Brynäs IF

713508 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1266577

Sv: Nästa säsongs lag

Peja: "Vad jag menar är att det är att fly från de verkliga orsakerna om man förklarar lagets numera obligatoriska tidiga uttåg i slutspelet med dålig dagsform, tillfälligheter o.sv."

Håller absolut med.
Man jag har heller aldrig påstått att våra uttåg alltid har handlat om enbart dålig dagsform eller tillfälligheter, vilket DU uppenbarligen har totalmissuppfattat att jag skulle ha sagt.
Jag säger att det är en eller två av flera saker som kan förklara ett ev uttåg.
Andra saker kan vara: dålig coachning, otur, skador, motståndaren är bättre för dagen alt ett bättre lag rent generellt eller att CZ t.o.m kan tänkas vara sämre på att coacha sitt eget lag än vad motståndaren är när det gäller dennes lag.
Det här svaret gäller även Gävlelasse som också har problem med läsförståelsen. Han blir säkert också jättenöjd nu när han kan skönja en viss kritik mot CZ, om det nu är så att en coach bör kritiseras bara för att det ev finns bättre coacher.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag

Huge:Det har alltid hetat små marginaler, otur och såna saker när det gäller dig. Du har ju svart bälte i bortförklaringar.

En tillfällighet kan avgöra EN match men det skall mer till för att en tillfällighet skall avgöra en matchserie, specielt när siffrorna blir 4-1

Kommentera