Brynäs IF

717114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1507277

Sv: A propósito de nada

Slajsarn: Ointressant hur lång avstängning du eller nån annan tycker att det borde vara. Avstängningen är två år och det är vad alla har att förhålla sej till. Fler lag än Brynäs var intresserade av att värva Rahm och visar han sej vara tillräckligt bra kommer inget lag att tveka att värva honom. Ni är få som tycker att dopningen är skäl nog för att nobba Rahm. Därermot oroar sej nog alla brynäsare för att han varit borta från hockeyn i två år. Men som med alla värvningar kan vi bara lita på att sportchefen m.fl. vet bättre.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Jajjen:"Därermot oroar sej nog alla Brynäsare för att han varit borta från hockeyn i två år. Men som med alla värvningar kan vi bara lita på att sportchefen m.fl. vet bättre."

Ofan, så Sundlöv vet hur Rahm kommer uppträda i målet trots 2 års vila. Inte dåligt!!

Kommentera

Sv: A propósito de nada

Jag tror alla är emot doping, sen är väl straffskalan som dom flesta är oense om.

Om vi säger att det ska vara livstidsavstängning för doping så har jag en fråga till er.

Gäller det all doping?? Eller gäller det bara Anabola steroider??

Eller gäller det Bloddoping, Stimulanta, Narkotika, Gendoping och substanser som Efedrin. Även en så vanlig drog som Alkohol finns med på Listan för vissa sporter tex skytte då det är bevisat att ett fåtal cl får kroppen att slappna av och minimera skakningar det kan vara skillnaden mellan ett guld i os eller en 4 plats.

Så frågan är ska all doping straffas med samma skala!

Sen när vi är inne på Moral så finns det spelare som medvetet gått in för att skada en annan spelare i hockey har vi Bertuzzi, Mcsorley,Torres. alla fick mindre avstängningar än tex Rahm fick Sen i fotbollen har vi en idiot i United som rått och beräknat fick slut på en viss norsk fotbollsspelare fick han ens 5 matcher för det.

Visst är doping ett gigantiskt problem men om man tror att livstidsavstängningar löser problemet så är man naiv. Människan har väl bevisat att man är mer än villig att ta risker även om priset är högt titta på hur befolkat Usa fängelser är trotts höga straff.

Min personliga åsikt är beroende på fall till fall

Anabola Steroider,bloddoping,gendoping allt mellan 2-6 år beroende på hur, var och när.

Resten av dopningsfallen så är det mellan 3mån-2år beroende på hur var och när.

En andra gång med dom tre övre livstidsavstängning dom nedre är svårare beror på fall till fall.

Det finns inget enkelt eller rätt eller fel svar på detta utan ett gigantiskt problem som inte bara är inom det proffsidrotten utan även ner på rotnivå.

Kommentera