Brynäs IF

715171 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537398

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Peja: ska jag vara helt ärlig så tror jag att Rahm gjort både sin första och sista säsong i Brynäs tröjan. Eller vill man fortsätta satsa på en underpresterande målvakt

nästa säsong också? Han lär ju inte va gratis, om än billig, så varför inte plocka nån

från sin så kallade talangfabrik man höjt till skyarna?

jajjen: det är möjligt att de är rikast, det hade jag faktiskt ingen aning om, men

tack för upplysningen :) men resultaten talar sitt tydliga språk. du kanske tycker

Brynäs ska behöva skuldsätta sig som Frölunda gjort under ett x-antal år, då

man en gång i tiden var ett lag att räkna med, sedan värvade slut på sina pengar,

spelade mindra bra och tillslut fick kommunen att gå in med pengar för att rädda föreningen. Är det den vägen du vill se Brynäs ta?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Sheena Punkrocker: Sorry, gick å la mej innan jag va klar med dej.

Om Brynäs ska skuldsätta sej för att ta in Bäckis?

1. Varför frågar du? Den frågan är alltid relevant, inte bara nu. Oavsett om man ska betala 150 tkr i månaden för Lasse Jonsson eller köpa en tejprulle.

2. Klubbdirektören har sagt i media att det finns pengar till Bäckström.

3. Mycket sannolikt att Bäckis gör som andra svenska NHL-spelare - anpassar sina kostnader efter vad deras favoritklubb har råd med.

4. Har Brynäs råd att spela kvalserie?

Du har uppenbarligen läst vad Hockeyligans representanter har betalt för att säga. Ibland måste man försöka se igenom flosklerna och tänka själv. Röstboskap är ett livsfarligt gissel i en demokrati.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
Sheena Punkrocker: Det finns inte hur många bra spelare som helst i "talangfabriken". Och att vara backup till Honken är inte som att vara backup till Hugosson, som spelar varenda jädra match...

Nej, jag tycker inte att Brynäs ska skuldsätta sig. Varför tror du det? Lindbäck skulle kosta ca 60 000 i månaden. Bäckis skulle kosta mycket mer men skulle å andra sidan generera större intäkter också. Nu är ju faktiskt läget så att Brynäs har gott om pengar och världsklasspelare som verkligen vill spela för laget, samtidigt som laget verkligen behöver förstärkas...

Vilken väg vill du att Brynäs ska ta? Den som Leksand och Djurgården har tagit? Det är idiotiskt att inte värva när man har råd att värva världsklasspelare.
Kommentera