Brynäs IF

716181 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1311596

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Det är verkligen nya tider, när "varmkorv med bröd"-föreningen Skellefteå AIK gått om klassiska Brynäs IF. Norrbottningarna är så mycket skickligare, så mycket snabbare, och uträttar så mycket mer på isen.
Man blir förbannad. Snacka om att varumärket Brynäs blivit misskött, men det är ju old news...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Veiron: "Det är verkligen nya tider, när "varmkorv med bröd"-föreningen Skellefteå AIK gått om klassiska Brynäs IF. Norrbottningarna är så mycket skickligare, så mycket snabbare, och uträttar så mycket mer på isen."

Ja, man kan inte annat än imponeras av Skellefteå. Dom har verkligen tagit ett kliv varje säsong och är nu etablerade på övrehalvan.
Gå in på EP och kolla på Skellefteås trupp, den kostar i princip lika mycket som Brynäs trupp. Vart tar våra pengar vägen? Borde inte junisarnas framfart göra att vi har mer pengar till "stjärnspelare"?
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Årets säsong består av missbedömningar, besvikelser och fortsatt isande tystnad från föreningen(man kan inte annat än sakna Boorks kvartalsrapporter på hemsidan).

Man har, kort sagt, inte lärt sig ett jävla dugg genom åren.

Först nu är jag ett hundra procent säker på att jag INTE vill se Michael Sundlöv i föreningen nåt mer.

Lars Jonsson är Brynäs bäst betalde spelare, bär ett "A" på bröstet och är värvad som ledargestalt. Han ligger på 85:e plats i +/- statistiken bland backar. Och spelar som om han vore gjord av glas.
Det är för dåligt!
Vi har ingen ledarkaraktär i laget, och det ger negativ effekt.
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 25/11-2010
Ny ödesmatch att vänta på Lördag på Djurgården hemma.
Kommentera