Brynäs IF

713922 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1283749

Sv: Brynäs - SSK

Vilken skitmatch vi fick se idag. PP't var bland det sämsta jag sett på länge. Det var många som såg slöa och omotiverade ut, riktigt tråkigt.

Nordquist, Dackell och Lauritzen är i särklass sämst på plan ikväll, Czarnecki måste vaska om ordentligt nu och få igång spelarna som ska LEDA laget. Rödin-Järnkrok-Silfverberg är enda kedjan som absolut ska vara intakt känns det som. Resten måste han göra något åt. Det är inte rimligt att juniorerna ska behöva ta allt ansvar, börjar bli riktigt förbannad nu. Dackell kan lämna över C't till Rödin eller någon annan som visar lite hjärta om det ska fortsätta så här.

Få glädjeämnen ikväll men Rödin, Silfverberg och Sandin var bland de bättre i alla fall. Sandin börjar bli mer och mer av en favorit för mig, han jobbar hårt varje byte, skapar oreda i motståndarnas zon och smäller på..

Dale Clarke är nog inte ett dugg bättre än Berglind gissar jag på, känns som en riktig floppvärvning.

SUCK!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - SSK
MarcusElving: Det värsta med Clarke är att Brynäs verkar tro att han är en PP-back av världsklass. Han spelar ju ensam på blållinjen i sin PP-formation... Det är fan helt sjukt.
Kommentera