Brynäs IF

714862 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1474624

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

arnio: Ja och Växjö skulle komma toksist eller hur va det?

Du har förmodligen inte sett en endaste match med Hv.. Ett vacklande målvaktsspel blandat  med många sega gubbar.. Kan absolut vinna, men hade varit en enklare nöt att knäcka för Brynäs del.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Gurra88: Det där med att Växjö skulle komma toksist var ett skämt, jag skojade till det och skrev att Brynäs vinner serien, Växjö kommer toksist och Silverberg vinner poängligan. Jag tror att detta var i samband med Holösvärvningen då Brynäs sågades som värst och Växjö hyllades till skyarna. Mitt seriösa tips (som iofs inte är bättre) som jag gjorde innan seriestart ligger i matchtipstråden.
Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Gurra88: Hm så dåliga kan inte HV vara som trots allt kom trea i serien och även kom före både Brynäs och Frölunda som ska vara så bra.

Visst har HV vacklande målvaktssida liksom Brynäs men de har väl ändå seriens vassaste offensiv?

De har ett komplett lag med fyra femmor som alla är starka, alltså en helt annan bredd än Brynäs och Frölunda. Visst jag har väl inte sett sådär jättemånga matcher med HV men serien ljuger inte skulle jag vilja påstå. Sen såg jag ju HV för ett tag sedan köra över Brynäs i läkerolen...

HV blir ju inte dåliga bara för att du säger det utan de måste bedömmas utifrån de 55 matcherna de spelat och där har de tagit fler poäng än både Brynäs och Frölunda och de har både gjort fler mål än oss och släppt in mindre...

Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Kul att det är stort drag runt biljetterna. Siktar på Semifinal om vi går dit :)
Kommentera