Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1288401

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
arnio: Ja, efter 9 omgångar har Brynäs överraskat stort på mej. Vi har spelat jämnt med samtliga lag så här långt och med minsta flyt hade vi haft 2-3 poäng till. Dessutom har vi flyttat upp spelet som så många ville förra säsongen.

Det jobbiga är att alla konkurrenter snackar om att förstärka sina lag. AIK har redan tagit in två nya spelare av hög AIK-klass. SSK har snart Klasen i laget och påstår sej ha råd med en back till. Modo letar två forwards osv. Jag hoppas Sundlöv letar nåt nytt med placering långt, långt bak i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Timrå 2010-06-09
Jajjen: Bra analys.
Efter att ha gnällt över hur defensivt vi alltid spelat så är gnällspikarna inte nöjda nu heller, när vi börjat spela riktigt rolig och offensiv hockey.
Tyvärr så har vi som du säger slarvat en del bakåt i ett par matcher, vilket kostat oss ett par pinnar.
Kanske saker man ändå får ta i processen som fortgår när det gäller att utveckla just offensiven.

Sen kanske vi får vänta och se ifall ex spelare som Pavlikovsky och McDonell verkligen kommer att bli förstärkningar.
Den sistnämnde hade ju ex lite problem i Färjestad förra året, men jag hade samtidigt inte gnällt om vi själva hade värvat nån av dom, dock under förutsättning att vår egen offensiv inte hade funkat speciellt bra.

Sen är man lite kluven till en spelare som Clarke.
Han har ju uppenbara problem i defensiven och försöker nog verkligen att förkovra sig i det arbetet.
Problemet är att det samtidigt verkar gå ut över hans offensiva kvaliteter, då han säkert tvekar många gånger att ex kliva fram av rädsla för att åter göra bort sig i defensiven.
Vi har ju inte så många spelande backar i laget och därför har Sundlöv och CZ säkert en del huvudbry när det gäller hur man ska agera i Clarkes fall.
Om han åtminstone hade gjort lite fler mål så hade det ju till viss del förlåtit hans defensiva svagheter så här långt, men som sagt: jag ser mkt gärna att ex Jonte Carlsson ansluter. Han är trots allt en hyfsat bra konstruktiv och spelande back. Verkar dessutom ha lagt på sig lite kilon därbort, vilket aldrig är fel.
Kommentera