Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1399885

Sv: A propósito de nada

Gurra88: "Uppskattar man inte ett lag mer att man orkar öppna munnen alternativt klappa lite händer så kan ni skicka laget till småland, här visar iallafall folk lite känslor.."

Precis.
Du tänker förstås på slipsnissarna i KA, som brukar pusha sitt lag genom att bombardera motståndarbåset med spottloskor, flaskor och program när det går emot?
Då föredrar jag nog den i sammanhanget ändå relativt sjyssta och kanske lite tråkiga Gävlepubliken.
Min uppfattning är att det finns 2 lag som har en publik/klack som nästan alltid håller låda oavsett hur det ser ut på isen, och det är Djurgården och AIK.
På övriga arenor känns skillnaden marginell. Man är i stort sett lika goda kålsupare, i med- som motgång...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Du har varit tyst i flera dagar när det skrivits om det tragiska som hänt i Ryssland. Inte ett litet ord om en av sveriges bästa målvakter..Men när det finns nått som du kan försvara när det gäller brynäs då är du där med dina korkade analyser.. Slipsnissarna är ett fåtal och är såklart idioter.. Men de andra 6900 i arenan bidrar med ett tryck som får arenan att skaka..... Att jämföra med standardgävlebon som får kramp om han/hon tvingas klappa sina händer..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: DIF publiken var helt kass under många år, lyftet kom när man flyttade tillbaka till hovet samtidigt som folk tröttnade på det mediokra fotbollslaget. Sedan lyfte man sig ytterligare när gnaget gick upp. Vrid tillbaka klockan 5 år då var det tyst som i kyrkan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Håller med, det är i stort sett bara i Stockholm man kan skapa ett tryck utöver det vanliga. I övrigt är det marginella skillnader, om inte matcherna är av final eller KS k
araktär.
Kommentera