Brynäs IF

715056 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1288285

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09

Pettisbif: "Sällan jag vait så jävla arg efter en vinst.. :P Me snart skriver jag in en insändare på hur jävla dålig #16 och #39 är! NC verkar ju,, aah.. jag vet fan inte men han verkar ju för fan inte fatta mycket. Vet att det dessutom går lite negativa bak-ord om Lauritzen och NC samspel.."

Och snart skriver jag själv en insändare som handlar om omogna fega skribenter som sitter på nätet och sprider dynga, otrevligheter och annat negativt skit omkring sig.
Gärna uppblandat med lite sexistiska spekuleringar i tron att man är jättetuff och rolig.
Det komiska är att dom här dräggen inte vågar säga flaska om dom skulle ställas öga mot öga med sina mobbningsoffer.
Hur löser man problemet med såna här omogna gapande idioter som sitter på nätet och vräker ur sig exakt vad som helst i sin anonymitet?
Nu är jag ingen moderator men om jag vore det så skulle ett gäng skitkastande omogna skribenter härinne vara avstängda på livstid och ingen skulle förmodligen sakna dom.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Huge: "Nu är jag ingen moderator men om jag vore det så skulle ett gäng skitkastande omogna skribenter härinne vara avstängda på livstid och ingen skulle förmodligen sakna dom."

Det stängs av för lite helt enkelt!

Att de som verkar hata både brynäs spelare, tränare och publik inte tar och byter favoritlag är förövrigt en gåta
Kommentera

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Huge: "Det komiska är att dom här dräggen inte vågar säga flaska om dom skulle ställas öga mot öga med sina mobbningsoffer."

För det första, vad är det som gör dig bättre än dem? Du gnäller på att folk kallar spelare elaka saker och allt möjligt, men du gör ju precis samma sak själv, men om andra skribenter.

För det andra, hur vet du att folk här inte skulle kunna säga samma sak öga mot öga?
Kommentera

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Huge: Det komiska är att dom här dräggen inte vågar säga flaska om dom skulle ställas öga mot öga med sina mobbningsoffer."

Vad vet du om det? Jag räknar med att du kallar mig för drägg, omogen, gapande idiot nästa gång vi träffas, ja jag räknar kallt med att inkluderar mig i ditt senaste inlägg.
Kommentera

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Huge: Papegojan har vaknat...
Du tycker att Lauitzen och Nordan var bra igår alltså?
Vilket visar hur liten koll du har i ämnet hockey, detta gör att INGEN skulle sakna dig och dina försök till påhopp på skribenter som vädrar sitt missnöje. En tränare som kör sin favorit till absurdum gör ju att spelare; publik och sponsorer lessnar på spektaklet.

Men det är klart man ser ju inte på text tvé hur illa nån åker skridskor eller hur denne åker och gömmer sig.

Så passar det inte att få höra hur illa geniet i båset agerar och behandlar vissa spelare, gör oss alla en stor tjänst: LOGGA UT
Kommentera