Brynäs IF

713299 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1534568

Sv: BRYNÄS IF - HV 71, 15/11-2012
sylf: Hur fan orkar ni göra inget annat än att klaga??????
Inse att Brynäs är i en formsvacka och då går det inte att vinna mot serieledarna med seriens bästa målvakt i laget. Vi har haft 2 skott i ramen idag som med lite flyt lika gärna kunde varit mål.
Har ni någonsin själva hållit på med nån idrott?? Verkar inte så!!

Försök se att vissa spelare är på väg upp istället t.ex Ollas, Martin och Granis + att vi faktiskt har Bertil, Dennis och LJ borta

Vi kämpade oss till en 4:e plats förra året tack vare ett PP på ca 25%, spelet 5 mot 5 var ingen fröjd då heller men ändå studdsade pucken rätt i slutspelet (när man ska vara bäst)

Blir så jävla trött på all negativitet från många här inne
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS IF - HV 71, 15/11-2012

dreamland: Men va fan! Det är väl mål som ger poäng eller har jag missat nåt?! Och sen att vi har Bertil, Dennis och LJ borta men på väg tillbaka, ja visst! Men Dennis har ju varit borta senaste 19 omgångarna och LJ har spelat 6 matcher och då sporadiskt! Redan DÅ, när LJ insjuknade på riktigt skulle Sundlöv agerat och ersatt han, helst båda två då dom såg att Dennis skada skulle bli svårläkt! Istället vräker man in skallen i betongen och kör på sitt "talangfulla lag". Berglind, Löf och Djoos är inte backar som håller bland de 6 bästa i nåt annat lag i ES!! Så jävla illa är det! Dom tre ska varvas som sjunde back i matcherna och framför dom ska det vara backar av klass. Framförallt hos de regerande svenska mästarna, som skryter att dom plussar flera miljoner varje jävla år... Men spenderas dom och satsas på ett bra och slagkraftigt lag?! Näe, inte just!!!

Kommentera

Sv: BRYNÄS IF - HV 71, 15/11-2012

dreamland: Är vi i en formsvacka? Efter en ledig vecka och en seger är vi alltså i en formsvacka igen??!! 

Hittar du nåt positivt med Brynäs ikväll så är du bara att gratulera. Stolpskott hit eller dit, sånt ger inga poäng!

Kommentera

Sv: BRYNÄS IF - HV 71, 15/11-2012
dreamland: Imponerande att du kan vara positiv efter en förlust. Men vi värderar väl en Brynäsförlust på olika sätt helt enkelt. Som kärringen säger - det är ju bara hockey.
Kommentera

Sv: BRYNÄS IF - HV 71, 15/11-2012
dreamland: *asg*
Kommentera