Brynäs IF

713913 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1410983

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
mattias - 74: Hur FAN ska han kunna veta om konsekvenserna innan?
Visst 1-2 matcher kanske det kan vara värt,det största felet jag kan se är Bertilssons höga fart.Att prata om respektlöst är bara töntigt.Att tackla någon eller slå någon med klubban är väll överlag ganska respektlöst?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
Storhonken:

vad är det du inte förstår med respekt! om man vet att personen inte har en aning om att du kommer med hög fart och försöker köra igenom tacklingen. Det är respektlöst hade han sett honom och han hade fått den tacklingen då hade jag inte sagt ett smack. Men som jag har sagt förut det beror på vilken typ av hockey man vill ha om man vill ha en hockey där det är ok att skita i att ta nån som helst hänsyn och kom inte med att han satt inte upp armbågen då är det inte tala om respektlöshet utan rent överfall. Fan folk verkar tro att alla hockey spelare är gjorda av metall och programerade i stället för kött och blod och en hjärna. Sen att media överdriver ja när har dom inte gjort det! en liten tanke vad hade hänt om han hade vridigt på huvudet lite till och all kraft hade träffat huvudet istället hade vi haft en ny förlamad luleå spelare då. Ibland kanske man måste ta ett steg tillbaka och inte gå 100% men men jag är väl en blödig farbror. :)
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Torsdagen den 6/10-11
Storhonken:

Klart det är respektlöst att slåss med klubban men nu är det detta vi diskuterar. Jag tycker som jag gör och det kan ingen ändra på. Jag skulle iof inte bli förvånad om DP ger BErtiolsson 10 matcher det är ju som ett lotteri i den där jävla nämnden.
Kommentera