Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1537400

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Peja: Lauritzen ser totalt otränad ut

Av det jag såg live idag, så var han varken sämre eller bättre än någon annan.
Nordqvist orkar inte åka skridskor längre. Harju vet inte hur han ska åka i anfallszon, så där står han bara still och tittar på medspelarna. Enterfeldt ser man bara när han tekar, sen liksom försvinner han.
Widing och Thuresson kämpade på bra. Granström, Ollas och Lavander trampade vatten. Järnkrok och Lindholm försökte men var för lättlästa för Luleå. Cody Fransson kör med förflyttningar och positionering som om han forfarande spelar på liten rink, det gör att han inte där han ska vara ibland. Istället för rejäla skridskoskär försöker han glida sig in i positioner. Aja baja Cody, man måste åka skridskor rejält.

Lite av vad jag reflekterade när det gäller några spelare.


 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12
Wesley: Angående att Lauritzen. Jag syftade inte bara på insatsen mot Luleå. Han är betydligt långsammare än tidigare och ännu klenare. Ofta steget efter. Spelar i för lågt tempo. Men antar att det beror på skadan...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey-Brynäs IF den 24/11-12

Vi är så sjukt dåliga... Rahm är sämre än allt vad jag någon sin tidigare skådat, Fattar varför fanskapet dopade sig. Sundlöv va målvakt och på något satans vis lyckas han värva det sämsta skiten imålvaktshistorien till Brynäsgång efter annan.

Honken är av glas och bör lägga av försin egen skull. Han va en bra målvakt innan han fick en kropp av glas och tappade allt var imunförsvar hette.

Detta är ju fan löjligt, så fruktansvärt grymt dåligt...

Skeppet sjunker och kaptenen fattar inte vad som händer. 

Örebro läre skratta gott...Bli av med liket och få betalt för att bli det.

Agera eller dra Sundlöv!!!!

Avgå alla!!!

Kommentera