Brynäs IF

717248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1265622

Sv: Nästa säsongs lag
21olsson: Nämn för fan inte Markström och Svedberg i samma mening..Svedberg har fått samma chans som Markström. Men visat att han inte är ens i närheten av honom..

Och som jag sa. Bjurling ratad av Södertälje som kvalade i fjol, men är Brynäs förstaval ..Få ihop den ekvationen

Det kan nog endast dumlöv svara på. Och förstås asslicker number one..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
Gurra88: Bjurling inger ingen trygghet alls så här på förhand, inte för någon här inne antar jag. Alla hade nog förväntat sig och hoppats på något bättre. Jag törs lova att inte ens Huge är riktigt tillfreds med målvaktssidan.

MEN, nu är det som det är. Vi får lov att acceptera att Bjurling förmodligen är våran nya keeper och stå bakom honom. Alla är värd en chans och han är ju faktiskt inte helt utan kapacitet, han har spelat riktigt bra säsonger förut. Med hjälp av Pecka och en ny miljö kan det KANSKE bli bra, vem vet? Inte du, inte jag och ingen annan heller för den delen.

Kommer man till Brynäs så ska man få en chans att spela innan man blir sågad längs med fotknölarna åtminstone, tycker jag. Att du sitter här inne och spottar och svär hjälper ju ingen. Vi vet att du är missnöjd över Bjurling men han är antagligen Brynäs nya målvakt och du håller på Brynäs, alltså hoppas och vill du att det ska gå bra för Bjurling. Skriv det istället för att kasta massa dynga hela tiden.

Redigerad kommentar

Kommentera