Brynäs IF

713191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1531902

Sv: Simon Löfs egna tråd

Anders Berg:"Simon Bertilsson och Dennis Persson är båda skadade, hur mycket saknar laget de två backarna?
- Bertilsson är landslagskandidat så han tillför mycket till oss. Dennis är också väldigt duktig, men jag tycker att de backar som spelar nu gör det väldigt väldigt bra, det vill jag poängtera."

Varför har du då bänkat Löf i tredje perioden i de två senaste matcherna?


Fan vad sne jag blir när man fegar ur och inte säger som det är. Tror han att vi är idioter som inte går på sånt. JA förutom Huge och några till då förstås...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Simon Löfs egna tråd
Slajsarn: Haha, du är bara för mkt.
Vad hade du väntat dig att TJ skulle ha svarat, om han nu anser att Löf varit usel?
Nåt i stil med:

"....men jag tycker att de backar som spelar nu gör det väldigt väldigt bra, det vill jag poängtera. Ja, alla utom Löf förstås, som varit helt värdelös...." ??


Att bänka spelare i sista perioden när vi ligger under och det krävs en toppning behöver ju inte per automatik betyda att de som bänkas varit värdelösa, kan ju bero på att dom som får förtroendet helt enkelt varit hetare.
Sen är det väl mest sannolikt att mer kreativa backar får förtroende vid en toppning, om man nu ska se till vilken backtyp som behövs mest när man försöker forcera framåt och skapa målchanser för att kunna kvittera.
Kommentera

Sv: Simon Löfs egna tråd

Slajsarn: Klokt av Tommy! Att han går ut och klagar på backsidan nu hjälper föga. Du märker ju själv (som du skriver) att Löf blir bänkad. Räcker inte det? Tommy markerar ju i sin coachning, att han sedan skulle berätta för media att Löf inte håller måttet vore ju inte så smart.

Hoppas LJ kommer tillbaka!

Kommentera