Brynäs IF

716181 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1402772

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues:

Kul att Djurgården vågar skippa nationalsången, Brynäs nästa.

Skippa introt och kör klassiska "Brynäs hej hej hej, kom och sjung med mig" innan match i upptänd arena, det vore mycket smakligare. Trevliga minnen till guldåren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pastorn:

Vad fan är det för "kul" med skippad nationalsång..?
Kul? Verkligen?

Ja, om man är - som det visst är på modet att vara - fientlig till det svenska historiearvet, den svenska kulturen och de svenska traditionerna.

Nu är det ju inte av den anledningen DIF avstår från att spela "Du gamla du fria", men när 'pastorn' skriver; "kul att Djurgården vågar skippa nationalsången", då går jag igång lite.

För egen del blir jag lite stolt och ganska glad varje gång jag går på hockey och får lyssna till den svenska nationalsången.

Det är väl, fram till nu, det enda tillfälle det är okej att spela den utan att någon kommunist kommer ilande och hävdar att den kränker dem med utländsk bakgrund. Vilket naturligtvis inte är sant.

Jag är stolt svensk och kommer att spela min nationalsång, äta min julskinka och dricka min snaps, till den dag shariah-lagarna hindrar mig att lyssna på annat än muslimska böneutrop, inte äta annat än kikärter och inte dricka annat än te.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pastorn: Som ett mellanting så kan ni ju ta in TV-kändisen Gordin att sjunga nationalsången. ;o)
Kommentera