spänn för 2010/2011? Taget! Jag gnäller inte på att det är dyrt. Jag ställer inte ens frågan om det blir billigare om man är med i både Brynäs IF och en supporterklubb. Pengar är nästan allt jag har.

Sittplats? Man får gå i 19:e minuten och ta en pall i 1964-baren och vila benen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Nej ingen kan klaga på det priset! Men jag känner ändå att det är sittplats som brukar gapa tomt för det mesta. Ståplats har nästan alltid varit välfyllt när jag har varit på match..

Jag säger inte att det är dåligt att satsa på ståplats, men där kommer alltid hardcorefansen att finnas och fylla ut.

Rissves tuffaste jobb blir att få svenssonfamiljerna och alla andra som inte är megafans att gå på hockey oftare så att även sittplats kan fyllas i större utsträckning
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Hur bra som helst. Särskilt nu när ståplats har byggts ut också
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enligt Aftonbladet har 10 svenska klubbar skrivit "letters of intent" för en europaliga 2012. När man läser i dagens GD så låter det inte som att Brynäs har fått någon inbjudan..
Kommentera