Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1547669

Sv: Cody Franson

Gurra88: Märkligt bara att man röstar för ett beslut, men gör något helt annat? Men jag gillar att han som du säger kör fulspel. Bara att konstaterar med tanke på folks skitsnack om att han inte har någon skuld i detta herr Sundlöv.

 

Klubben röstade för beslutet att ej värva spelare på kortidskontrakt som redan var kontrakterade av ett NHL lag. Och det fattade ju både du och jag att lagen skulle leta kryphål precis som sig bör. Därför värvade dom en spelare som ej var kontrakterad av ett NHL lag på långtidskontrakt.

Men som du vet så kan alla kontrakt brytas på ett eller annat sätt om alla parter är överens.

Att leta kryphål i, regler, lagar, skatter osv. Har alltid förekommit och kommer alltid att förekomma. Inget att förvånas över.

Men det viktiga i det hela är att inget har hänt. Cody står fortfarande under kontrakt. Så varför bespotta Sundlöv? Bespotta honom istället när ditt scenario är ett faktum. Då kan man fördömma det omoraliska i det hela.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Cody Franson
Wesley: Håller med om att Brynäs gör helt rätt som använder kryphål. Det går ju ut på att vinna matcherna på isen och inte att vinna någon inofficiell tävling i moral. Förstår dock inte hur folk orkar älta detta, ingen kommer ju att ändra uppfattning ändå oavsett hur många argument som respektive sida tar upp.
Kommentera