Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1508024

Sv: Intervju med Robin Rahm
96 Artisten: Tack för länken, men det finns ingen anledning för dig att raljera över min fullt legitima undran, eftersom det förekommit uppgifter om att Rahm inte vetat vad han stoppat i sig men erkänt att han dopat sig när han väl fått klart för sig att det handlat om otillåtna medel.
Man hade ju kunnat tänka sig att Rahms motivering (att han inte visste vad han stoppade i sig) hade varit en förklaringen till varför nämnden ansåg brottet som "ringa".
Hur som helst: nu fick vi klarlagt hur det ligger till och då är jag nöjd och belåten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Intervju med Robin Rahm

Huge:"Man hade ju kunnat tänka sig att Rahms motivering (att han inte visste vad han stoppade i sig) hade varit en förklaringen till varför nämnden ansåg brottet som "ringa"."

I och med att dopingbrott likställs med narkotika så har jag för mig att det rubriceras som ringa om man anser att förseelsen inte räcker till fängelsestraff. Därav "ringa".

Kommentera

Sv: Intervju med Robin Rahm

Huge: Ringa dopningsbrott beror ju på mängden som han erkänt för polisen.

Jag tycker att det är synd att man blandar ihop samhällets straff för doping och RF:s straff då något som samhället anser inte är så stort brott blandas med den större förseelsen som doping-fusket är mot sportens regler.

Kommentera