Brynäs IF

710635 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1534862

Sv: Försvara guldet ????

Zappaholic: Ne, naturligtvis kommer vi till slutspel! Fan vore det väl annars som regerande svenska mästare!!! Förlust mot Modo ikväll så skiljer det bara 3p å dom har sista slutspelsplatsen... Det ska fan inte behöva bli en balansgång om man kommer till slutspel eller inte. Allt under en topp-4 placering tycker jag skamset som regerande svenska mästare.

Ekonomin har man bevisligen, en utomordentlig truppmoral om man tror Gundersons snack i lokaltidningen idag plus då att man är regerande mästare så borde det inte vara några väldiga svårigheter att hitta spelare och åtminstone ersätta stöttepelarna man tappat från föregående år; Svedberg, Ekholm, Andersén, Silfver, Larsson å kapten Dackell. Men jag tycker ju inte Sundlöv ger laget chansen ens.

Man ersätter en dominerande Svedberg med Rahm som inte stått på 2 år, Ekholms roll hoppas man att LJ ska ta över och en i Elitserien oprövad Dennis Persson värvas, kan kanske ersätta Andersén. Harju och Thuresson tas in och Silfver och Larsson ut... Ja, ni hör ju! Dackell spelade ju sporadiskt, men ändå en viktig kugge i laget.

Jag gillar inte tänket och övertron på våra juniorer. Visst, det är bra om dom kan slussas in i laget, men det är ju just det som inte sker! Dom slussas inte in, utan dom kastas in i lägen där det inte finns möjligheter till att göra juniormisstag, dom får för stor press på sig från början...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försvara guldet ????
Anders Blank: Härlig å se att fler än jag fattar att man inte kommer till ett slutspel per automatik bara för att vi vann förra året , det kräver ett lag som kan spela sig till det , å i dagsläget har vi beviserligen inte det ,
Kommentera