Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1542276

Sv: Backar
Gurra88, Huge: medlingsförsök avbrytes!!! Ingen idé då ingen av er förmår sig att ta ett steg tillbaka och tänka längre än näsan pekar, även om Huge lindar in sin enkelspåriga argumenterig i långa språkmässigt välformulerade stycken - kan ni inte diskutera i meddelanden istället för i GB:n?

Huge, dina haranger blir ointressanta pga dessa vendettor mot allt och alla, om du fortsätter så blir du både förr, nu och framgent sedd som en dryg besserwisser... Du har alla möjligheter att ändra approach...


PS. Snälla tomten, jag önskar mig en eller fler moderatorer till Brynäs GB här på HS i julklapp, det skulle vara den bästa presenten på år och da'r...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Backar
DavyDjoos:+ ALLA andra HOCKEY INTRESSERADE. Viasat visar Luleå - Brynäs imorgon 17.00. Där kan vi studera vår nya back, då han för mig är ett okänt kapitel.
Kommentera

Sv: Backar
DavyDjoos: Vem är moderator här egentligen??
Kommentera

Sv: Backar

DavyDjoos:

Nu tycker jag vi allesammans stämmer upp och sjunger We Shall Overcome ^^

Kommentera

Sv: Backar

DavyDjoos: Du borde ha ett nobelsfredspris att du försöker medla fred mellan dessa grupper. Tyvärr tror jag det är större chans att det blir en långvarig fred och fröjd mellan Israel och Arabvärlden eller att vi för första gången i historien får världsfred.

Kommentera