Brynäs IF

716909 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1288159

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Zzz: Så du vill hellre se Bif spela som dom gjorde i period 3 än i 1-2 alltså.

Vi för matchen i 1 1/2 period sen ska det säkras och slås sarg ut och fipplas. Hade Bif SPELAT även i den andra halvan av matchen hade Tik fortsatt dragit på sig utvisningar, och då skulle dom haft betydligt svårare att kunna göra 2 skitmål.
Man kan inte vinna alltid, MEN när man för matchen lika som mot Aik så SPELA på, sluta dutta å backa hem. Idag kostade det en pinne, vilket kan göra att det blir kval/slutspel/no mans land.

Skillnad att hämta upp 2-4 å vara nöjda med att vi knep en ev två pinnar mot att ha 4-2 å dutta bort det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Lindström: Jag är minst lika missnöjd som dig med att man tappad en poäng, men jag hånar inte tränare och spelare för det.
Klart att man inte ska backa hem, men varför skulle Brynäs backa hem och vara nöjd med 1 poäng på hemmaplan med i princip hela perionde kvar att spela? Som jag skrev nedan som Brynäs spelat dom tre sista matcherna så ser det ut som att man tröttnar i tredje och det oroar mig mer än att man skulle ha backat hem.

Jag är förövrigt helt klar med Clarke nu, han har -3 igen och pallar inte med spelet i egenzon. Han spelar mer än Bertilsson idag vilket jag inte tycker är rimligt. Han drar dessutom med sig Andersén i fallet likasom han gjorde med Sundqvist dom första matcherna. Som sagt jag tror inte att han gör så många fler matcher i Brynäs.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Granström skadad?
Kommentera