Brynäs IF

714985 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1265516

Sv: Nästa säsongs lag

70 Rodrigues: "Det snackades om en ung och utvecklingsbar målvakt, Bjurling tillhör väl inte riktigt den kategorin, men det är som vanligt med Brynäs, mycket snack o liten verkstad!!!!"

Läs vad man sagt innan du får allt om bakfoten och börjar yra om verkstäder hit och dit.
Från början har utgångspunkten varit en lite mer etablerad målvakt som komplement till Svedberg och den utgångspunkten har såvitt jag vet inte ändrats.
Därför är Bjurling ett av flera logiska alternativ i det fallet, när Modig helt plötsligt är ute ur leken.
I tillägg så har Alcén sagt att man heller inte är rädd att värva YTTERLIGARE en Svedbergtyp, ifall det inte går att hitta nån lite mer etablerad målvakt som passar.
Mao: snacket är glasklart om du bara lyssnat istf att gapa högt i din egen lilla verkstad....

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag

Huge:"I tillägg så har Alcén sagt att man heller inte är rädd att värva YTTERLIGARE en Svedbergtyp, ifall det inte går att hitta nån lite mer etablerad målvakt som passar."

Vad har man för alternativ? Antingen så värvar man en rutinerad målvakt eller så värvar man en orutinerad. Finns det några andra varianter?

Det som är mest intressant är att du hela tiden försvarar precis allt som Brynäs tar sig för. Skulle Sundlöv presentera Jamie Ram idag så skulle du säkert hylla det valet och komma med "årets värvning" del 2.

Jag får fortfarande inte ihop det. Hur lät det från Brynäshåll när man värvade Nordan? Man startade insamlingar för att en center plötsligt blivit tillgänglig. Då hade vi ganska många centrar i laget så det kändes inte som någon större panik. Nu har man en situation där man är i skriande behov av en målvakt och en klassmålvakt i form av Karlsson blir tillgänglig. Gör man samma värdering då? Vart finns kontinuteten?

Den enda skillnaden är att Nordan tillhör 82 kullen som Sundlöv har som någon slags fetich på. Han får myspinne av den helt enkelt.

Beklämmande att ens ha Bjudning som alternativ när det finns så bra målvakter som Karlsson tillgängliga.

Kommentera